Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBattala kontrati bitmiyor mu??Pinto benimde bir süre gözüme takildi.Adamlar Onca basarisiz Forvet ve Güney Amerika Transferinden sonra bir tane tuturdular.Güney Amerika Scoutingi Brezilya ve Arjantin haric yapilmali.Cok iyi oyuncular cikyior oralardan.Transferde fazla problem cikmaz.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
O zaman Batalla unutalim.Bonservisiz cok iyi transfer olurdu.Kaldi Sivok o zaman defans icin Bonservisiz.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgisi olan var mi?
11 mac 11 gol , 1 asist.
Sebastián Ubilla, 34, aus Chile ➤ Concón National, seit 2025 ➤ Rechtsaußen ➤ Marktwert: - ➤ * 09.08.1990 in Quilpué, Chile
Sili milli takimina da alinmis.
Eduardo Vargas diyorduk, adam Napoli'ye gitti.
Ubilla da istatistiklere göre fena degil gibi, belki taniyan vardir.
Şilinin Yeni Alexis Sanchez'i Olarak Anılıyor Sol Taraftan Yaptıgı Driplinkler İle Un Kazandı Şiliden Kanat Oyuncusu Çıkar Hep Hepside Kaliteli Olurlar
ı Alexis Sanchez,Arturo Vidal,Gary Medel ve Mauricio Isla şimdilerde Avrupanın üst düzey liglerinin en değerli oyuncuları konumunda... Bunun yanı sıra 2012 ara transfer döneminde 11 Milyon € karşılığında Napoli ye transfer olan Eduardo Vargas da Şili Futbolunun Avrupa ya ihraç ettiği son yıldız adaylarından...
Sebastian Ubilla Eger Bu Performansını Devam Ettirirse Avrupanın Üst Düzey Takımlarından Birinde Forma Giyer Diye Düşünüyorum
http://vimeo.com/37837675 18 Dk Lık Videosu
Boyuna Ragmen Teknigini Harika Kullanıyor , Son Vuruslarında Harika Bir Beceriye Sahip, Şimdiden Porto,Milan,Arsenal,Chealsea, Gibi Takımların Scoutlarının Hapsine GirdiTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
* Bir isim yazdık linç olduk, Barça forumuna denk geldim zannetttim bir andaTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Bir isim yazdık linç olduk, Barça forumuna denk geldim zannetttim bir andaçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman bende alternatif olarak isterim.Ama benim sirlamimda su an baya bir arkada.Ilk önce su ilk 11 oyunculari haledelerim sonra yedekler ile ugrasiriz.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman Batalla unutalim.Bonservisiz cok iyi transfer olurdu.Kaldi Sivok o zaman defans icin Bonservisiz.
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle, daha iyisini mi alacaksınız? Alın ama Sivok'da kenarda dursun, sonuçta bedava ve bence elimizdekilerden çok daha iyi bir stoper...Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Ben Erman demedim, Kadir için söylemiştimçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepardon Erman savasida vardi bugün topicte.Kadir bence gereksiz.kayseriden furkanAbdullah birisini al daha iyi.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum