Herkez Türkiyeden kimler alinmali cogu isimlerde hemfikir.Bizim Baskan Muhammed Bursa´da oynarken ismini söylemisler taraftarlar,Baskan´da o da kim demis.Baskanin Futbol bilgisi ancak bu kadar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman Buca'lı Salih Uçan'ın alınması taraftarıyım
Bu arada Danny haberine takılıyorsunuz. Yazılış biçiminden Cevat Kol kaynaklı bir habere benziyor. Fazla itibar etmiyorum. Muhammet ile ilgileniyor olabilirler
Ben yazayım isterseniz B.münih. Chalsea M.City B.dortmud daha bir çok klup daha Almamız %5 ihtimal vermiyorum.
Ala bu forumdaki bu başlıkta en önemli ismi paylaştığın için teşekkür ederim.6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
Yorum
-
-------------------------------------onur----------------------------------------
serkan--------------giray---------------------------xxxxxxx------------------cech
---------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
--------------------colman-------------------------zokora------------------------
---volkan--------------------------xxxxxxx------------------------------olcan----
-----------------------------------burak-----------------------------------------
yedekler:tolga,celustka,xxxxxx,mustafa,ferhat,xxxx x,xxxxxx,aykut,jebrin,eren albayrak,adrian,xxxxxx,vittek
stoper11:bassong gibi yobo gibi premier lig tozu yutmuş birisi 28-29 yaşlarında
forvet arkası11:tarife gerek yok jaja ayarında birisi
yedek stoper:aykut demir yada kemal tokak
yedek ortasaha:alper potuk,soner aydoğdu yada kayseride bu tanıma uyan çok sayıda oyuncu var
yedek kanat:grosicki yada amrabat
yedek forvet:sade ve sadece muhammet demir
gidecekler:bora,tayfun cora,glovacki,piotr,pawel,sapara,barış özbek,alanzinho,henrique:4milyon euro
stoper:3milyon euro
forvet arkası:4 milyon euro
alper potuk:alanzinho+2milyon euro
muhammet demir:sapara+2milyon euro
grosicki yada amrabat:3milyon euro
aykut demir:2milyon euro
toplam:16milyon euro-4milyon euro:12 milyon euro
tabiki biz bunları buraya boşuna yazdık ama!!!EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkez Türkiyeden kimler alinmali cogu isimlerde hemfikir.Bizim Baskan Muhammed Bursa´da oynarken ismini söylemisler taraftarlar,Baskan´da o da kim demis.Baskanin Futbol bilgisi ancak bu kadar.
Teknik direktor oyuncu ister, arastirmacilar arastirir, yoneticiler alir.
Tamam baskanimiz gecen sezon cok oyuncu bosa kaptirdi. Ama herseyde baskana sallamak dogru degil..twitter.com/barisbekar
COLMAN - 20
Yorum
-
İlk olarak TAHSİN 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalih Uçan'ı isteyen kluplerin adınıda yazarmısınız?
Ben yazayım isterseniz B.münih. Chalsea M.City B.dortmud daha bir çok klup daha Almamız %5 ihtimal vermiyorum.
Ala bu forumdaki bu başlıkta en önemli ismi paylaştığın için teşekkür ederim.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Samsun düsmüs, Gekas gitmek isteyecektir. Bence bizim lige alisti, biz teklif götürsek kesinlikle hayir demez. Ayrica Halil Altintop, Frankfurt zamaninda Gekas'in en yakin arkadasiydi. Gekas gündeme gelir umarim.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi adi ustunde, Baskan; Teknik adam degil, yonetici.
Teknik direktor oyuncu ister, arastirmacilar arastirir, yoneticiler alir.
Tamam baskanimiz gecen sezon cok oyuncu bosa kaptirdi. Ama herseyde baskana sallamak dogru degil..çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca Fathi Tekke'yi 17 yaşında sürdü sahaya. sahaya girsin dediklerinizin girdiğinde ne halde olduğunu görmüyor musunuz hala ?
Muhammet alınırsa, kendini hazırlarsa oynar.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İzmir'de bir kulüp ortaklığı veya büyük bir futbol okulu açmak zorundayız. Takımları Süperlig'de değil, potansiyel büyük, bundan istifade etmek gerekir. Yıllardır bunu savunuyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim El Hamdaoui'yi merak ettim, cok istemistim habu adami ya..
Bu sene bir maca bile cikmamis... Ajax'in 2. takiminda su an
Hala Ajax ikinci takiminda. Ara transferde Fiorentiya transferi gerceklesmedi, Ajax transferde yavas davranarak pruz cikarmisti..twitter.com/barisbekar
COLMAN - 20
Yorum
-
Allah aşkına bu sene düşen takımlardan oyuncu almayalım.Bu bizde gelenek oldu;üstelik taraftara da sirayet etmiş.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına bu sene düşen takımlardan oyuncu almayalım.Bu bizde gelenek oldu;üstelik taraftara da sirayet etmiş.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüsenlerde zaten kalite yok bu sezon.Belki Samsundan Murat Yildirim olabilir.Fena degil.Ajax altyapili oyuncu.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum