Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elazığspor'un teknik direktörü kim?
    İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu konu çok önemli. Bizim bazı değerlerimiz olmalı. Teknik direktörü Bülent Uygun olan takımı adeta yok saymalıyız. Herhangi bir görüşme bile olmamalı.
    Bülent Uygun Jebrin gibi genç oyuncuları oynatan, değerlendiren bir hoca ama bizim hoca ile ilişkilerimiz nasıl orası da ayrı mevzu.

Yorum

• sezer öztürkü fb ye 2.5 milyona sattı, biz alper potuk için devreye girdiğimide 10 milyon dolar demişti bu şahsiyet....iğrendiğim insanların başında gelir. adını bile kullanmak istemiyorum... demiz zaten geçen seneki eskişehir maçını izledim . tekrar kahroldum.....

Yorum

• Elazig birtane oyuncu bile verilmemeli adam lider olan hocayi kovdurup kendisi geldi emek hirsizi. Emek hirsizlara yardim edenlere en kötü oyunumuz olsa bile verilmemeli
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Şimdi MUHAMMED ile konuştum,yukarı da bir gazetecinin yazdığı yorum üzerine yazıyorum,benim hakkımda çıkan haberler asılsızdır dedi bana.Ayrıca ben işime bakarım TRABZONSPOR v.s başka bir takımıda tutmuyorum abi,işimi en güzel şekilde yapmak istiyorum hedeflerim var profesyonelim dedi.

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi MUHAMMED ile konuştum,yukarı da bir gazetecinin yazdığı yorum üzerine yazıyorum,benim hakkımda çıkan haberler asılsızdır dedi bana.Ayrıca ben işime bakarım TRABZONSPOR v.s başka bir takımıda tutmuyorum abi,işimi en güzel şekilde yapmak istiyorum hedeflerim var profesyonelim dedi.

antep te işini yapmaya devam etsin o zaman. şu lafı söylemişse harbi ayıp etmiş.

cenk tosun a yönelelim adam en azından kıvırmıyor bjk li olduğunu biliyoruz, kıvıran topçudan oldum olası nefret etmişimdir. muhammet gözümden düştü şuanda alınsın alınmasın hiç önemi yok... alper + cenk şunları kapalım bari.
            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 20.04.2012, 14:21.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hay sizin tüküreyim profesyonelliğinize .
              Özkan SÜMER

Yorum

• işlerine gelince profesyoneller Türkiye'de hiçbir yerli profesyonel futbolcu yok
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  antep te işini yapmaya devam etsin o zaman. şu lafı söylemişse harbi ayıp etmiş.

cenk tosun a yönelelim adam en azından kıvırmıyor bjk li olduğunu biliyoruz, kıvıran topçudan oldum olası nefret etmişimdir. muhammet gözümden düştü şuanda alınsın alınmasın hiç önemi yok... alper + cenk şunları kapalım bari.
                  Adam ne desin, yapmayın...

Oldu da kulubü gs ye sattı bu adamı gitmeyeceğim diyip kadro dışı kalmayı niye göze alsın ki...

Hep oyunculardan fedakarlık bekliyoruz... Biraz biz fedakarlık yapacağız, adam gelecek ve takımın efsaneleri arasına girecek...

Ayrıca adam daha ne desin Fatih hayranıyım diyor... Burak2ı da beğeniyorum diyor; 3. isim yok...

Bazı şeyleri abartmakta üstümüze yok...

Yorum

• Salihovic sözlesmesini uzatti
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Eğer Muhammed gerçekten söylediği gibi profesyonel olabilirse alnından öpülecek adamdır. Sonuçta işi. İşini iyi yapmaya çalışıyor. Ne kadar becerir onu ileri ki yıllar gösterir.

Bakalım alınsa bile Şenol Güneş onu oynatır mı? En azından bir yıl daha direk oynayabileceği takımda olması onun gelişimi için çok daha yararlı olur. Gelmesini ister miyim? Çok isterim. Tıpkı Selçuk'un, Egemen'in, Jaja'nın, Gökdeniz'in, Fatih'in yeniden bu takımda oynamasını istediğim kadar isterim...

Ama kabul etmemiz gereken bazı gerçeklerimiz var kulüp olarak. Kısır iç çekişmeler, sidik yarıştırmalar gibi... Yeri geliyor ağzınla kuş tutsan yaranamıyorsun. Benzer sebeplerden dolayı çok canımız yandı. Yanmaya devam edeceği de aşikâr.
                      FxY

Yorum

• Muhammet Demir'in, kulübü ahbap-çavuş ilişkisi içerisinde yönetme anlayışındaki Trabzonspor Yönetimine kendisini yem etmesini istemiyorum. Gelmek için Muhammet yalvarmamalı, kulüp onu istemeli ve ikna etmeli...Gelecekse pazarlığını yapacak, hakkı olanı alacak, hak ettiği paranın da hakkını verecektir...Duygusallığa gerek yok.

Yorum

• Trabzonspor ya da başka takımı tutmuyorum diye yalan konuşmasına gerek yok.

Fatih Tekke ya da Burak Yılmaz'dan daha mı profesyonel kendisi?
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Bora Sevim
                            Glowacki
                            Piotr
                            Pawel
                            Tayfun Cora
                            Barış Özbek
                            Barış Ataş
                            Aykut Akgün
                            Torric Jebrin(Kiralık)
                            Sercan Kaya

Bu oyunculara en az 4-5 milyon euro yıllık ücret ödüyoruz. Öncelikle bu gereksiz maliyetten kurtulmalıyız , sonra alınacak oyuncuları değerlendirmeliyiz .
                            Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Alper Potuk'a yalvaracağımıza neden Oğuzhan Özyakup'a yönelmiyoruz ? Alper iyi oyuncu olabilir ona bir şey demiyorum. Yalnız Oğuzhan'ın Trabzon'lu ve Trabzonspor'lu oluşu, Arsenal patentli olması, uzun boy, çeviklik, pas yüzdesi yüksek ve yaşının 20 oluşu Alper'i alacağımıza neden Oğuzhan değil dedirtiyor bana. Oğuzhan'ın kendini gösterebileceği en iyi takım biziz. Hem Trabzonspor bilinciyle oynayacağını düşünüyorum. Orta sahanın göbeğinde oynayabildiği gibi Ofansif Orta Saha'da da oynayabiliyor. Arsenal A takımında çıktığı 2 maçta 1 asist, rezerv takımında 18 maçta 8 asist yapıp, 5 golü var. Yıllar geçince de ah alaydık vah alaydık pişmanlığı. Bonservisi ne kadarsa alınmalı.
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi MUHAMMED ile konuştum,yukarı da bir gazetecinin yazdığı yorum üzerine yazıyorum,benim hakkımda çıkan haberler asılsızdır dedi bana.Ayrıca ben işime bakarım TRABZONSPOR v.s başka bir takımıda tutmuyorum abi,işimi en güzel şekilde yapmak istiyorum hedeflerim var profesyonelim dedi.
                                akıllı çocukmuş trabzonsporluyum trabzona gitmek istiyorum dese yönetim illaha bonservisin bi kısmını ona ödetmeye çalışır yıllıkta düşük bir rakam verirdi.
                                En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 20.04.2012, 15:28.
                                Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

Çalışıyor...
                                X