Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aradaki ayrımı yapmamız lazım. Muhammet orada bir basın mensubuna konuşmuyor. Basın mensubuna profesyonelim demesi çok normal. Kendisi akrabası ile kişisel bir sohbet yapıyor. Burada profesyonel demesinin bana göre anlamı şu;

Örnek veriyorum bu sezon sonu hem Galatasaray hem biz transfer etmek istesek gider Galatasaray'ı seçer. Neden? Çünkü profesyonellik bunu diyor. Gs şampiyon olarak şampiyonlar ligine gidecek.

Sonuç olarak şu Trabzonlu ayağının herhangi bir faydasını görmedik hiç. Oyuncular için önemi yoksa bizim içinde önemi olmasın. Taraftar da bıraksın şu oyuncu Trabzonlu, şu oyuncu şuralı demeyi.
    Bir yönden haklısın Muhammed'im ama taraftarda Trabzon'lu oyuncuların Trabzonspor'da oynamasını istemekte haklı.

Trabzon'lu oyunculardan kurulu kadroları biliyoruz.Çok başarılı sezonlar geçirdiler eskiden. Muhammed'de bildiğimiz kadarıyla Trabzon'lu.Böyle demesinde ben yanlış bir şey görmüyorum. Gelmesini de aşırı derecede istiyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.castrolfutboltr.com/

Ustten > Superlig > Futbolcu Analizleri
      Ayrıca her sezon sonu tff'de detaylı istatistiklerden oluşan almanak yayınlar .
      Eski almanaklarda her futbolcunun yaklaşık 30 ayrı istatistiği ayrıca takım istatiskleri yayınlanır -dı . Bu sezon çıkmadı sanırım . Ya da bu uyduruk play-off sonrasında yayınlanacak .

Yorum

• rektaşlar konu ile ilgi değil belki ama:bazen öyle olur ki . yolda yürürken bile kah zengin petrol kralı oluyorum. takıma 3-4 tane dünya yıldızı alıyorum. bazende takımda yönetici oluyorum , takıma şu şu isimler gelsin diye hayal kuruyorum. acaba bitek ben mi böyleyim kafayımı yedim yahu
        En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 21.04.2012, 00:08.

Yorum

• Sivok bjkden 3 sene icin 5 milyon euro istemis...Biz bu parayi verebiliriz sivoka.
          3-4 milyon verip stoper alacagina.Hazir halde bilidigim adami alirim..

Yorum

• benim düsünüb durdugum sey. simdi diyelim uefa tüm türkiyeye ceza verdi. 3 yil. ama federasyon bu 3 yil icinde yine hicbir sikeye girisen takima ceza vermedi. uefa verilen cezayi uzatirmi, yoksa bu 3 yildan sonra sanki hicbirsey olmamis gibi mi davranir. yani tamam cezayi cektiniz hepiniz yine avrupa kupalarina katilabilirsiniz....
            „Choose a lazy person to do a hard job.
            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
            BILL GATES

Yorum

• ah yönetim ah..tamam geçen sene bir facia yaşadık elimizdeki en iyi oyuncular gitti. senden çok şey istemiyoruz... bu sene al alperi,al iyi bir stoper, al muhammet ve n doye tarzı bir forvet, elindeki fazlalık 7-8 oyuncuyu yolla, yerine al bitane güney amerikadan forvet arkası... ey yönetim çok mu şey istedik???.. söyle de ona göre hayal kuralım artık...

Yorum

• Burak ve Tolga'nın en kötü 5'er milyon euro'ya ayrılacağını düşünelim...
                10 milyon euro sıcak para ile yurt içinden hangi hamleler yapılabilir...
                Alper-Muhammet ve Ozan üçlüsü alınabilir mi?
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Burak-Colman-Serkan-Tolga alıcıları varsa hemen iyi fiyata satalım.

Kalanlardan bile 2 takım çıkıyor...

Yorum

• tolgaya 5 vericeklerini hiç sanmıyorum
                    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Rostov olayı ciddi ise Ruslar dan o para alınır hatta daha fazlası
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak ve Tolga'nın en kötü 5'er milyon euro'ya ayrılacağını düşünelim...
                        27 yaşındayım şimdiye kadar Trabzonspor'da gidenlerin yerinin dolduğunu görmedim.

Trabzonspor'da para var doğru harcayacak zihniyet yok.
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          27 yaşındayım şimdiye kadar Trabzonspor'da gidenlerin yerinin dolduğunu görmedim.

Trabzonspor'da para var doğru harcayacak zihniyet yok.
                          2006-2007 de ayrılanlar ve 2007-2008 de gelenler

Yorum

Olcan varken Ozan'ı alırlar mı? yada gerek var mı ?

Hasan Ali ve Serdar Aziz'de bir şekilde takasla filan takıma katılsa iyi olur.Ancak bu genç yerliler bizi hedefe taşır mı?

Bence çok zor.Bu yerlilerin yanına iki tecrübeli vatandaş eklemeden takımın hedefe ulaşması çok zor.

Yorum

Yanlarına Sapara , Ferhat ve Alanzinho'yu koyarsak daha ucuza alabiliriz.

Sapara'yı Antep'e
                              Ferhat'ı Bursa'ya
                              Alanzinho'yu eskişehir'e verdik mi tamamdır

Yorum

2006-2007 de ayrılanlar ve 2007-2008 de gelenler
                                Bir dakika orda kimsenin yeri doldurulmadı sıfırdan kadro kuruldu.Bugün Burak'ın yerini doldurmaktan bahsediyoruz.

Bu sezondan fazlasıyla ders alınmıştır inş. gene Mithat Halis'e bağlamasak olayı.
                                Bordomavi.net

Yorum

Çalışıyor...
                                X