Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senol Hocamiz Jaja ya sicak bakmiyormus... Bu konuyu kaPatabiliriz bence.. Jaja gelmiyecek. Bende Cok Istiyorum ama olmiyacak Bence.
    HY67...

Yorum

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bir sezon boyunca canlı izliyorum , Colman'a çalım atıp adam eksilmedi diyeni Allah çarpar yeri geldiğinde öyle bir atıyor ki.

Sevmediğin bir oyuncuya açık ara art niyetli yaklaşıyorsun.
      ben bizim forma altındaki her topçuyu seviyorum art niyetim ne olabilir anlamadım para alıyordum bir yerden şimdi almayacağım gibi birşey mi..çalımdan kastınız ne bilmiyorum ama benim çalımdan kastım alan ın yaptığı adam eksiltme vari şeyler benzer bir video bulun gösterin amenna diyeyim..kötü oyuncu demedim zaten ama 1-2 sene de o bölgede çok oyuncu parladı bize szmek ler selçuklar jajalar ama o hala stabil halde 3 çakar bi yakar kendi görüşümdür iyi bir ön libero colmanı bu takımdan rahat keser.
      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Biz neden Jaja'yı almayı düşünüyoruz?

O mevkide ihtiyacımız var diye mi?Eğer varsa - ki var - neden başka oyuncularla ilgilenmiyoruz.Eğer ihtiyacımız yoksa bu Jaja çılgınlığı nedir?

Ben bu Jaja muhabettinin nedeni olarak syönetimin gündemi meşgul etmek istemesine bağlıyorum.

Sonuç olarak bu takıma öncelikle stoper gerekli.Ama bu konuda en azından medyada gördüğümüz kadarı ile ses seda yok.Hep Jaja haberleri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adam Colman'a kötü dedi.Allahım sana geliyorum....
          nerde okudun "kötü" kelimesini ,element veya sıfat uydurmayı seviyorsun sanırım

Yorum

• jaja niye mi gerekli?
            *bu takım atağa kalkamıyor atağa.sadece burağa atılacak toplara bakıyor var mı bunu inkar eden burağı kitlemeyen salak takımlar üçer tane yer ama çoğu takım kitliyor artık.jaja en azından hücumda kilidi açabilecek yetenek daha iyisi şenol hocanın oyuncu portföyünde varsa önersin yoksa da jajaya engel olması takımın başarısını doğrudan etkiler ki bu akşam manisa maçında da göreceğiz
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adam Colman'a kötü dedi.Allahım sana geliyorum....
              olabılır yanı colman ole ahım şahım bı topcu deıl bıraz vasat ustu

kac golu var 2 senedır yada asıstlere bak yada hangı mac macın adamı secılmıs 1 mı 2 mı ?

bence colman buyuk bı topcu deıl

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben bizim forma altındaki her topçuyu seviyorum art niyetim ne olabilir anlamadım para alıyordum bir yerden şimdi almayacağım gibi birşey mi..çalımdan kastınız ne bilmiyorum ama benim çalımdan kastım alan ın yaptığı adam eksiltme vari şeyler benzer bir video bulun gösterin amenna diyeyim..kötü oyuncu demedim zaten ama 1-2 sene de o bölgede çok oyuncu parladı bize szmek ler selçuklar jajalar ama o hala stabil halde 3 çakar bi yakar kendi görüşümdür iyi bir ön libero colmanı bu takımdan rahat keser.
                inter maçını damı izlemediniz?
                poetricus

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kac golu var 2 senedır yada asıstlere bak yada hangı mac macın adamı secılmıs 1 mı 2 mı ?

yorumsuz....
                  poetricus

Yorum

• şike yapmak serbest, bence transferi bırakıp maç satın alalım!
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Büyük topçu değil de en azından aklıyla oynayan takımda 2-3 futbolcudan biri.Colman'a gelene kadar eleştirelecek tonla adam var.Yarın Tolga eleştirilmeye başlanırsa o zaman da Tolga için " buyuk bı topcu deıl " yakıştırmasını yaparsın herhalde

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yorumsuz....
                        bır tanes kafa vurusunu hatırlıyomusun kornerde colman ın ya da seken topu ampul gıbı kaleye vurdugunu yada bır frıkık ? yada dırekte patlayan bır sut ?

tamam cok kosuyo pres yapıyo ama sadece bu bence colman bundan ıbaret kotu demıyorum ama ıyı de demıyorum huseyın de kosuyodu (yorumsuz)

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          inter maçını damı izlemediniz?
                          canlı izledim o maçta iyi idi 3 sene boyunca oynadığı 10na yakın iyi maçtan birisi idi

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nerde okudun "kötü" kelimesini ,element veya sıfat uydurmayı seviyorsun sanırım
                            Yazdığın yazının, benim içi özü buydu.Colman'ı bilmesem yazdıklarına hak verebilirdim ama çalım atmıyor vs. demen ilginç.Deplasmandaki İnter maçını izlemen yeterli olacaktır.Özellikle 2.yarıyı...

Yorum

• colman celutska zokora devamlı eleştiriliyor burada. bir adam da burak desin daha çok fırın ekmek yemesi gerekiyor desin yok çünkü adamlar eleştirirken duygusal davranıyorlar

Yorum

Yükleniyor...
                              X