Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merak ettim de bir baktım: Umut'u zamanında 1.750.000 avroya almışız.

Yorum

• Tolunay Kafkas Ntvsporda programda olacak birazdan programa Cenk ile ilgili sorular gönderelim.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cenk'in o fiyat için biraz daha kendini kanıtlaması lazım. Bence çok para.
        Şuankinden biraz daha kanıtlarsa bu fiyatlarada alamazsın artık.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O ne kadar abi, su piyasaya gore 1-2 milyon eurosu var onunda...

Bu arada Senol hoca 8-9 milyonluk euroluk Cenk'i ister mi abi, ne dusunuyorsunuz?
          İster....Öyle görünüyor ki Şenol hoca da "azıttı" harcayın paraları dedi
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Hagi tarafından disiplinsizlik , laubalilik yüzünden kovulmuş bir adamın , yeni sezona hazır çıkmak için Baba ocağında dahi antrenman yaparken sakatlanacağını , ve ya eski evini tamir etmemesi , birilerine ettirmesi gerektiğini düşünebilecek kadar profesyonel olacağını tahmin etmiyorum

Derhal sözleşme fesh , olmayan emeklerine teşekkür ...
            En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 23:27.
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• cenke 6-7 verip ardından da 5 verip adam gibi stoper alacaksan eyvallah ama stopere adam gibi bir miktar ayrılmayacaksa cenk e o kadar vermek yanlış..

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tolunay Kafkas Ntvsporda programda olacak birazdan programa Cenk ile ilgili sorular gönderelim.
                arkada kalmasın

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hangi Burak'i transfer etmisler aradim bulamadim?

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sen de taktın Cenk'e abi ya .

Bi hayırlısı olsun de istersen
                    Uğur İnceman'a da taktım şimdi Erdal Abi yapma gözünü seveyim.

Cenk o kadar etmez diyorum yabancı stoper alınırsa o paraya daha çok sevinirim.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Yahu uşaklar ben hala inanmıyorum başkan ın o rakamlara çıktığına...Siz yine de topa basın...Acele etmeyin
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tolunay Kafkas Ntvsporda programda olacak birazdan programa Cenk ile ilgili sorular gönderelim.
                        Görüşme olsa bilse yalanlar diye düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İster....Öyle görünüyor ki Şenol hoca da "azıttı" harcayın paraları dedi
                          O zaman alinsin abi ne diyelim, hocadan daha cok dusunecek degiliz ya takimi...
                          Haydi Tosunum kop da gel...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şuankinden biraz daha kanıtlarsa bu fiyatlarada alamazsın artık.
                            Abartma Koray; 8 milyon euro az paramı.

O parayla sıfırdan takım kurulur.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• bursadan turgayi bahadiri alamiyoruz cenk tosunumu alicaz?
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• Keşke Milan gibi para ödemeden üst düzey topçular (Mexes, Taiwo) alabilsek.
                                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                                OKlahoma City Thunder

Yorum

Yükleniyor...
                                X