Merak ettim de bir baktım: Umut'u zamanında 1.750.000 avroya almışız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCenk'in o fiyat için biraz daha kendini kanıtlaması lazım. Bence çok para.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO ne kadar abi, su piyasaya gore 1-2 milyon eurosu var onunda...
Bu arada Senol hoca 8-9 milyonluk euroluk Cenk'i ister mi abi, ne dusunuyorsunuz?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Hagi tarafından disiplinsizlik , laubalilik yüzünden kovulmuş bir adamın , yeni sezona hazır çıkmak için Baba ocağında dahi antrenman yaparken sakatlanacağını , ve ya eski evini tamir etmemesi , birilerine ettirmesi gerektiğini düşünebilecek kadar profesyonel olacağını tahmin etmiyorum
Derhal sözleşme fesh , olmayan emeklerine teşekkür ...En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 23:27.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay Kafkas Ntvsporda programda olacak birazdan programa Cenk ile ilgili sorular gönderelim.
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi Burak'i transfer etmisler aradim bulamadim?
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen de taktın Cenk'e abi ya .
Bi hayırlısı olsun de istersen
Cenk o kadar etmez diyorum yabancı stoper alınırsa o paraya daha çok sevinirim.Bordomavi.net
Yorum
-
Yahu uşaklar ben hala inanmıyorum başkan ın o rakamlara çıktığına...Siz yine de topa basın...Acele etmeyinTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay Kafkas Ntvsporda programda olacak birazdan programa Cenk ile ilgili sorular gönderelim.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİster....Öyle görünüyor ki Şenol hoca da "azıttı" harcayın paraları dedi
Haydi Tosunum kop da gel...
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuankinden biraz daha kanıtlarsa bu fiyatlarada alamazsın artık.
O parayla sıfırdan takım kurulur.Özkan SÜMER
Yorum
Yorum