Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• büyük takım olmanın sıkıntısı mı dersiniz ne dersiniz bilemem.
    ama bir anadolu klübü bütün takımı baştan aşağı genç isimlerden kursa kimse çıkıp da bu nasıl transfer politikası demez.hatta başarılı bulunur, takdir edilir.genç yetenekleri keşfedip alıyorlar denir.
    ama büyük takımlar aynı politikayı izlese kıyamet kopar.çömezleri topladılar, bank asya takımına döndük, hiç yıldız bomba baba isim yok derler.
    1-2 sene sonra da burun kıvırılan o çömezleri alamayan yönetim topa tutulur
    teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• u17 Dünya Kupasi
      Almanya-Ekvator
      30 dakika 0-0 ama Ekvator süper oynuyor Almanya cok kötü.
      Samed Yesil oynuyor ama Sahada mi belli degil.Emre Can iyi oynuyor.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Glo'yu, Cale'yi ve Umut'u satsınlar.

Cenk ve bir stoper alsınlar yahu bu çok mu zor ?

Yorum

• Para konusu anlamış değilim..
          Konuşmaya gerek bile görmüyorum..
          Atacağı her gol benim gözümde paha biçilimez olacak çünkü..

* Sadece Cenk için geçerli değil bu .

Yorum

• erdal abi alper potuk ve hasan ali kaldırım ne oldu ayrıca aneleyle ilgileniyoruzmu bilgilendirirseniz sevinirim
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Eğer Barış Özbek denildiği gibi halı saha maçında sakatlandıysa tesislere çağrılıp, tesis güvenliklerince dövdürtülmeli.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olur mu Akın Abi 8 milyon Euro vereceğiz sonra Selçuk gibi kaçıp gidecek.

Herkesin diline keşke onlar gibi olabilsek dediği Porto,Ajax gibi takımlar var.Bu takımlar kar etmeyeceği oyuncuyu transfer ediyorlar mı?
                Ya abi satisdan kar etmeyi birak, 8 milyonun hakkini vericegi bile mechul, Trabzonda 2-3 mac formsuz olunca görururm o taraftarlari ben...

8 milyonun hakki her sezon ortalama 30-35 gol Lig, Avrupa ve kupa dahil, bunu yapabilcek kapasitesi suan yok belkinilerde olur ama yoksa vermem Cenk in suanki hakki "normalde" 2-3 milyon...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada Antep Burak'ı transfer etmiş .

Çok iyi futbolcu , Tolunay hoca tüm takdirleri hakediyor .
                  Burak Tekay'ı aldılar demek. Helal olsun adamlara, Hasan Kılıç ve Aras Özbiliz'le de ilgileniyorlar diye duydum.
                  BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abartma Koray; 8 milyon euro az paramı.

O parayla sıfırdan takım kurulur.
                    Kurarsın ve kümeye düşer takım bence

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Görüşme olsa bilse yalanlar diye düşünüyorum...
                      Satmayı düşünüyorlar mı onu öğreniriz hiç değilse.

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        erdal abi alper potuk ve hasan ali kaldırım ne oldu ayrıca aneleyle ilgileniyoruzmu bilgilendirirseniz sevinirim
                        Bilmiyorum...Ben Cenk e bu rakamlara çıkıldığına da inanmıyorum...Çıkarsak alırsız...Ya da başkanlar anlaşır 8 verdiler vermedik derler herkes uğraşmış görünür
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Erdal Agabey
                          Hasan Ali Kaldirim icin Kayseri 2.5 Milyon Euro istiyor dedim neden inanmadin?
                          Kac isteyecekler?
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Cenk bize transfer olursa en büyük katkısı inşallah Avrupa'daki Türk futbolcuların kulübümüze bakış açısında olacak. Cenk başarılı oldukça ordaki kaliteli futbolcuları kulübümüze çekebileceğiz
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kurarsın ve kümeye düşer takım bence
                              2002 yilinda kurdugumuz takim 8 milyon euro bile degildi belki de, 2 Turkiye kupasi aldi, 2 sene ust uste sampiyonluga oynadi...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir bakıma da kolay aslında .
                                Hep olumsuz tarafından bakmamak gerek .
                                Bu biraz futbolcunun imajıyla ilgili bir durum ve bunu yönlendirecek olan da futbolcunun kendisi .
                                bilemiyorum..kacan sampiyonlugun taraftar üzerindeki etkilerini kestiremiyorum acikcasi..gecen sene ki sampiyonluk yarisi kacan sampiyonluga ragmen bir nevi psikolojik tatmin yaratmissa onca sene biriken stres ortami azalmis olur ve o korkunc baski artik ortadan kalkar..

umarim cenk iyi bir baslangic yapar..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X