Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    attığı pasın mesafesi için söylemişlerdir.

en başarılı pası,10 milimetre yakınındaki adama verdiği pastı.
    Gece gece öldüm gülmekten ...

Milimetrik heee ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Şimdide Uğur İnceman
      Trabzonspor acilen tarafta özel Kemoterapi merkezilerini her ilde hayata geçirmeli.
      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımın omurgasını say deseler kaleden Onur'la başlar Egemen-Selçuk ve Jaja ile noktalardım. Ortada ne omurga kaldı ne kaburga. Bu sene de gelmeyen şampiyonluktan sonra elimi ayağımı çekeyim bu işlerden diyorum ama olmuyor. Yine bir şekilde iyi transferler olsun, seneye de şampiyonluğa oynayalım, Avrupa'da ses getirelim falan istiyor işte gönül. Fakat şu görünen tabloda çok zor. An itibariyle durumdan görebildiğim Şl ve Uefa'dan elenme, ligin ilk 5-6 haftasında Şenol Güneş'in istifası ve devre arasında kongre... Yani klasik olarak böyle olması lazım zaten! Onun için şu gelsin bu alınsın bu adam gelirse şöyle olur diye kafa yormuyorum fazla... Hayırlısı olsun.
        benim ruh halimi yazmışsın. artık ilgilenmicem diyorum, sonra kendimi yine bu forumda transfer, haber ararken buluyorum.
        kaçan şampiyonluk, takımın dağılması, hocanın istifası kongre, ortaya çıkan kurtarıcı başkan döngüsü yine olacak gibi. tarih hep bize mi tekerrür edecek.

Yorum

• Uğur İnceman...İşte benim adamım
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gidin Tekke'yi alın olsun bitsin.
            Böyle bir hamle bekliyorum Cem.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              attığı pasın mesafesi için söylemişlerdir.

en başarılı pası,10 milimetre yakınındaki adama verdiği pastı.

Selçuk gırgır şamata yasağı geldiği için ciddi bir şeyler yazmak durumundayım...

Adrian denen adamın youtube daki goals%skills adlı klıbı dısında bır bılgın var mı? Kardeşim anlata anlata bitiremıyor ama ben hakkında fazla bır sey bılmıyorum....

Yorum

• eğer bir yapılanmaya gidiliyorsa

genç oyunculara para verilip 5 er yıllık sözleşmelerle 2-3 yıl sonunda güzel bir takım kurulabilir

birazdan yazacaklarım var şimdi ikizleri uyutayım birazdan gelcem

Vrsaljko, Sime ==> sağ bek

Badelj, Milan ==> orta saha

Sharbini, Anas ==> ortasaha

Vukusic, Ante ==> ante vukusic

Yorum

• uğur incemen defansa yönelik tempolu oynayan biri maliyeti uygunsa alınmalı bence.

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yattara giderken ne demişti?

Umarım şimdi üzerine titrenenler Trabzon'u yarı yolda bırakmaz.

Hey gidi.
                    jajayı yattaranın takımına satıp karşılığında para + yattara teklifi yapsaydık
                    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• tekke gelirse takımda gençlerin huzuru bozulur ben size söyleyeyim. engin burak vb ....
                      Do what to be done, show no mercy, do not hesitate

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uğur İnceman...İşte benim adamım

Aynen daha öncede söyledim bu adam eger bonservissiz ve bedavaya gelecekse gelsin.

Ne bu adama nede takimina para ödenmez arkadas, yazik bu Taraftarin da az cok parasi var orada.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Gökhan Zan haberleri dogru degil .. resmi sitemizde haberi var.

Yorum

• Ceyhunun yolu açık olsun..
                            Jajaya da hoca yol verdi ise vardır bir bildiği hayırlı olsun!
                            Umut takımımıza faydalı oldu ama gitmek isterse gidebilir,yeri dolar.
                            Yattara vakti gelmişti,şansı açık olsun..
                            Egemen, keşke kalsaydı..yüreğiyle oynuyordu.
                            Selçuk, çok arıyacağız..
                            .......Fakat zaman gidenlerin peşinde ağlama zamanı değil..Zokara ve Henri iyi transfer,inşallah devamı gelir..!
                            İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Selçuk gırgır şamata yasağı geldiği için ciddi bir şeyler yazmak durumundayım...

Adrian denen adamın youtube daki goals%skills adlı klıbı dısında bır bılgın var mı? Kardeşim anlata anlata bitiremıyor ama ben hakkında fazla bır sey bılmıyorum....
                              Kaale alırsanız ben cevap vereyim ...

Malum siteden Umut diye aratırsanız Umut'un Barcelona kalibresinde bir forvet olduğunu düşünürsünüz ...

Daha da bir şey demiyorum ...

Yeni bir Umut tartışmasını kaldırmaz yüreğim ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak gluteus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tekke gelirse takımda gençlerin huzuru bozulur ben size söyleyeyim. engin burak vb ....
                                Allah Allah ne denmis bu ?

Not: Tekkenin gelmesine istemem ( bu yasdan sonra)

Yorum

Çalışıyor...
                                X