Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arda sözleşme uzattı mı?
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Sercan gelsin Jaja -Sercan gecelerde güzel ikili olurlar
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlhan Cavcav Akçaabat Sebatspor'u almak istiyormuş .

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz teklifi verelim de onlar hayır derse o zaman bakarız. Büyük ihtimalle hayır derler ama yüzde yüz emin olamayız. Büyük para 5 milyon euro belli olmaz.
          Sercan ile nasıl kıyaslıyorsun o zaman ?

Sercan olursa 5 M'a gelecek , 5 M'a Cenk'i alamayız diyorsun ...

Eee ?
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Sistemi kuruyoruz tamam sorun yok ama yapılacak olan muhtemel orta saha transferi işi bozuyor. Bence alınacak adam Zokora ve Colman'ın yedeği olacak. Hoca 4-2-3-1'i bozmayacak. Geçen sezon bazı maçlardan sonra '' Klübede Selçuk ve Colman'ı aratmayacak kalitede bir oyuncumuz olmadığı için bazen zorluk çekiyoruz gibi açıklamalar yapmıştı. Hatta Ki'yi istemişti kiralık olarak. Aynı o şekilde Adrian mı olur bilmiyorum ama alternatif olarak kullanacaklar bence.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sercan'a 5 m€ gayet normal bir rakamdır . Burda şok geçiriyorum diyenlere hayret ediyorum .

Sercan'ın bize gelmesi demek gol sıkıntısının bitmesi demek .

Düşünsenize sürekli arkaya sarkan bir ofans hattımız var .

Forvette yerli oyuncu olması geriye yabancı transferi demek .

Umutta Arkaya Sarkabiliyodu Son Vuruşları Kötüydü Sadece Ve Sercanında Son Vuruşları Çok Kötü
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yanlız lig tv'nin haberinin sonunda Adrian'ın menajeri konusuna değinmesini çok manidar ve kasıtlı bulduğumu söylemeliyim...
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Barisa 1.1 m veriyoruz ama Ceyhuna 1 milyon fazla geliyor. Bence ceyhun kalsaydi, daha iyi olurdu hem daha az para aliyordu.

Arkadaslar "FIFA FUTBOL MUNDIAL" in Trabzonspor icin yapdigi programmi izliyebilirmiyim biyerden?
                  BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Akşama 10'da Polonya-Fransa maçı var kaçrmamak gerek.Malum Adrian ve Pawel!!

Yorum

• Daha önce demiştim Ronald Vargas gündeme gelebilir diye menajeri Türkiye,Portekiz,Fransa ve Almanya'dan ciddi teklif aldığını söylemiş ilerde duyabiliriz adını bizimle.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sercan ile nasıl kıyaslıyorsun o zaman ?

Sercan olursa 5 M'a gelecek , 5 M'a Cenk'i alamayız diyorsun ...

Eee ?
                        5 milyona Cenk'i alamayız demedim. Belli olmaz belki kabul ederler demiştim.
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Ozan'a en iyi teklifi biz yapmışız. En iyisini

Aklı bizde sadece Klübü ayartmak lazım.
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanlız lig tv'nin haberinin sonunda Adrian'ın menajeri konusuna değinmesini çok manidar ve kasıtlı bulduğumu söylemeliyim...
                            Gayet iyi yaptı bence ...

Görsünler neyin ne olduğunu ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Sercan Yıldırım gelirse bence iş yapar. Sonra inşallah savunmayı güçlendirmeyi düşünürler.

Yorum

• Bir ara burda bir renkdaş Sercan'da kronik bir sakatlığın olduğunu Rus kulübüne transferinin de son anda bu yüzden gerçekleşmediğini söylemişti. Acaba doğru mudur?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X