Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 sezon olmuş. İkisinde şampiyonluk yarışına girilmiş. Bir tanesinde 82 puanla şampiyonluk kaçmış. Tek derdi menajerlerle beraber para yemek olan bir yönetim için fazlasıyla tesadüf!

Bu arada yönetime eleştiri başlığı mevcut bildiğim kadarı ile.
    21.12.2009 Unutmayacağız...
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
    Cemil Usta
    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• L'attaccante maliano del Siviglia Frédéric Kanouté (33) è vicino all'accordo con i turchi del Trabzonspor. In seconda.

Baya bir ciddi herhalde Kanuate
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Pawel'i beğenmeyen arkadaşların yorumlarını görünce bir an Teofilo'nun ilk yorumları geldi aklıma. Topçu değil diyenler mi, bu adam yürüyemiyor bile diyenler mi..

Adam bir patlama yapınca kral oldu adam, göz bebeği yaptınız hemen.

Adam tam bir golcüydü. Arjantin'de de gol krallığını kovalıyordu en son 2. sırada sanırım.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet bu 3 maçta Pawel anormal goller kaçırmıştı. Topçu değil.
          Yanlış anlamaya mahal vermeyelim... bana bu sene patlayacak adam lazımdı madem bu arkadaş gelecek sene patlayacaktı yaz başı alınsaydı fena olmaz mıydı? Devre arası 4 aylığına Klose ve/veya Kanoute'yi ikna edemez miydik? Hazır değildi kıldı yündü sonuç ortada...
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Abluka, Fener Bilica yı kaça almıştı kaçar satar?
            Guiza?
            Cimbom sadece devre arası aldığı adamları kaça aldı kaça satar?
            BJK nin listesi çok daha kabarık....
            Çok imrendiğimiz takımları irdeleyelim bir de...Mesela Antep geçen yıl ki transferlerine bakalım...Mesela Kayseri geçen yıl devre arası neler yapmış bir bakalım....Sivas tamam ona da bakalım....

Her şey yolunda değil, eleştirelim eyvallah....Ama sahiden ortadan bakalım ve bakarken Türkiye de futbolun gerçeklerini yok saymayalım....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Dante'yi izleyen var mı?

Sol stoper oynayabilecek olması avantaj.Özellikle de Giray'ın yanında topu yerden oynayabilecek biriyse çok faydalı olur gibi.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Günebakış'ın haberine göre şartları zorlayacağımız Drogbinha;

http://www.youtube.com/watch?v=iYFqOB1dOLM
                Keşke alınabilse Renktaş ama zor. Avrupanın büyük klüpleri kapar bizden önce maalesef

Yorum

• Umut'a giydiriyorken Pawel'i neden aldığımızı hatırlatırım...Ayrıca Umut savunucusu filan değilim...Ama teknik ekip Umut taciridir açık ve net bir adım önde
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Peki Kanoute mi yoksa Klose mi derseler hangisini secerdiniz?
                    Şahsi fikrim tereddütsüz Kanoute.
                    .
                    Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                    .

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi adaş eline sağlık,uzandığım her dalı kırmışsın
                      yerli nin orta sahası ve sol beki vasata yakınlar bile 4-5 milyon diyorlar.
                      Ben yeni yönetim secildikten sonra en az 4-5 kez yazdim burda.Sezon bitmeden önce su yerli transferleri haldin.BJK,GS,FB yerli kadrosunu yeniliyecek fiyatlar patlayacak dedim.Gurbetcilerde hizli davranin yazdik.Ha tek yazdik bunu yönetim yapacakti,ama yönetim sampiyonluk kutlama planlamasina daldilar esas islerini unuttular.

Simdi en az bi Bremen altyapisina baksinlar 2-3 tane iyi gurbetci var orda.Veya ingiltere Hollanda ordanda cikabilir bize birseyler.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Park düşünülüyorsa, alınacaksa -ki hiç sanmıyorum direk forvet olarak düşünülmüyordur. Seoul'de bile forvet arkası oynadı bu adam. Kanat forvet olarak iş yapar ama.

Yorum

• Kanute mükemmel bir oyuncu. Sevilla maçlarını izleyenler dikkat ettiyse hiç top kaybetmiyor. Büyük takımlara karşı deplasman maçlarında dahi müthiş. Biz alırsak büyük transfer olur. Bence senenin de en iyi transferi olur Türkiye'de.
                          Fatih Tekke

Yorum

• Ne yalan soylim, Kanoute cok daha guzel olur. Musluman olmasi ve dinini hayatinin her alaninda fazla fazla yasamasi Trabzonu ideal bi secim yapar. Tabi Klose etkisi yaratmaz ama Kloseyide bize birakmalari zor gibi

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Türkiye de futbol bana göre en gerici alandır...Böylesine bir alanda elbette ki bizim de yaşadığımız alavereler vardır. Yok diyemem...Ama Trabzonspor un transfer hamleleri birilerinin para yemesi üzerine kurulu iması haklı bir ima değil bana göre...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3 sezon olmuş. İkisinde şampiyonluk yarışına girilmiş. Bir tanesinde 82 puanla şampiyonluk kaçmış. Tek derdi menajerlerle beraber para yemek olan bir yönetim için fazlasıyla tesadüf!

Bu arada yönetime eleştiri başlığı mevcut bildiğim kadarı ile.
                                İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abluka, Fener Bilica yı kaça almıştı kaçar satar?
                                Guiza?
                                Cimbom sadece devre arası aldığı adamları kaça aldı kaça satar?
                                BJK nin listesi çok daha kabarık....
                                Çok imrendiğimiz takımları irdeleyelim bir de...Mesela Antep geçen yıl ki transferlerine bakalım...Mesela Kayseri geçen yıl devre arası neler yapmış bir bakalım....Sivas tamam ona da bakalım....

Her şey yolunda değil, eleştirelim eyvallah....Ama sahiden ortadan bakalım ve bakarken Türkiye de futbolun gerçeklerini yok saymayalım....

"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Çalışıyor...
                                X