Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olası hucum hattı

burak,jaja,filho,pawel,eren,mehmet cakir

e adama gozun doysun derler ama

illa pivot santraforsa forza pawel,forza hasan ahmet
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Metehan, info@trabzonspor.org.tr adrese o oyuncuları yaz maille gönder. İnan burada herkes hem scout, hem menejer hemde antrenör olacak kapasitede.
      Malesef ilgilenmiyorlar .

Yorum

• Şimdi Barcelona taktiği ile oynamamız çok zor.

Barcelona'da kanat futbolcusu yok. Şöyle misal;

------------------Onur-----------------
        Serkan-----Giray-------Yerli Sto.----Piotr
        -----------------Zokora----------------
        ----------Colman-------Romaric--------
        ------------------Jaja------------------
        ------------Burak------Henrique----------

Kanat görevlerini bek adamları yapıyor. Bek oyuncuları piston gibi işliyor. Bizim bu bek oyuncuları ile bunu yapmamız çok zor. Malesef bunu Türkiye'de en iyi yapan fener..

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          söz konusu olan kemal giraydan hizlimi ?????
          mustafanın kayserili serdar dan ne eksiği var bence gelecek yıl istikralı ve kamp dönemini iyi ve kuvvetli gecirirse süper bir stoper olur diye düşünüyorum.
          GİRAY-MUSTAFA =SABIR
          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak A. Hilâl ÇAKIROĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Düzeltme yapayım. yöneticilerimizden biri değil Şenol hocanın yardımcılığını yapan Şeref Çiçek Kore'ye gitmiş. Aşağıda haberin linkini veriyorum.
            http://www.sportalkorea.com/news/vie...20&key=&field=

Hey gidi taraftara bak dili geçtik değişik alfabeleri bile çözdük
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Trabzonspor seninle ilgilenmeden önce Türkiye futbolunu takip ediyor muydun? Hangi takım ve oyuncuları tanıyordun?
              Etmez miyim! Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı zaten biliyordum. Bu takımlarda oynayan yakın arkadaşlarım var. Onlarla bir araya geldiğimizde konuşuyorduk. Mesela milli takımdan Keita, daha önce Galatasaray’da oynamıştı. Fenerbahçe’de oynayan Niang’la da sık sık konuşuruz. Yakınızdır.
              eyvah diyorum..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kore işi bence de yalan
                İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                burak---jaja----filho

pivot santrofara son...

yasasın 4-6-0

yasasın mantalite
                Jaja'nın en önde oynamasına gerek yok. Buna ne dersin? 2-3-2-3

Yorum

• cok iddialı olacak ama burak---jaja----filho

q7-almeyda-simao

baros-elmander-arda

alex-niang-dia-semih

hücum hatlarının tozunu atar...
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Düzeltme yapayım. yöneticilerimizden biri değil Şenol hocanın yardımcılığını yapan Şeref Çiçek Kore'ye gitmiş. Aşağıda haberin linkini veriyorum.
                    yazılar okunmuyor valla hatta ne olduğunu çözemedim
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• ustalar bugün ekmek yok bize. laf olsun diye 2-3 açıklama yapar belki haber bültenleri. Pastayı yarın yiyecez

Yorum

• İlk olarak MetehanKalfa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Malesef ilgilenmiyorlar .
                        O zaman bu işi profesyonel olarak yapan yerinde gören adamlara bırakalım bence
                        DRAGO GABRIC

Yorum

Bunun yeni olduğuna eminmiyiz.Malum tarihi okuyamıyoruz.Şeref Çiçek, hocanın Seul'deyken de yardımcısıydı diye biliyorum ben.O günlerden kalmış bir resimde olabilir.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şampiyonlar ligi finali vardı geçenlerde , hayret orada da santrafor yoktu .
                            modern futbola tepki olarak doğan sadece Sabri Sarıoğlu değil ki
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              olası hucum hattı

burak,jaja,filho,pawel,eren,mehmet cakir

e adama gozun doysun derler ama

illa pivot santraforsa forza pawel,forza hasan ahmet

Turgay da olabilir.
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Jaja'nın en önde oynamasına gerek yok. Buna ne dersin? 2-3-2-3

bu barcelona taktiği değil mi?

Yorum

Çalışıyor...
                                X