Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Altan abi bu oyuncuyu bugün Belçika milli takımında izleyecekmiyiz?
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      benimde bozuldu o zaman ama ben hocaya uymuştum o düşünmedi ise sorun yok
      Trabzon ve cevre illerde bugün büyük ihtimal hic bir namaz kabul olmamisdir

Yorum

• Van Buyten olursa hayir demem sahsen. Egemen'in gidisine gobek atarim o zaman
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Biraz ipucu ver Altan abi
          TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen ya ...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada Milli Takimin ilk onbiri belli oldu,Burak Yilmaz ilk 11 de.
              selçuk şahin kazımda ilk 11 de geri zekalı herif mehmet topal varken sen git selçuğu koy...

Yorum

• stoper almalıyız hem de en az klose zokora kalitesinde bir stoper
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Sayın Tuncay Bekiroğlu'dan bir haber yok mu, bombanın bugün patlayacağını kendileri söylemişti; fırtına öncesi sessizlik olarak yorumluyorum.
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Baskan kafaya takti, KLOSEyi bize alacak! xD

Yorum

• Ya bu Kazım nasıl milli takım forveti olur yada Selçuk Şahin nedir ya hey Allahım...

Yorum

• Klose Lazio ya gittiği söyleniyor
                        Bence O lazları karıştırmış
                        Ona Trabzonda Lazlar var demişler oda
                        İtalyadaki Lazları tercih ederim dedi herhalde
                        Futbol ve Spor Haberleri - Trabzonspor'un da talip olduğu Alman forvet Miroslav Klose, Serie A ekiplerinden Lazio ile prensipte anlaştı. ...
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Belçika'dan..

Hazard geliyomuş : D

Hahaha sanırım beynimi yerim..
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yeri değil ancak rengimi belli etmek istiyorum
                            Marco ile başlayan yabancılaşma süreci
                            Malik Fathi'ye pis arap muhabbeti yapılması(Kazım sizin evladınız ama)...
                            İstanbul ekseninde cereyan eden bir oluşum olması...
                            Birilerinin rant kapısı olarak kullanması...
                            TFF'nin bize karşı olan tutumu...
                            Milli olmaktan çıkmış sponsor ve promosyon halini almış bir takım olması dolayısı ile Türkiye Futbol Takımını desteklemiyorum...

Benim bayrağımı ülkemi Emre B.'nin temsil ediyor oluşundan da fazlasıyla utanıyorum!
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Belçika'daki transfer Cenk olabilir ..

Suarez , Biglia , Juhazs..Bunlar da olabilir .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayatımda ilk defa ilk sünnetin ikinci rekatında oturmayı unuttum ...

Allah kabul etsin ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Yükleniyor...
                                X