Yunus Emre Sel:Arkadaşlar, abilerim, ablalarım, inanın şu anda bizde transferin gerçekleşmesini 4 gözle bekliyoruz. Şu an için net bir şey yok. Görüşmeden çıkacak sonuca bağlı her şey.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCenk'i nasıl acağız ki şu antepin başkanı hayatta bırakmaz.
Yorum
-
İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan arkadaş akşama nişanım var şu haberi alayımda rahat gideyim
Allah tamanına erdirsin sizin nişanı da bizim transferi de...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
yunusemresel Yunus Emre Sel
Sizin için başkanı aradım 2 dakika önce. Henüz görüşme yok, biraz sarkabilir ama mutlaka görüşecekler.
Kan çıkar Yes....
Yorum
-
Ve 400'ü geçti başlıkkkkyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence görüşmeleri sadri şener değil tuncay bekiroğlu yürütüyo. sadri şener iş imzaya kaldığı zaman gidip detayları konuşup imza atıyo sadece. birazdan görüşme olacak zaten akşamüstü imza atılır bana göreKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
Yorum