Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak xunutulmazx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence pek düşünmeye gerek yok.stopere girayın yanına kalişteli bir yabancı şart...
    O zaman Erdan abinin dediği gibi Glo gönderilip yerine alınabilir

Ama ben Glo nundan defansif özelliklerini seviyorum tek korkum sakatlıklarının devam etmesi

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      turgay bahadır:
      kayseride çıktığı 83 maçta 4 gol
      bursada çıktığı 69 maçta 16 gol

yani bu forvet oyuncusu 152 maçta 20 gol atmış, eminim lugano bile bundan daha çok gol atmıştır. umut lütfen bırakma bizi.
      turgayın bir forvet olmadığını burada ben kendim bir kaç kere yazdım.oynadığı takımlardada forvet arkası oynadı.yanılıyorsam uyarın.

Yorum

• Turgay Trabzon'da alternatiften öteye gidemez ...

Pivot santrafor , pas alışverişleri iyi ... O kadar ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• orta saha ve hücum hattında son yılların en iddialı takımı kuruluyor tamam da defans transferi ne durumda twitteri olan biri yes e mesaj atabilir mi
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Yerli oyuncu zaten almamız lazım.Turgayda bunlardan biri.Bence şuan yapmamazı gereken şişkinliği indirmek.Çok yabancı ve yerli birikti kadroda
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stoper konusunda Glo gönderilip bir yabancı alınmalı artı genç bir yerli....
              Glowacki oyun anlamında yeterli bence ama sakatlık işi gözümüzü korkuttu. Seneye de sürekli oynama ihtimali zayıf. O nedenle yerine daha diri ve iyi bir yabancı bulunabilirse gönderilmesinde fayda var.
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Giray oldukça aşama kaydetti ...

Ve şu anda en verimli çağında ...

Bence Türkiye'deki sayılı stoperlerden biri ...

Serdar Kesimal vs hikaye ...
                Şu Serdar Kesimal'ı bir tek ben mi beğenmiyorum acaba.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak frkl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O zaman Erdan abinin dediği gibi Glo gönderilip yerine alınabilir

Ama ben Glo nundan defansif özelliklerini seviyorum tek korkum sakatlıklarının devam etmesi
                  sana katılıyorum.glo nun sık sık sakatlanması benide endişelendiriyor açıkçası..

Yorum

• İyi de Turgay sağ açıkta kullanılıyor sürekli , gol sayısına bakmak yanıltıcı olabilir.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dünkü maçta berbattı. Ben de pek beğenmiyorum. fbde çürür zaten.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Turgay Trabzon'da alternatiften öteye gidemez ...

Pivot santrafor , pas alışverişleri iyi ... O kadar ...
                        O amaçla alınacak zaten Bir de pres yapma özelliği var, alternatif olur.
                        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          giray ondan çok daha kaliteli.emin ol.

Yorum

• Belki Bazılarınız Kızacak ama benim düşüncem ve görüşüm böyledir:

Her Transfer Dönemi Yaklaşırken Sadri Şener Show u beklerim.Hiç de yanılmadım

Transfer de Tek Adamcılığı oynamayı seviyor Başkanımız ee birazda tez canlı,kolay ikna olabilen Artı çok erken gaza gelir....... böyle de bir yapısı olunca Ne Şenol Güneş,Ne izleme Komitesi ,Ne yönetim, Ne Asbaşkan(lar) .....Ben diyor Başkanım ben...... ben giderim,ben alırım,ben roportaj veririm bunlar benim transferlerim.....

Neden Asbaşkanlar Bundan Önce de olduğu gibi Önceki Asbaşkanımız ile çok ters oranda Açıklamalar vardı

Başkan: Aldık

Asbaşkan:Gündemimiz de yok

şimdi aynı senaryo yazmaya gerek yok !!!!!!!!

Ve Sadri Şenerden de Her zaman kendi Kalibresindeki oyuncu transferlerini de beklerim

Ayinesi İştir Kişinin lafa bakılmaz.....

Muhakka da gerçekleşir..

Methiyeler dizer ,üzerine yazılmayan masal kalmaz Futbolcunun Sadri Şener tarafından......

oooooooo şöyle ,böyle ama oyuncuyu tanımaz etmez........

Ve muhakak izleme komitesi de izlemiştir ama kimi ?

Hatta Şenol Hoca da İstemiştir....... kesin alınsın diye....

Farkı Şu olur Sadri Başkanımızn Transferlerde

Aldığı Oyuncuya Verdiği Paralarla Başka Takımlar Yıldız Futbolcu Alır ....... Sadri Şener Yıldız Adayı Alır.....(Kendince)

Ban belki Kızacaksınız ama Bu Benim görüşüm ve düşüncemdir

Siz İnandığınız size Anlatılan Kadar Tanısınız Başkanımızı...

Ben Görerek Yaşayarak Tanıdım......

Kendisinide Severim Çok Espirilirdir......
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Herkes rahat olsun en iyi Türk stoper bizde. Bir de geleceğin en iyi Türk stoperini aldık mı tamamdır.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• klose transferi olmamış,başkan açıkladı
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Yükleniyor...
                                X