İlk olarak samet28 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleromaric,zokora mükemmel oldu..
gs ye gitti diye demiyorum zokora selcuktan 2 gömlek üstün
madem 2 gömlek üstün demekki seneye orta sahadan savunma arkasına doğru attığı toplarla enaz 15asist yapacak.
milli maçtaki performansıyla selçuğu eleştirmeyelim. selçuk bizde takımın merkez oyuncusuydu tüm toplar onda toplanıyordu zaten ligin ençok topla buluşan en çok pas dağıtan en çok isabetli pas veren oyuncusu ama milli takımda onun oynadığı yerde emre oynuyor bu yüzden yerine alışamadı. zokora savunma anlamında selçuktan daha sert olabilir ama bu işin hücum yönüde var. ah keşke gökhan inler gibi bir oyuncu alınabilirse o zaman ben de selçuktan bir gömlek üstün bir oyuncu aldık derdim.
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem 2 gömlek üstün demekki seneye orta sahadan savunma arkasına doğru attığı toplarla enaz 15asist yapacak.
milli maçtaki performansıyla selçuğu eleştirmeyelim. selçuk bizde takımın merkez oyuncusuydu tüm toplar onda toplanıyordu zaten ligin ençok topla buluşan en çok pas dağıtan en çok isabetli pas veren oyuncusu ama milli takımda onun oynadığı yerde emre oynuyor bu yüzden yerine alışamadı. zokora savunma anlamında selçuktan daha sert olabilir ama bu işin hücum yönüde var. ah keşke gökhan inler gibi bir oyuncu alınabilirse o zaman ben de selçuktan bir gömlek üstün bir oyuncu aldık derdim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
-------------Onur---------------
--serkan--giray--mustafa--piotr--
--------zokora---romaric--------
--burak------colman-----umut---
-----------kim gelirse-----------
Böyle bi kadro ile çok iş yaparız.
-Umut gitmesin.
-Bir tane stoper alınsın.
-Forvete de konuşulanlardan biri alınsın fark etmez. (Klose süper olur ama)
Yorum
-
İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz bu transferlerle iki sene önceki galatasaray ve geçen seneki beşiktaş gibi olmayalım..
elano jo dossantos ....
quaresma guti simao ...ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
.....
Transferde Sona Doğru...
Transfer çalışmalarını kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlayan , bu doğrultuda da kadrosuna katmayı düşündüğü futbolcuları belirleyen Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Haber61.net’in bundan günler önce sizlere duyurduğu, Didier Zokora, Ndri Romaric, Fuchs, Tosic, Henrique, Miroslaw Klose , Adrian Mierzejewski isimlerinden şu ana kadar gerçekleşen tek transfer Didier Zokora oldu.
Didier Zokora transferi ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Başkan Sadri Şener İspanya’ya gitmiş ve bu futbolcunun transferini gerçekleştiğini de dünya ya ilk kez haber61 duyurmuştu
Ndri Romaric veya Zokora alternatifi ile İspanya’nın Sevilla kulübü ile görüşen Trabzonspor birbirine alternatif olarak tuttuğu bu iki isimden Zokora’yı tercih etmiş ve Zokora’nın transferini bitirmişti. Ancak Romaric’in menajerinin bu futbolcuyu Trabzonsporlu yapmak için girişimleri sürerken Bordo-Mavili ekibin bu transferi gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği de merak konusu.
Fuchs transferi ile ilgili olarak Futbolcuyla anlaşan Trabzonspor, futbolcunun kulübünün bu transfere sıcak bakmaması ve futbolcuyu elinde tutmak için Trabzonspor’a 12 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli önermesinin ardından bu transferden vazgeçildi
Dusko Tosic Trabzonspor’un sol bek mevkiinde düşündüğü Christian Fuchs'da sorun çıkması halinde yönleneceği isim olarak gündemde tutuluyordu. Sırbistan’ın Kızılyıldız takımında forma giyen futbolcu ile ilgili olarak görüşmeler sürüyor
Paulo Henrique , yine ilk olarak Trabzonspor’un gol yolları için düşündüğü isimler arasında olan Brezilyalı futbolcu ile ilgili olarak kendisine teklif sunulmuş ve beklemeye alınmıştı. Belçika’nın Westerlo takımında forma giyen futbolcuyla daha sonra bir görüşme yapılmadı. Dün Ulusal ve yerel basın tarafından transferi bittiği şekilde haberler yer alan futbolcu ile dün itibarı ile her hangi bir görüşme yapılmamış olup Westerlo takımında forma giyen futbolcunun bonservis bedeli 4 milyon euro.
Umut Bulut’un Fransa’nın Toulouse takımına transferinin gerçekleşmesi halinde kendisi ile görüşme yapılabileceği öğrenilen futbolcu için son karar Toulouse yöneticileriyle Trabzon’da yapılacak görüşmenin ardından verilecek.
Miroslaw Klose,Ünlü golcü ile ilgili olarak Dün Brüksel’de Başkan Sadri Şener ve futbolcunun menajeri bir araya geldi.olumlu veya olumsuz bir şekilde sonlanmayan görüşmede henüz net bir karar alınmazken, futbolcunun ailesine çok düşkün olduğu ve okula başlayacak çocukları için Trabzon’da bir Alman okulu olmaması sorun gibi durmasına rağmen futbolcuya teklif edilen yüksek transfer bedeli bu transferin gerçekleşme ihtimalini sürmesine sebep oldu
Adrian Mierzejewski,Polonya’nın Varşova takımında forma giyen futbolcunun transferi ile ilgili Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu çalışmalarını sürdürüyor. Futbolcu ile her konuda anlaştıklarını haber61.net’e açıklayan Bekiroğlu Kulüp Başkanının yat ile tatile çıktığını ve futbolcunun bonservisi ile ilgili olarak başkanla görüşme yolları aradıklarını söyledi. Tuncay Bekiroğlu’nun bitti gözüyle baktığı bu transferin her an gerçekleşebileceği de haber61.net’e gelen bilgiler arasında.
Yorum
-
son dakika trabzonhaber.com.tr
Geçtiğimiz sezon kiralık oynadığı Westerlo'da çıktığı 32 lig maçında 18 gol,9 asistle oynayan 22 yaşındaki Brezilyalı yıldız, Belçika'nın başkenti Brüksel'de başkan Şener ilemasaya oturdu. Paulo Henrique, bordo-mavili takımın teklifine prensipte "Evet" yanıtı verdi. Trabzonspor yönetimi, Klose’den olumlu ya da olumsuz cevap gelmesi halinde bile Brezilyalı golcünün transferini gerçekleştirecek.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
Yorum