Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende Cale'nin kötü olmadığını düşünüyorum.Futbol bilgimden şüphelendin noldu şimdi sevgili futbol üstadı ?
    Cale çok enteresan bir bek, sadece back oynuyor; bence savunması da iyi ancak artık bekler kanat oynadığı sürece etkili oluyor. Sol tarafın stoperi gibi duruyor Cale
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baba öyle ama İbrahim Üzülmezin her maç neredeyse ceza sahasına en az 10 ortası varken,Cale sezon boyunca 5 orta yapmadı.

Ileriye nasil cikacak, önünde adam yok diyoruz...

Cale'nin kötü maclari olmustur, eyvallah ama kötü bir Futbolcu degil...

Bizim bence sol acik'ta sorunumuz var...

Ozan Ipek alinabilir, sadece Engin ile olmaz bu is...

Yada Ibrahim Akin, Paulo alindi ama orada oynar mi bilemiyorum...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi sen Moussa Sow'un gelmesini de istemezsin o zaman ?
        Sonuçta ilk parlak yılı.
        Devre arası ismi geçmişti o zaman istemiştim durumumuz çok kötüydü çünkü Pawel bile yoktu tek Umut vardı elimizde.Şu an olsa daha iyisi alınabilir diyebilirim.Fakat kıyaslamaya bakarken biri Fransa gibi gol atılması çok zor bir ligde 25 gol atmış biri Danimarka ben N'doye gelirse atacağı maksimum gol sayısının 15 olacağını düşünüyorum seneye. Mesela Paulo Henrique'yi çok istiyorum çünkü o patlamaya yakın şeyleri çok genç yaşta başarmış.Standart bir şekilde tam santrafor olmamasına rağmen her sene 15-20 arası atabilir o adam geriden gelip.

Yorum

• alıntı: Karşıyaka'dan Aykut Akgün ve Samsunspor'dan Kemal Tokak ile ilgilenen Bordo-Mavililerin bu futbolcular için birkaç gün içerisinde resmi girişimlere başlaması bekleniyor.

bu aykut nasıl biri ? bilgisi olan var mı?
          There are 10 kinds of people
          Those who understand binary and
          Those who don’t

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cale kötü bence...Ayrıca umursamaz, top geçiyor yanından bazen aval aval bakıyor. Bir dakika tutmam, Trabzonsporda çok daha iyileri özünde savaşma hırsı olan adamlar olmalı

Jaja'da bu dedigine uyuyor, o zaman oda gitmeli...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Amauri? Hımmm şu saçlarıyla faul yapabilen adam....
              Fönsüz çıkmam abi...

Fatih senin içindi bu
              Nereden uydurursun bilmem ... Senden korkulur kardeşim
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• kimi alacaklarsa alsınlar yeterki kampa kadar bitirsinler gidecekleri gelcekleri. yönetimden tek beklentim bu...
                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• YES yeni bir haber dillendirmedi mi Radyospor'da ?
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Sol bek için sanırım Piotr yeterli olur. Sağ bek içinde Serkan'ın düştüğü zamanlarda Barış ATAŞ değerlendirilmeli. Zaten sezon başı kampında da, devre arası kampında da orada denenmişti. Ayrıca Barış ÖZBEK transferi gerçekleşirse O'da sağ bek oynayabiliyor. Bu kısımda sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Tek problem, yedeklerin hazır olmaları. Bu da pek sorun olmaz kanımca...
                    Bence en önemli yer stoper. Bana kalırsa bir santrafordan sonra, iyi bir yabancı stoper alınacak, orta saha içinde Tolga CİĞERCİ veya o kalitede bir gurbetçi ile anlaşacağız.
                    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Khalid Boulahrouz bize yaramazmi? Tecrübeli, kariyerli ve fiyat konusunda uygun olabilir diye düsünüyorum. Giray-Khalid cok sert bir savunma hatti olur.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/k...eler_4489.html
                      Geçen gün tartışılan Woodgate gibi sık sakatlanan bir futbolcu
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Cale vasat oyuncu bile olamadı gözümde...
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Tek Çaleci kendimi sanıyordum meğer yalnız değilmişim

Yorum

• İlk olarak Selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            alıntı: Karşıyaka'dan Aykut Akgün ve Samsunspor'dan Kemal Tokak ile ilgilenen Bordo-Mavililerin bu futbolcular için birkaç gün içerisinde resmi girişimlere başlaması bekleniyor.

bu aykut nasıl biri ? bilgisi olan var mı?
                            Geçenlerde bir abimiz üzerinde durulsa Selçuktan bile daha iyi olur demişti.

Yorum

• Şut atmaktan ve orta yapmaktan aciz 2 futbolcu tanıdım...

1) Hüseyin

2) Cale

Birinden kurtardık diğerinden de kurtarırsak çok iyi olacak.
                              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Cale iyi bir defans oyuncusudur, ofansif yönü fazlasıyla yetersizdir. Ama kötü bir oyuncu klasmanına giriceğini düşünmüyorum. Bazen önünden gelen adama hamle yapmıyor topu kapmak için ki defans oyuncusu yapmamalı, sadece topu alıcağından emin oldugunda yapıyor. Orta açtırmaması, forvet oyuncusunun o hamle yaptığı için Caleyi çalımlayıp geçmesi daha kötüdür. Burdaki bazı arkadaşlar onu
                                " karşısında ki adamı aval aval izliyor" olarak değerlendiriyor ki çok yanlış bence

Yorum

Yükleniyor...
                                X