İki gün içinde aldık aldık alamadık bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Tabi Piotr'un düzelmesini de bekleyeceğiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu da Hatırlatayım....)
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözel ucak geri döndümü peki..yarin hersey netlesir bence..olmazsa da olmaz yahu..umarim baska oyuncularlada görüsmeler sürüyordur..
Aynen renktas. Umarim...
Yorum
-
İlk olarak falcon_61_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu şekilde düşünürsek her sene gidelim o bize yeter öyle mi?elde para varken neden imkanları sonuna kadar zorlamayalım.kuramız güzel neden bu seneyi heba edelim.seneye gideceğimiz garanti mi?geleceği düşüneceğimize şuanı kurtarmayı deneyelim önce.elimizdekini de kaçırıyoruz.hem de hiç maç oynamadan? hadi onu da geçtik gruptan çıkmayalım da işin ucunda rezil olmak var.al sağlam stoper de rahat rahat maç izleyelim.elenirsek türkiye den de elenmiyoruz ya orda kullanırız
Şampiyonlar ligi için transfer yapalım ama kim olsun bir çoğunu zaten alıp oynatamayacaksın.
Ziegler alınsaydı belkide geldiklerinden beri yapacakları en iyi transferi yapmış olacaklardı ama gelmedi suçlu değiller.
Ayrıca Her sene şu lige gidelimde rezil olalım benim için önemli değil.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 Eylül gecesi son ancak öyle kafanıza göre isim bildiremiyorsunuz. Oyuncuların TFF onaylı lisansları gönderiliyor. O yüzden TFF ve noter bayram tatilinde olduğu için yurtiçinden bile oyuncu alsak Şampiyonlar Ligi'nde oynatamayız. Ama yönetim taraftarı susturmak için Sapara gibi 1-2 kalburüstü oyuncu alıp, transferin son günü olan Pazartesi'ye yetiştirir...
Bu arada nedense benden başka kimse Mehmet Çakır'ı tebrik etmemiş...
Bence transfer olacak ve Sampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek.
Yani isteyince olabilecegini gorecegiz...
Yorum
-
- Hiç aceleye gerek yok , kimsenin kaprisinide ayak oyununuda çekemeyiz , bu takıma her türlü güveniyorum ben Tayfun hariç...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
az önce sayın sadri şenerin bir açıklamasını okudum. Bayramda bankalar kapalı, para bile zor çekiyorsunuz, transfer yapamıyoruz, bakalım 1 tane yetiştirmeye çalışacağız demiş. bir iş adamının böyle demesi beni o kadar çok şaşırttı ki. Ben kendi halinde bir insan olarak google amcaya bayramda açık banka var mı diye sorduğumda yapı kredi, garanti, ing'nin açık şubelerini bulabiliyorum. Hatta büyük avm'lerdeki banka şubelerinin bile açık olduğu yazılıyor. Koskoca Trabzonspor, bu ülkenin haramsız şampiyonu, bilmem kaç trilyonluk şirket arkadaş bir banka şubesini 3 gün açık tutturamıyor mu? Kimle çalışıyor Trabzonspor. Denizbankla mı? Arayayım şu anda denizbank trabzon şube müdürünü eminim seve seve gider kendi açar Trabzonspor için bankayı. Bu güne kadar burada yönetime atar yapanlara kendimce kızdım, sinirlendim. Ayıp ediyorsunuz dedim. Ama bir yere kadar. Burada bir sürü abimiz var görüyorum insanları yatıştırmaya çalışıyorlar. Haklılar da belki. Ama bu taraftar bunca yıl ezildi, dışlandı, hor görüldü. Şimdi bu kentin, bu takımın, bu taraftarın kendini ispatlama zamanıdır. Yaradan bu fırsatı vermiş, ilahi adalet tecelli etmiştir. Herkes de üstüne düşeni yapıp kendini, görevini layığıyla yerine getirdiğini ispatlamalıdır. Şu anda iş işten geçti belki de. Belki de geçmedi transfer yapacak 1 tane daha. İstifa falan söylemlerine girmiyorum. Allah razı olsun şu anda diğer takımlara atar yapabiliyorsak, onları sahada ve saha dışında ezebiliyorsak bu kötü gidişe dur diyen başkanımızındır. Ama ben taraftar gözündeki kredisini tüketmeye başladığını düşünüyorum artık. Bu kadar aciz olunmamalı ve bu kendimizi ispat şansımız yanlış kullanılmamalı...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu da Hatırlatayım....
Zaman yok olsa ona 11 vereceğine Leandro Damião'ya 13-15 ver al..Hayırlısı olsun ne diyelim..
İyi bayramlar herkese..
Yorum
-
Ben yinede kadromu kurarım
---------Tolga-------
Serkan-Giray-xxxx-Ziegler
(Celestka)
-----Sapara--Zokora-----
Volkan---Henrique----Adiran
---------Burak/Sestak------
Bu takım bu ligi her türlü götürür.Şampiyonlar liginde 3. olsakta yeter.En son İsa tarafından düzenlendi; 30.08.2011, 02:31.
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDerya Büyükuncu ölmüş.
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDerya Büyükuncu ölmüş.
Yorum
Yorum