Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uğur abi şu Twitter'daki menajer Ballack diyor, sen ne diyorsun?

Yorum

• Hashim0307 Hashim Juventino
      Tuttosport: Zielger is wanted by Trabzonspor. --- Really Tuttosport? REALLY?

daha yeni transfer olmus adami transfer etmek istiyoruz haliyle kimse inanmiyor
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Bencede aradığımız oyuncu Amauri değil.

Bir kere alınıcaksa topla süreatli bir adam olacak .

Kolay adam geçecek.

Burak ve Henrique'yi besleyecek onların oluşturduğu boş alanlardan içeri sızıp sızı gol atacak.

Ah Jaja ah...

Yorum

• birisi fm oynasın ve play offtan bir takımdan oynayan oyuncu alsın bakalım ŞL listesine alınabiliyormu

çok merak ettim şimdi bak

Yorum

• -----------------zokora------------------
            ----burak---volkan---sapara-----henri----
            ------------- adrian ---------------
            -----------------amauri -----------------
            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gökhan Abi ,

Bende şunu anlatmaya çalışıyorum, Sestak ve Sapara'ya asla karşı değilim. Disiplinli olmaları, bu zamana kadar hep sorun olan bir kulüpte hiç sorun çıkarmamaları bile bu transfer için bir kriterdir aslında. Sonuçta Melig Gökçek ile aynı havayı soluyorlar değil mi

Az önce yazdığım yazıda da anlatmaya çalıştım, bu para bizim için ya cilalı taş devrinin yolu olacak, yada taş devrinde sürünmeye devam etmemiz için bir yol.

Bu paranın yada yapılacak olan transferin sadece bu yıl bize vereceklerini düşünmeyelim lütfen. Bu sene ligi 1. bitirme gibi bir zorunluluğumuz yok, puan olarak çok kopmayalım ve ilk 4'e girelim yeter. Sornasında canımızı dişimize takar gerekeni yaparız.

Ama şampiyonlar ligi çok farklı be abi.Attığımız golun, aldığımız beraberliğin para olduğu bir ligden bahsediyoruz. Hemde büyük paralar. Hele ki tarihimizde ilk kez katıldığımız bu ligde çektiğimiz bu kura !!!

Kaçırılmamalı bu fırsat...

Şunu da eklemeliyim ki,

Bugün sıkışmamızın sorumlusu da bizler değiliz.

Yönetim her fırsatta bu kadar önem verdiğini belirttiği oyun için (Avrupa) çok daha hazırlıklı ve planlı olmalı idi. Kadorumuzun yetersiz olduğu gün gibi aşikardı. Bilbao'yu geçsek idik transfer yapılmayacak mıydı ?

Amaç Avruada başarı ise Avrupa Ligine başka CL'ne başka transfer mi yapılır ?

Bizim bir politikamız yok, izlediğimiz bildiğimiz bir oyuncu portföyümüz yok.

Sorun bu...
              Yazdıklarının hepsinin altına imzamı atarım zaten ve hepimizin sınıtısıda aynı

bizim takımımız hiçbir zaman bir politikası olmadı ki şuan omurgalı bir transfer dönemi izleyelim..

Bizim yöneticilier Transfer yaparken bizim şurda üç iletide yazdığımız kelimelerin sayısı kadar yazışma yapmıyorlardır

Ula ha uşagi beğunduk şu gada para veriyruk.veriymisinuz?
              Cevap: Yok vermeyruk yada verduk gitti

Bu işin bir öncesi yok seninde dediğin gibi. dolayısıyla plansız şekilde yürütülen bir süreç muhtemeldirki başarısızlıkla sonuçlansın.

Dedğin gibi iyi futbolcu her daim lazım bulunduğun yere göre oynadığın takımlara göre transfer elbet yaparsın ama bu hazır olan takımına 1 olmadı iki tane ve önceden gözüne kestirdiğin araştırdığın, yapına, şehrine yemeğine,suyuna uygun olacak adamlardan olur ve de yeteneğine güvendiğin..

Sonucunda ne oluyor biz ve bizim gibi taraftarlar sabaha kadar yazsın dursun burda ne gelir elden

Bir ara senle sabaha kadar fatih TEKKE yazdık ne oldu hiç

Ama yazmaya devam :d

Yorum

• Matrix, Sestak ve Sapara için Ankaragücüne bonservis ödememiz gerekirse transferden vazgeçilir mi ?

Yorum

• Kader Koreli @ Sen Sana Küfür eden, Seni aşağılayan,Seninle kendi Akranı gibi Konuşanlara Saygı ve Sevi Gösterirmisin.

Hepsi Değil Parmakla Sayılıyorlar zaten... Genelleme yapmadım...

Sana Dileğim Kaderinde Sana Küfür Edip Seni aşağılayan ve Senden 10 Yaş küçük Birinin Seninle Akranı Gibi Konuştuğu Zamanı Yaşarsın İnşallah.

Biz Böyle Görmedik.....
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• ziegler iyi ama.--

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      birisi fm oynasın ve play offtan bir takımdan oynayan oyuncu alsın bakalım ŞL listesine alınabiliyormu

çok merak ettim şimdi bak
                      aynen yahu benimde aklıma bu geldi şimdi

Yorum

• -----------------zokora------------------
                        ----burak---volkan---sapara-----henri----
                        ------------- adrian ---------------
                        -----------------amauri -----------------
                        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Sestak ve Sapara' gelsin ama beni rahatsız eden bu adamlarmı önceliğimiz , bu isimlermi olmalı ...

evet işte

alırsın yıldız bir isim yanında sesta kı da al

ucuz ise al

ama illede diyorum türk oyuncu kalitemiz artmalı daha

Yorum

• Coolank hocam madem Jem olmadi.
                            Su Kamil Corekci'yi soylesen. Hem belli mi olur senin ezelden beri gelen sag bek sorununa ilac olur belki...

Yorum

• matrix, türklerden kim var, aristirdimiz filan? bi de bu izleme komitesinin izliyepdiye maddi olarak alamadimiz oyunculari niye alamiyoruz? para var sonucta simdi

Yorum

• amauri nasıl bir golcü bi arkadaş açıklarsa çok mutlu olurum, daha adını ilk kez duydum
                                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X