Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• Statülerde yeni değişiklikler yapacaklarının sinyalini veren Mehmet Ali Aydınlar, "Lig bitiminde takımların puan eşitliği halinde tek bir final maçı oynatma planımız var. Bu statüde değişiklik yapılabilir. Aslında altın final olması dedikoduları sonlandırabilir. Saha kapama veya seyircsiz oynatmayı kaldıracağız" şeklinde konuştu.

Yabancı oyuncu sınırlamasına da değinen Aydınlar, "Statüde değişiklik yapılabilir. 10'un üzerinde yabancıya da izin verilebilir. Ama sahada sadece 6 oyuncu olacak şekilde devam eder. Kesin ve nihayi kararı vermemiz gerekir. Biz bundan sonra ne olacak, bunu karara bağlayacağız ve bir daha konuşulmayacak statüye kavuşturacağız. Alt liglerde de yaşlarına göre belli kontenjan verilerek istikbal vaat eden oyuncuları getirebiliriz. Bunu enine boyuna değerlendirip kurallarını belirlememiz gerekiyor" dedi.

Lisanssız menajerler konusunu detaylı bilmediğini dile getiren Aydınlar, "Bu da inceleyeceğimiz konulardan bir tanesi. Kulüplerin maliyetlerini artıran unsur olarak karşımıza çıkıyor. Bu mutlaka masaya yatırıp sonuca bağlamamız gereken bir konu" dedi.
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ömer Kulga
        MVV Maastricht, Jupiler League (Hollanda)

Doğum tarihi: 08.01.1989
        Doğduğu il: Sint-Niklaas
        Boyut: 1,89
        Uyruk: Belcika
        Türkiye
        Pozisyon: Defans - Defans Yön
        Ayak: sag ayak
        Piyasa değeri: 232.000 TL - 100.000 €

Sözleşmesi bitmiş. Stoper ve sağ bekte oynayabiliyor
        Kayserispor'a gitti..

Yorum

• Bekir aldın mı cevabını

Yorum

• Batuhan adam olmak istiosa Şenol hoca bişeler yapar ama adam olmak gibi bı istegi varmı orası muamma bide batuhan büyük klüplerden birine giderse bjkye 5m vermek zorunda degilmidi bide es es de bı 5 ister kuyruk acısından Batuhan içinde 10 fazla değilmi

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kayserispor'a gitti..
              Tamam ondan yazdım bence. MVV'de oynuyormuş ya iyi bi adam çıkarsa ?

Yorum

• Burak'ın boğmaya çalıştığı adam kim? Adam can çekişiyor

Yorum

• Siz de haklısınız İstanbul takımları o kadar istekliyken diğer takımların ezici çoğunluğu geçerli olmayabilir..

Neyse ki ilk 11'de 6 yabancıdan fazlasına izin verilme ihtimali yok..

Şenol Abi ben açıklamasını dinlemiştim Kuluplerle görüşüceğiz demişti,oylama yapılırsa ezici çoğunluk kalkmasın der

Yorum

• Sınırlama kalkarsa Petrovic'i de alabiliriz orta sahaya.. Eminim yabancı sorun olmasa alınacaktı Petro.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok iddialı şeyler yazıyorlar
                      o Heinze sorusunu ben sordum bakalim kaynaklari dogrumu adminin
                      iLK VE SON ASKiM TRABZONSPOR'UM

Yorum

• Sanırım 2012 de kaval kemiği şov devam edecek

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sanırım 2012 de kaval kemiği şov devam edecek

Açıyı yanlış görüyorsun

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak'ın boğmaya çalıştığı adam kim? Adam can çekişiyor

Transferden de önemlisi iyi bir TAKIM olabilmek bence.

Bunu başarırsa oyuncularımız yine şampiyonluğa oynarız.

Geçen sene bunu böyle başardık.

Bu senede inşallah çok iyi bir TAKIM oluruz

Bu fotoğrafa baktıktan sonra bir anda aklıma geldi söyleyeyim dedim.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Açıyı yanlış görüyorsun
                              Sektiriyor orda ya da göğsüne alacak topu

Şakasına söyledim zaten

Beklentim çok büyük Henrique'den.

Yorum

• Bence Aykut da önümüzdeki sezon şans bulacak.. Ayakları yere sağlam basıyor, duruşu çok iyi.. Futbolunu bilmiyorum ama kuvvetli bir oyuncu gibi duruyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X