Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Batuhan konusunda saha dışını kastetmemiştim.. Saha içi olarak futbolcuyla alakası yok o çocuğun.
    Ne şut çekebiliyor, ne kafa vurabiliyor nede ayakta durabiliyor..

Saha dışına hiç girmiyorum.. Tek sorun saha dışındaki hareketleri olsa alırdık biz alışığız nede olsa.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      f. akyel bile giydi..
      Giymemeliydi.
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi
        O armanında Formanında bir onuru vardır. Her temiz aile çocuğu giyemez onu giymemeli.

Formayı giydikten sonra hakkını versin de gerisi benim için önemli değil. İster ailesi kötü olsun ister sülalesi.
        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          belki dedigin gibi cok cok daha iyileri vardir yada cikacaktir!!! ama risk alinacak durumda degiliz artik.. Cenk dedigin adam daha 20 yasinda kendini ispatlamis adam.. Alman Ekolunun en cok onem verdigi oyuncularin basindaydi.. milliyetciligi agir basti Turk Milli oldu. gelir gelmez Antep e kattigi gucu gordunmu? ben gordum. attigi golleri izledinmi ben izledim. daha 20 yasinda ve A Milli takimimizi sectigi gun LOW un buyuk uzuntusune sebep olan komple bir forvet
          Antepin istediği parayı vede gündemimizde olan abuk isimleri duyunca insan ister istemez bu şekilde düşünüyor. Risk olmadan başarı olmaz !!
          GÜMÜŞHANE

Yorum

• Şu Fatih Akyel ismini duyunca bile sinirleniyorum.

Adamda her ayak var...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bu Forumda Kimseye İnanmıcaz Mı Şimdi Öyle Bi Yazıyorsunuz Ki
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• gazianteple iki ayri transfer paketi için görüşülüyor:
                Paket 1
                bizim teklifimiz: olcan+cenk=7 mil.euro+Alanzinho
                gaziantepin teklifi: olcan+cenk+murat ceylan=15 mil.euro+Tayfun
                Paket 2
                bizim teklifimiz: olcan+danny+ivan de souza=8 mil.euro+Barış+Sezer+Zafer Yelen
                gaziantepin teklifi: olcan+ivan de souza=11 mil.euro+Barış+Hasan Ahmet
                duyumum %70-80 doğru rakamlarda farklılık olabilir.bu teklif nisan ayında yapılmış.önümüzdeki hafta başında tekrar görüşülecekmiş.görüşme yurt dışında başkanlar düzeyinde olacakmış
                hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• Heinze'ye bir an önce imza attırsak bari yoksa gündemimizdeki diğer isim Gökhan Zan'a yönelecekler

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi
                    Renktaş babana de ki biz transfer için TRABZONSPORlu değiliz
                    Kimse bana bunu demesin , artık ligden düşsek bile Trabzonsporluyuz eyvallah ama ben doğduğumda Trabzonspor istanbulun karşısında dik durmasaydı ben Trabzonsporlu olamazdım .

Tamam biz sırf armasına veriyoruz değeri ama , bize Her Yer'in Trabzon olması için başarılı olmak zorundasın .

Yoksa kimse hayatında Trabzonun 200 km yanından geçmemiş birisinin Trabzonu ölümüne sevmesini açıklayamaz .
                    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Konumuza dönmesine dönelim de, yaprak kımıldamıyor ki,
                      yönetim ya işi çok gizli yürütüyor ya da yüzüne gözüne bulaştırdılar şimdi çıkacak delik arıyorlar
                      Allah (c.c) yardımcımız olsun
                      gizli yürütüyorlarsa çok iyi,
                      birşey yapmayıp tatil yapıyorlarsa vay halimize.
                      Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• 1.Stoper ( hemde sadece stoper degil ayni zamanda bek de oynama ozelligi olan Stoper )

2.ofansif Orta saha (direk 11 de oynayabilecek 10 numara ( en azindan duran top kullanabilen JAJA nin gorevini ustlenebilecek birisi

3. Cenk Tosun,Semih, Kanute 3 unden 1 i

Yorum

• İlk olarak Akın NAZİFOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gazianteple iki ayri transfer paketi için görüşülüyor:
                          Paket 1
                          Paket 2
                          duyumum %70-80 doğru rakamlarda farklılık olabilir.bu teklif nisan ayında yapılmış.önümüzdeki hafta başında tekrar görüşülecekmiş.görüşme yurt dışında başkanlar düzeyinde olacakmış
                          ben bu paketlerin hiçbirini beğenmedim açıkçası

Yorum

• genelde şu kanı var şu topçu gelirse ben takımı bırakırım şu gelirse kombine alırım
                            ben türkiye liglerinde taraftarı olduğum takım yok ama trabzonspor destekliyordum fakat son zaman larda ligdeki 17 takımdan farkı olmadığını kestirdim.güçlüye HER AÇIDAN BOYUN eğen olaylara ses çıkartamayan çıkarsada sus payıyla susan benim araştırıp bu takımın mazisindeki aldığı kazandığı şerefli başarılara aşık oldum
                            ama her aşk birgün bitermiş trabzonspor yinede illa bu ülkede birşey tutulacaksa ben yine tutarım ama sıradanlaştı benim için

Yorum

• İlk olarak Akın NAZİFOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gazianteple iki ayri transfer paketi için görüşülüyor:
                              Paket 1
                              Paket 2
                              Sadri Şenerin yüzde 70 indenmi
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• önümüzde bir burak örnegi var......

bir porto olalim.....

yönetimimiz beceriksiz.....

1526 sayfanin özeti

Yorum

Yükleniyor...
                                X