Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eskisehir bütün takimi Fener'e satsin...
    bi kere daha mı

Yorum

• taraftar çildirdi ama Hamdaoui'yi istiyo laaaa, Klose sonra
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Engin Bekdemir-Sezer Özmen-Muhammed Demir-Ali Dere

Bu oyuncuları almamız lazım

Yorum

• Ha Eskisehir ha FB BJK GS hepsi mafia. Oyunculari bir sa bir sol verirler. Eskisehir bozulmustur Burak olayindan dolayi.

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzona gelmesine izin vereceklerini sanmam.. Çünkü Eskişehirin Fenere karşı oynadığı maçın satılmış olduğunu açıklamasından korkarlar..
            Oda oyunun bir parçası diyorsun yani.

Yorum

• la uşaklar ne dolaniysınız haburda... bu akşam kandil değilmi hayde namaza 2 dua edelim klose gelsin....
              Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• la ne klosesi
                taraftar Alper Potuk'a taktı kafayı.yani ben taktım
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yahu bu usak degil miydi Jaja'a asilan deli gibi oynayan, fener'e karsi vasatin biraz üstünde olan, simdi de bizi istiyormus, inanmak güç
                  walla dediğinde haklısın ama bende böyle duydum....
                  1967' den beri olduğu gibi
                  SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!

Yorum

• Arkadaşlar Gökdeniz le ilgili duyumu olan varmı ligtv de çok ümit verici konuştu bence süper olur.

Yorum

• umutu satdikmi ikinci bir forvet daha alinacak deniyor Sercan yildirim nasil olur ?
                      sercan yildirim-ozan ipek fena olmaz bence
                      TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak Soñado® tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O Soner olacak aynen , yalnız victor o çalımı atınca millet hahaha diye kahkahayı basmıştı arkasından tabi pek hoş olmayan küfürler star mı telestarmı neydi kanal evden çekmiyor kahvede izlemiştik bi kahve dolusu adam gerisini hesap et bende zar zor hatırlıyorum ama Astonvilla maçları çok net aklımda...
                        Aston villayı gece konduya çeviren goller
                        Aston Villa unutulmaz onu bende hatırlıyorum

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          la ne klosesi
                          taraftar Alper Potuk'a taktı kafayı.yani ben taktım
                          Aynen renktaş.Önce Alper'i alalım Klose'yi alırız sonra.
                          Colmandante

Yorum

• klose eli kulağında
                            KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• var mi bir gelisme usaklar yeni geldim eve hemen foruma daldim

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Gökdeniz le ilgili duyumu olan varmı ligtv de çok ümit verici konuştu bence süper olur.
                                umut verici ama karşılıklı olması şart dedi yani istemeleri lazıma getirdi konuyu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X