alqer istiyorda satılmışşehir bize vermez fenere verir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlman değiliz yahu biz.
Yorum
-
İlk olarak Soñado® tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalyadaki maçta bizim Soner'i dövmüşlerdi cezasahasında...
Yorum
-
İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yapsın Alper Potuk tarabzona gelmek istiyorum diyor yönetim göndermiyormuş.Trabzona gitmene izin yok demişler.Not Important..
Yorum
-
ilk kes alman basininda okuyorum trabzonspor kloseye türkiyeye cekiyor hahahahah öyle yaziyor
lazionun iki katini veriyormusuz yaziyor3,5 mio senede ....ver baskan ver
bu adam bizi sampiyonlar ligine sokar
En son lazchicko tarafından düzenlendi; 02.06.2011, 21:04.TrabzonsporLu Gurbetci 61
Yorum
-
Alper Potuk'u da almak lazim o halde...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Yunus Emre Abinin şöyle bir twiti varmış yeni gördüm
yunusemresel Yunus Emre Sel
Klose ve Adrian yarın çok büyük ihtimalle Trabzonsporlu olacak.Sanırım bu transferler bir çok kişiyi memnun edecektir.
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Abinin şöyle bir twiti varmış yeni gördüm
yunusemresel Yunus Emre Sel
Klose ve Adrian yarın çok büyük ihtimalle Trabzonsporlu olacak.Sanırım bu transferler bir çok kişiyi memnun edecektir.
Yorum
-
İlk olarak murat köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha öncede yazdım eskişehir klubunun hukuk işlerini yürüten avukat bi abimiz alperin trabzonla anlaştığını söylemişti. adam bizi kesinlikle istiyor ama eskişehir fenere vermek istiyor....
Eskisehir bütün takimi Fener'e satsin...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak murat köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha öncede yazdım eskişehir klubunun hukuk işlerini yürüten avukat bi abimiz alperin trabzonla anlaştığını söylemişti. adam bizi kesinlikle istiyor ama eskişehir fenere vermek istiyor....Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşımız tutmuyor abi ama hatırladıgım bi Soner var kısa boylu tıfıl kel o mu acabastar mı telestarmı neydi kanal evden çekmiyor kahvede izlemiştik bi kahve dolusu adam gerisini hesap et bende zar zor hatırlıyorum ama Astonvilla maçları çok net aklımda...
Aston villayı gece konduya çeviren gollerGit dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım
Yorum
Yorum