Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cenk artı olcan valla herkesi çatlatır ikisi de yararlı olur ama bu ibrahim kızıl bi güzel kazık atar
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Cenk'i almayız umarım , konuşulan rakamlar komedi bence.Olcan da beğendiğim bir oyuncu ama Ozan daha doğru bir tercih olacaktır , fiyat olarak da daha makul olur .

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi
        arkadaşlar iskenderliden adlı üyemizin selamı var borç 200 milyon diyor
        onun allah canını almasın dün susmadı hiç
        BeşikdüzüSpor'a 3.ligde başarılar
        Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Yorum

• barış özbek alındıysa hiç beklemeden kardeşinide almalıyız.Ufuk abisine göre çok yetenekli sadece iyi işlenmesi gerekiyor
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi
            arkadaşlar iskenderliden adlı üyemizin selamı var borç 200 milyon diyor
            e-mailmi attı..

Yorum

• Valla eger yonetim Cenk'le Olcan'i alirsa ben Selcuk ve Egemen'de yaptiklari hatayi unuturum. Sonrasinda da 2-3 tane su basinda ismi gecen yabancilardan alirsalar kaldigimiz yerden devam ederiz. Bu arada Ordu atti.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben emin olmadan birşey paylaşmam.Bugün bir arkadaşımdan aldığım habere göre Cenk ve Olcan transferleri bitmek üzereymiş.Uğur varmı böyle birşey,bana söyleyen arkadaşın yönetimde akrabası var Recep Denizer mi neymiş varmı böyle biri?
                bu uğur a nekadar taktıız ta....adamın agzına bakıyounuz.... uğur onaylarsa sanki oyuncular geelecek..lütfen

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu uğur a nekadar taktıız ta....adamın agzına bakıyounuz.... uğur onaylarsa sanki oyuncular geelecek..lütfen
                  Genellikle transfer haberlerini o verdiği için ona sordum kardeş.

Yorum

• Bizimkiler almasin simdi bu Ahmet Kuru'yu...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cenk'i almayız umarım , konuşulan rakamlar komedi bence.Olcan da beğendiğim bir oyuncu ama Ozan daha doğru bir tercih olacaktır , fiyat olarak da daha makul olur .
                      evet..simdi biz cenk i yüksek bonservis bedellerine alirsak yine bunu sonuna kadar elestirecek taraftarlarimiz olacaktir..

pektemek i rakiplerden bi tanesi 4-5 milyon € lara aldi..herkes yönetimi elestirdi varmi ya böyle bisi baska bir yerde..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• karadeniz takımlarıyla ittifak kurulursa anca o zaman istanbul ezikleriyle başedilebilir.

Yorum

• Su futbolculara aciyorum, takimi cikarinca ne kadar da seviniyorlar. Fakat sonra hepsi sepetleniyor takimdan...
                          Gerci belki de ona agliyorlardir, ne b.k yedik biz, seneye nereye gidicez simdi diye...

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi
                            Samsun'un bizden nefret etmesini halen cozmus degilim. Biz onlara destek olurken onlar bize kufur ediyorlar. Bu mu karadenizlilik, kardeslik!? Samsunspor bence arkadaslarini cok iyi secsin yoksa bir kac sene icinde yine kumede surunurler!!
                            Erman Toroğlu sağolsun o kadar meraklı ki Trabzonspor Karadeniz takımlarını istemedi ligde demeye, onu bu, bunu şu düşürdü demeye, iş bu noktalara varıyor böyle kin duygularıyla
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Uğur İnceman etkisi geçti mi forumda
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Santrafor arayışlarında sorun çıkması durumunda ise Trabzonspor rotayı yeniden Brezilya'ya çevirecek.

Haber61

Yorum

Çalışıyor...
                                X