Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oynamalari acisindan hicde fena olmaz, hem böylece cevre Takimlarina destek vermis oluruz ve dostlugumuzu göstermis oluruz.
    Kesinlikle ağabey. Bak Fenere her takımda oyuncusu var sürekli şaibeli goller oluyor.
    Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lyon Monako'yı mağlup etsin, Monako küme düşsün, Mongongu bize gelsin mi ?
      Veya: Marsilya Caen'i mağlup etsin, Monako ve Nancy en az birer puan alsın, Caen küme düşsün, El Arabi bize gelsin mi ?

bizde küme düştük....baksana herkez kapıştı bizim oyuncuları...selcuk egemen yattara.....

Yorum

• Ordu'm cikti

Yorum

• Twitter da bir gazeteci Metin Diyadin için fb li diyodu hatta çocuklarıda fb liymiş, gökhan gönülüde fb ye o önermiş alın bu oyuncuyu diye kendi takımında ki adamı fb ye önerecek kadar fanatik diyodu

Yorum

• Uğur İnceman şakası için hangi kameraya gülümseyeceksek gülümseyelim de bitsin bu tantana
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben Monaco'dan Haruna'ya fitim
              Park Chu Yong'a ne dersin abi.Ben çok beğeniyorum onu.
              Colmandante

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hangi insan hakkinda yorum yapmisim?

yönetim ne yaparsa yapsin elestiriliyor..sürekli uc noktalarda kümelesiyoruz..bu yüzden elestiriler hic eksik olmayacaktir..
                Sence Cenk'e 7 milyon euro vermelimiyiz ?

Yorum

• sampiyon olsaydik selcuk kalirdi büyük ihtimalle..ama kil payi kacirdigimiz bir sampiyonluktan sonra heyecanini kaybetmis gitmek isteyen oyunculari zorla takimda tutmanin bir anlami yok..bu yüzden selcuk un gitmesi iyi oldu..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Twitter da bir gazeteci Metin Diyadin için fb li diyodu hatta çocuklarıda fb liymiş, gökhan gönülüde fb ye o önermiş alın bu oyuncuyu diye kendi takımında ki adamı fb ye önerecek kadar fanatik diyodu
                    Fb'den önce bize önerildi.
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Twitter da bir gazeteci Metin Diyadin için fb li diyodu hatta çocuklarıda fb liymiş, gökhan gönülüde fb ye o önermiş alın bu oyuncuyu diye kendi takımında ki adamı fb ye önerecek kadar fanatik diyodu
                      Bunu bilmeyenmi var?

Yorum

• Öteye beriye vereceklerine Ozan İpek'e versinler parayı. Selçuk inanın şampiyon yaptığı takım yok ama Ozanın var. Çok benzetiyorum futbol yapılarını.
                        BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ordu'm cikti
                          evet,ordu çıktı.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uğur İnceman şakası için hangi kameraya gülümseyeceksek gülümseyelim de bitsin bu tantana
                            Aşağa bak gülümse bence.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fb'den önce bize önerildi.
                              Bilmiyodum bizede önerildiğini ama ne yalan söyliyim yazdıklarını okuyunca soğudum

Yorum

• Metin diyadin trabzonlu hatta ataparklıdır . Babası halen oradadır. Zamanında tesislerin kapısından cok dönmüş. Tabi trabzonlu futbolcuların coğuna olduğu gibi. Sonra fenere gider babasının söylemesine fenere giderken bile ts istemiş.

Yorum

Yükleniyor...
                                X