şu burak kaplan aslında çok yetenekli bir oyuncu neden hiç bizim gündemimize gelmiyorki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak fırtına89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu burak kaplan aslında çok yetenekli bir oyuncu neden hiç bizim gündemimize gelmiyorki
tanerle burak kaplani bjk alinca bol bol izleme firsatimiz olur maalesef
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma ama Serdar Özkan 1461 Trabzon'da bile oynamaz.Ankaragücün'de tutunamayan oyuncunun ne işi var bizde.Çöplükleri toplamanın alemı yok yeteri kadar alternatif adı altında boş transfer yaptık.Transfer olacaksa direk 11'e etki yapmalı
Yorum
-
İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezokora romaric dediler boateng alıcaklar
Ama kabul etmediler.
Bizde Boateng'e yöneldik.
(Böyle bir aciklama bekliyorum üstüne)
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Özkan parasını alamadığı için Ankaragücü'nden ayrıldı.Ben hala iddiamın arkasındayım Şenol Güneş ile yeni Burak Yılmaz olur.
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper mevkiine yerli olarak Serdar Taşçı nasıl olur? Üstelik Trabzonlu,ve mücadeleyi seviyor? bilgim yok ama sizce nasıl olur?
Yorum
-
Devre Arasında Giray,Onur,Serkan nasıl imzaladı arkadaş.Tamam Yönetim % 100 suçlu her manada özellikle samimiyet hususunda.Ama bu kendini beğenmiş adamlar kendilerini bulunmaz Hint kumaşı mı zannediyorlar.Para için defolup gitsinler cehennemin dibine kadar yolları var.Hergün bize bir tecrübe elbette önyargılı olmamak lazım her an her insanın karakteri değiştirebilir.Futbolda profesyonellik dedikleri iğrenç bu malesef karakter değiştiriri.Giray gibi adam lazım bana arkadaş kim ne derse desin.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Beşiktaş'ın Egemen ile prensip anlaşmasına vardığı söyleniyor yıllık 1,1 milyon tl alacakmış bizdede bu parayı alıyordu dimi ? yani sorunun para olmadığı belli
kaynak: http://www.spor61.net/besiktastan-aciklama-3737h.htmEn son amour_61 tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 23:21.
Yorum
-
ugur abı bı transfer haberı patlatda su ustumzdekı hava bı kalksın herkeste bır karamsarlık bız tekke ve gokdenızı gonderdıkde takım yıkılmadı selcuk ve egemen kım ?? bızden buyuk degıllerya kendı oyuncularımız ıcın bızden buyuk degıller ya dıyen arkadslarımız bunlar ıcın nıye demıyor'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Özkan parasını alamadığı için Ankaragücü'nden ayrıldı.Ben hala iddiamın arkasındayım Şenol Güneş ile yeni Burak Yılmaz olur.
Yorum
Yorum