Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bu adam çok hoşuma gitti ya Derek Boateng
    Burda bir vidyosu daha var Sanırım taraftarları tarafından çok seviliyodu hareketlere bak ya haha d.d
    = http://youtu.be/qe2dS6qi1i8

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi sence Boateng mi Zokora mi?
      1

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...ama egemen beşiktaşla anlaştı dediklerinde boynum büküldü ...üzüldüm...düşününki cephedesiniz bir askerinizi kaybediyorsunuz ...
        Asker ölse iyi, en azından vatanı uğruna öldü deriz, ama asker saf değiştiriyorsa burada sıkıntı vardır işte . . .
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Serdar Taşçı Artvinlidir.
          Beğenilmeyen Serdar'ı Juventus istiyordu.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu Egemen , Selçuk hadisesine bakıyorum da , Yattara'ya ayıp ettik vallahi .
            Yönetimin samimiyetsizliği bir değil ki. Önce plaket ver, poz ver fotoğraf çektir. Sonra havalimanına kulüpten bir kişi gitmesin uğurlamaya
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              isteyen klüpler içinde sanki daha ön planda gibiyiz avrupa da oynayacak tek takım biziz...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetimin samimiyetsizliği bir değil ki. Önce plaket ver, poz ver fotoğraf çektir. Sonra havalimanına kulüpten bir kişi gitmesin uğurlamaya
                Ensesine tokatta vurur bunlar.Zamanın da az paramızı yemedin diye

Yorum

• Perisiçde Dortmunda Gitmiş
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Giray ve Burak haberi yalan.
                    14 Ocak 2011 biz Giray'la zaten 3 yıllık sözleşme imzaladık.Giray 2014'e kadar bizle.

Yorum

• Sağ taraf için şu anda boşta olan Serdar Özkan düşünülebilir bence, Şenol Güneş ile birlikte çalışırsa yeni bir Burak Yılmaz olabilir.Defans için 2 tane yerli bir tane de yabancı transfer yapılamalı bana göre, ben olsam Glowacki'nin talibi varsa bir dakika bile durmam satarım, adam müzmün sakat, yerine daha kaliteli ve daha dayanıklı bir yabancı oyuncu şart.

Yorum

• Renkdaslar yeni Haberler varmi? Kusura bakmayin Misafir var okuyamiyorum suanda ? =) Öglen Saat 2-3 den sonra önemli birsey varmi?
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi sence Boateng mi Zokora mi?
                          ikiside değil aslında kuzey avrupa ülkelerinin milli takımlarında oynayan işine sadık ve trabzonspora uyum sağlayacak birçok futbolcu var ben isim alınmasından yana değilim.

Aron Einar Gunnarsson 21 yaşında 22 kez milli ön libero box to box
                          Eggert Gunnthor Jónsson 22 yaşında 9 kez milli ön libero box to box
                          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sağ taraf için şu anda boşta olan Serdar Özkan düşünülebilir bence, Şenol Güneş ile birlikte çalışırsa yeni bir Burak Yılmaz olabilir.Defans için 2 tane yerli bir tane de yabancı transfer yapılamalı bana göre, ben olsam Glowacki'nin talibi varsa bir dakika bile durmam satarım, adam müzmün sakat, yerine daha kaliteli ve daha dayanıklı bir yabancı oyuncu şart.
                            Kusura bakma ama Serdar Özkan 1461 Trabzon'da bile oynamaz.Ankaragücün'de tutunamayan oyuncunun ne işi var bizde.Çöplükleri toplamanın alemı yok yeteri kadar alternatif adı altında boş transfer yaptık.Transfer olacaksa direk 11'e etki yapmalı

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Renkdaslar yeni Haberler varmi? Kusura bakmayin Misafir var okuyamiyorum suanda ? =) Öglen Saat 2-3 den sonra önemli birsey varmi?
                              Renkdaş önemli bir gelişme yok Egemen'i BJK borsaya bildirdi onu biliyorsundur herhalde...

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Renkdaslar yeni Haberler varmi? Kusura bakmayin Misafir var okuyamiyorum suanda ? =) Öglen Saat 2-3 den sonra önemli birsey varmi?

Yok Kardeşim Haber Bi Derek Boeteng Haberi Çıkmış Duyum Felan Okadar
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Çalışıyor...
                                X