Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ozan İpek transferi Selçuğun takımda kalmasından sonra bu sene yapmamız gereken en önemli transfer bence, bu konuyla ilgili bir gelişme var mı arkadaşlar?

Yorum

• İlk olarak Ali Can Salihoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ozan İpek transferi Selçuğun takımda kalmasından sonra bu sene yapmamız gereken en önemli transfer bence, bu konuyla ilgili bir gelişme var mı arkadaşlar?
      Nokta!!!

Yok bir gelisme!

Yorum

• daha once yazıldı mı bilemiyorum ama?! ivan ergic nasıl olur acaba bizde?!

Yorum

• --------------------onur------------

serkan(şarzı azaldı)---glo-------ege---piotr

--------selçuk-------colman------

burak-----------jaja----------engin(arızalı)

-----------------umut---------

durum bu,yanlışım varsa düzeltin lütfen
          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 10:11.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bi yönetici ile de görüşen yok mu? Nasıl bir şey bu ya
            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Bence su an medYada konusulanlarin hic biri gelmeyecek. Cünkü hic bir gelisme yok simdiye kadar.

Bizim yönetimi tanimayan yok hehalde. Her zaman kaliteli isim medyada konusulur sonra alirlar 2. Veya 3. Sinif futbolculari. Sonrada gelecegin yildizi derler.. Alistik bznlara..

Önce ellerundeki yabancilardan kurtulsunlar

Cale brozekler ve gabric glowacki

Brozekler kesinlikle yetersiz bunlari tartismam bile
              En son Punisher-61 tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 10:16.
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Ozan ve Mustafa Pektemek i takıma kazandırmak lazım.

Yorum

• Gönderilmesi gerekenler ; İbrahima Yattara , Selçuk inan , egemen korkmaz , hrvoje cale , ferhat , sezer , mehmet çakır , tayfun cora , umut bulut , barış ataş.

Şu futbolcular gittiğinde takım bir rahatlar hele şu yedeklerde ki boş herifleri göndermemiz gerek klübeye adam gibi adam lazım.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ozan'ı çok istiyorum takıma. İstikrar abidesi olarak görüyorum kendisi istatistik grafik vs. ortada. Bu sene pek ismi duyulmasada istikrarından şaşmadı hiç. Umarım olur Transferi.

Selçuk ve Egemenin gitmesi çok büyük kayıp yerleride doldurulamaz gibi geliyor bana. Bende birinci sınıf transferlerin olacağına inanmıyorum açıkcası. Sallamasyon transferlerle bu işleri kapatıcağız büyük ihtimal. umarım yönetim bizi ters köşeye yatırır.

Kasvetli bir transfer dönemi bekliyor bizi.
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• ivan ergiç i bende beğenirim ama daha tecrübeli bir isim almalıyız gibime geliyo...

Yorum

• fanatik "dünkü yemekte selçuk egemen yattara vedalaşır gibiydi" diyerek gideceklerini yazmış.
                        EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Kirk yilin basinda iyi takim kurduk, bi iskelet olusturduk.

10 kurus icin yine sil bastan, 10 sene geriye dus.
                          Anlamyamadim gitti..
                          twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Selçuk ve egemen trabzonspordan ayrıldı arkadaşlar..

Yorum

• İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selçuk ve egemen trabzonspordan ayrıldı arkadaşlar..
                              haşindi mi?...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gönderilmesi gerekenler ; İbrahima Yattara , Selçuk inan , egemen korkmaz , hrvoje cale , ferhat , sezer , mehmet çakır , tayfun cora , umut bulut , barış ataş.

Şu futbolcular gittiğinde takım bir rahatlar hele şu yedeklerde ki boş herifleri göndermemiz gerek klübeye adam gibi adam lazım.
                                Selcuk disinda katiliyorum ve ekliyorum

Brozekler
                                Glowacki
                                Murat Tosun

Yani kisacasi oynamayan tüm yerliler.
                                Ve Jaja, Alanzinho, Colman disindaki yabancilar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X