Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar Hamdaoui işi yalan oldu galiba bir görüşme olacağı söyleniyordu

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      transfer var dediler geldik
      Yanlış anons kanka..

Yorum

• Bu Ligtv.com da bizimle ilgili klibi izledikten sonra, hangi beyinsiz Ceyhun'un FB ye transfer olacağı haberini yapabilir, ya da hangi akıl kıtlarından buna inanmasını bekleyebilir anlayamadım. Arkadaş bu sözümona muhabirlerin IQ seviyelerini merak etmeden duramıyorum. 0 değil - düzeyde olmaları lazım.
        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben bu Romarici Fransada Le Mans da Sağ açık izledim Sol açıkda
          Daha geçen 6 yedikleri maçta Real'e karşı ortasahanın ortasında oynamıştı.
          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Arkadaşlar söylenecekler söylendi.
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Millet ne bekliyor anlamadım sabaha Zokora ve Romaric kesinleşti,Arouna Kone ile de söz kesildi filan mı? (Evet Fildişi'ni seviyorum toplayalım hepsini.)

Yorum

• Matrix El Hamdaoui gözden cikarildi mi ?

Yorum

Arkadaşlar söylenecekler söylendi.

şimdi yanıtları mı bekleyeceğiz ..

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şimdi yanıtları mı bekleyeceğiz ..
                    Selçuk haberi ve Zokora hakkında gelişmeler sen kesmedi galiba.....
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hoş gelmişşin çay ister misin??

çay degil penaltı varmı? penaltı!
                      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• bu kadroyu bir popescu bir hagi uçururdu..bulmak lazım suyu ve huyu bize uyanı..

Yorum

• Asbaşkan Hollandaya geçecekti yahu
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Millet ne bekliyor anlamadım sabaha Zokora ve Romaric kesinleşti,Arouna Kone ile de söz kesildi filan mı? (Evet Fildişi'ni seviyorum toplayalım hepsini.)
                            aslında Konede süpriz olmaz hazır İspanyadalar

Yorum

• Biz burada ismi telafuz edilen kimseyi alamayız transfer gününün sonuna kadar .

Yorum

Selçuk haberi ve Zokora hakkında gelişmeler sen kesmedi galiba.....
                                yok abi gelişmeler kesti de beklemek bile heyecanlı tekliflerin kabul edilme ihtimali nedir uğur abi belki çok oluyoruz , senden fazla şey bekliyoruz kusura bakma

Yorum

Çalışıyor...
                                X