arkadaşlar Hamdaoui işi yalan oldu galiba bir görüşme olacağı söyleniyordu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer var dediler geldik
Yorum
-
Bu Ligtv.com da bizimle ilgili klibi izledikten sonra, hangi beyinsiz Ceyhun'un FB ye transfer olacağı haberini yapabilir, ya da hangi akıl kıtlarından buna inanmasını bekleyebilir anlayamadım. Arkadaş bu sözümona muhabirlerin IQ seviyelerini merak etmeden duramıyorum. 0 değil - düzeyde olmaları lazım.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu Romarici Fransada Le Mans da Sağ açık izledim Sol açıkdaYahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar söylenecekler söylendi.
şimdi yanıtları mı bekleyeceğiz ..
Yorum
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi yanıtları mı bekleyeceğiz ..Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoş gelmişşin çay ister misin??
çay degil penaltı varmı? penaltı!''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
Asbaşkan Hollandaya geçecekti yahuyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet ne bekliyor anlamadım sabaha Zokora ve Romaric kesinleşti,Arouna Kone ile de söz kesildi filan mı? (Evet Fildişi'ni seviyorum toplayalım hepsini.)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk haberi ve Zokora hakkında gelişmeler sen kesmedi galiba.....tekliflerin kabul edilme ihtimali nedir uğur abi
belki çok oluyoruz , senden fazla şey bekliyoruz kusura bakma
Yorum
Yorum