Saat gecenin ikisi.Gazeteler artık basım işini bitirdi dağıtıma geçtiler.Yarın basın toplantısı-açıklaması bekletmeden söyleyinde bari uyuyalım =))
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Yıldız" meraklısı olmayanların sevebileceği bir tip bana göre.Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Yıldız" meraklısı olmayanların sevebileceği bir tip bana göre.
Yorum
-
İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSes getirecek bir transfer mi bari???
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeldekilerden iyimi onu de bana
Facebook'ta 55.000 hayranı var ama adamın demek ki kalitelidir.
Tekrarlayayım bu arada:
Yunus Emre Sel'in bana verdiği ipuçları doğrultusunda ulaştım isme. Umarım kandırılmıyorumdur. Ama söylerken "Açıklamak yok" gibisinden şeyler de dedi. Bilemiyorum.. Ama tahmin ettiğim isim eğer doğruysa herkesten "Bunun için mi bekledik la o kadar" gibisinden yorumlar beklemiyor değilim.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel saat kacta aciklar acabateκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
ne yunusu arkadaşlar..yarın şampiyonluk maçı var...
görüşmeler 1 aydır devam edıyor...
dagılın dağılalım..
yarın şampiyon olalım..."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFacebook'ta 55.000 hayranı var ama adamın demek ki kalitelidir.Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yunusu arkadaşlar..yarın şampiyonluk maçı var...
görüşmeler 1 aydır devam edıyor...
dagılın dağılalım..
yarın şampiyon olalım...Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara ve Alanzinho gibi bir futbolcu mu bariteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Başkanın taransferde %70 anlaştık sözlerinden sonra ortada dolaşan isimlerin hiç biri inandırıcı gelmedi bana. Transfer politikamız bu yılki derecemize göre şekillenir. Şampiyon olursak en büyük transfer Selçuk'un imza atması olur ve kaliteli en az 3 yabancı transfer yapılmalıdır. 2. olursak gruplara kalmamız imkansız olduğundan Selçuk'a ne pahasına olursa olsun imza attırılmalı, iyi bir golcü ve iyi bir ortasaha transferiyle önümüzdeki senenin en büyük şampiyonluk adayı konumuna gelebiliriz.
Yorum
-
Aylarca uzar gider bu konu "ihtimaller dahilinde". Lig başlar, devre arası olur, lig biterken yine böyle spekülasyonlar atılır ortaya sonra lig başlar, devre arası olur, lig biter....Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum