Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türkiyede yabancı katkısı en az olan takımız (İstatistiğini yaptılar)

Adam Utanmadan Yabancı transferini ben yapacağım diyor hala

Yaptıkları yapacaklarının göstergesi

Taraftara futbolcu diye yıldız diye yutturdukları isimler de cabası

Hırvatistanın en pahalı sol bek i bizde gibi..............
    Mücadelenin en kızgın olduğu-sonunun geldiği ortamda, aniden o taraklarda bezi olmayan hocamızın Almanya'ya oyuncu bakmaya gitmesini çok manidar buluyorum ben.
    Bu seyahat, idari kadronun şampiyonluk şansımızın kalmadığı kanaatine sahip olduklarını ve taraftarı oyalayacak bir şeyler yaratma çabasına girdiklerini gösteriyor bana.
    Şenol hocanın buna alet olması da ayrı bir mevzuu... Transfer dönemlerinde yaşanan akıl tutulmaları-yapılan ahmaklıklar son 20 sezonda minumum 4-5 şampiyonluğumuza mal olmuştur. Gelinen nokta da değişen bir şey görmüyorum. Aynı tas, aynı hamam...İnatla tüketmeye çalışıyorla kulübü...

Yorum

• O zaman, bütün herşeyi hocaya bıraktık, o ne derse o lafları Şenol Güneş her Trabzonspor'a gelişinde edilir. Her zaman da bu yalan ortaya çıkar. Her zaman da Şenol Güneş buna tavrını koyamaz. Ben artık sıkıldım ya
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Birden peydah olup depreşen bu transfer aşkını devre arasında göstermemenin bir tek mantıklı sebebini söyleyeni sırtımda taşıyacağım.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birden peydah olup depreşen bu transfer aşkını devre arasında göstermemenin bir tek mantıklı sebebini söyleyeni sırtımda taşıyacağım.
          Sen söyledin ya murat abi

bu yönetim stratejisidir

herhangi bir olumsuzluğu,aksaklığı kapatmak.taraftarın ilgisini değiştirmek.

Bu yıllar boyu süre gelen taraftarı uyutma, kandırma politikasıdır.İşlerliliğini sürdürür.
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Ben Şenol Güneş'in Brozeklerin transferine çok sıcak bakmadığını ve alındıklarına sevinmediğini düşünmüştüm.Nitekim şu sıralar konuşulanlara bakılırsa öyle de gözüküyor.Çünkü oda biliyordu varolanın üstündekilere ihtiyaç olduğunu.Çünkü açıklamalarda hep izlenip alınan transferler diye vurguluyordu hoca.Ama ne olursa olsun bütçeyi bilmiyoruz planlamayı biz yapmıyoruz kimsenin kulüp içinde ne olup bittiğiyle ilgili net bir bilgisi yok.Ne konuşursak konuşalım boş sadece hayal kuruyoruz.
            En son Tolga tarafından düzenlendi; 24.04.2011, 13:24.
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Devre arası izleme komitesi tarfından 24 forvet

20 ortasaha oyuncusu önerilmiştir bu olayın ayrı bir boyutu

şenol güneş izleme komitesinin belirlediği isimleri izlemiştir.

sonuç olarak yönetim yaptı yine transferi

Yorum

• Peki bir yönetim transferi neden hocaya ve hocanın direktifleri altında olması gereken izleme komitesine bırakmaz?

Çok mu pahalı futbolcular istiyorlar? Aksine başkan açıklamış pahalı diye hoca istemiyorum diyor kestirip atıyor diye
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şerefsiz Emenike ''fener Şampiyon olacak'' diyor..Karabük'ün Fener'le maçı var, o maçta Emenike nasıl oynayacak ve bizle maçları var bizim maçta nasıl oynayacak dikkatle izleyin!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Peki bir yönetim transferi neden hocaya ve hocanın direktifleri altında olması gereken izleme komitesine bırakmaz?

Çok mu pahalı futbolcular istiyorlar? Aksine başkan açıklamış pahalı diye hoca istemiyorum diyor kestirip atıyor diye
                    Akın

x ve y futbolcu düşün aynı mevkinin oyuncuları

hangisinden daha fazla çıkar sağlarlarsa onu alırlar.

Başkanın bu tarz çelikili ifadeleri var komiteyi basının önüne atar,hocayı,futbolcuyu

ben futbolcudan anlamam der transferi ben yapacağım der

1-2 oyuncu alacağız der 7 tane oyuncu alır.

Yorum

• Egemen ve Selcukla sözlesme yenilemeden, Transfer yapmaya gerek yok.

Yeniden yapilanmadan biktim artik.
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• cok merak ettıgım bır konu baskan dedıkı sampıyon olursak takıma sampıyonlar lıgınde dırek katkı yapacak 2-3 oyuncu alacagız ve sampıyon olursak transfer polıtıkamız degısecek... bunlar baskanın agzından cıkan sözler mısal örnek verıyorum.... sampıyon olursak dante salıhovıc emana n doye klose falan yanı bu capda adamlar alınacak sampıyon olursak... sımdı benım ıcın günün soruus allah korusun ya sampıyon olmazsak...ne tür adamlar alınacak ???????? ıkıncı bır planımız var mı ????

Yorum

• Sevgili abilerim biraz sakin olsak, tamam anliyorum sizi
                          bende cok kizginim ama daha hersey bitmis degil

Ben Brozek kardesleri aldigimizda, bizde is yapamayacak dedim,
                          bkz Jaja ya sans vermedi vermedi, adam bir 45 dk oynadi iki gol atti ardindan Genclerbirligi macinda yine atti. Yaptigin transfer kaliteliyse zaten kendini gösterir ve oynatir
                          Bana forumda demedikleri kalmadi, ne yazikki ben hakli ciktim ama dedigim gibi daha hicbirsey bitmedi, ben inaniyorum

Sampiyon olacagiz, güzel transferlerde yapacagiz, Fenerede k......!
                          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cok merak ettıgım bır konu baskan dedıkı sampıyon olursak takıma sampıyonlar lıgınde dırek katkı yapacak 2-3 oyuncu alacagız ve sampıyon olursak transfer polıtıkamız degısecek... bunlar baskanın agzından cıkan sözler mısal örnek verıyorum.... sampıyon olursak dante salıhovıc emana n doye klose falan yanı bu capda adamlar alınacak sampıyon olursak... sımdı benım ıcın günün soruus allah korusun ya sampıyon olmazsak...ne tür adamlar alınacak ???????? ıkıncı bır planımız var mı ????
                            Buda sorumu? Ilk sezon yasadik ya bunu??

Gabric
                            Tzjkuzu

Kalitesinde oyuncular gelecek

Yorum

• Romain Alessandrini ➤ Fransa'den eski futbolcu ➤ Sağ Kanat ➤ Son kulüp: Shenzhen FC ➤ * 3 Nis 1989, Marseille, Fransa

ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocanın bazı oyuncularda ısrar etme sebebi taktiksel . Onunda elindeki malzeme sınırlı .

Umut oynamasa , belki Burak rahat deplase olamayacak belki Jaja kulübede olacak . Colman oynamasa belki daha az hucumcu ile sahaya çıkacağız .

Hocayı biraz anlamak gerek . Bu takım ile bu kadar lanet oyunların döndüğü ligde hala şampiyonluğa gidiyoruz . En sevmediğiniz oyuncuyu dahi tebrik etmeniz gerekir . Eleştiriler için sezon sonu bolca vaktiniz olacak .
                                Hocam bunu görebilen kac kisi var burada

Bende elestireyim diyorum ama kendimi Hocanin yerine koyunca gercekten zor. Aslinda burdaki kilit oyuncu Ceyhun. Biraz istikrarli olabilse herkesin istedigini Hoca´da yapacak ama o ya cok iyi ya da cok kötü oynuyor.
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Çalışıyor...
                                X