Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fener macini alsaydik yine de transfer istermiydiniz ?
    abi sen ne düşünüyosun bu konuda

ben ortasahaya bir tane alternatif değil şu an 11 de oynayan 2 oyuncu gibi yada daha fazla artıları olan bir orta saha alınmalı diyordum

bunu fener maçından önce de bir çok kez söledim

senin görüşünü merak ediyorum
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi sen ne düşünüyosun bu konuda

ben ortasahaya bir tane alternatif değil şu an 11 de oynayan 2 oyuncu gibi yada daha fazla artıları olan bir orta saha alınmalı diyordum

bunu fener maçından önce de bir çok kez söledim

senin görüşünü merak ediyorum
      Sezer Öztürk tam aradığımız adam(dı).
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 şubat....
        tm yarın geceye kadar 26 saat kalmadımı
        ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• dieumerci-mbokani

[/url]cicero

bu adamlar wolfsburgda ve oldukları yerde cok alterntf var hemde sezon sonu sözlesmelerı bıtıyor adamlar hakkında bılgım yok degerlendırılme sansı yokmu hatta GRAFITE bu adam olsa takımda ne gusel olurdu valla
          ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eminim bu başlığın yanından geçmezdi çoğumuz.

Fenerbahçe maçını kaybettiğimiz an transfer konuşmaya başladık...

Diğer takımlar da bir iki transfer yapınca heyecana geldik...

Allah rızası için şu sayfaya lig başlamadan önce ve lig başladığında da söyledim orta sahaya Colman'ın yerine bir adam şart oyuna vermiyo artık kendini onun yüzünden de selçuk oyundan düşüyo geriye yöneliyo daha çok ileriye pek katkı sağlıyamıyo uzun top atıyo ALLAH razı olsun biraz daha adapte olabilse oyuna colman hem kendi daha da iyi olucak hem biz hemde selçuk rahatlıyacak bunu anlayın...
            Ümitlerimizide Colman'ın düzelmesine bağlarsak daha çok işimiz var...
            O yüzden orta sahaya bi adam şart..!
            Yoksa lig bitene kadar ecel terleri dökeriz her maç....

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sezer Öztürk tam aradığımız adam(dı).
              fatih yaramı deşme

geçen sezon devre arasında bonservisi elinde olan 2 sezerden badur değilde öztürk olanının transfer edilmesini çok isterdim.

geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye!!!!

Yorum

• Bugün cok manyak Transferler yapdi adamlar, simdi Kahlenbergi alma zamani bence ucuza kapatabiliriz! Yeterki isteyelim, Senol Hocam istesin.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Transferde Bursa kadar olamadık.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fener macini alsaydik yine de transfer istermiydiniz ?
                    Transfer istenmediği gibi Altidore'un Bursaspor'un oturmuş oyun düzenini bozacağı bunun da bize avantaj olacağı konuşulurdu.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün cok manyak Transferler yapdi adamlar, simdi Kahlenbergi alma zamani bence ucuza kapatabiliriz! Yeterki isteyelim, Senol Hocam istesin.
                      farfan'ı da almak istiyor wolsburg saat 24 e kadar belli olur
                      dediğm gibi altidore haberlerine tam anlamıyla inanmayın bence gelmeyecek türkiye'ye
                      En son MaDDoX_61 tarafından düzenlendi; 31.01.2011, 22:25.
                      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dediğm gibi altidore haberlerine tam anlamıyla inanmayın bence gelmeyecek türkiye'ye
                        abı aldı dıye okudum ben farfanı ??

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Farfani almakdan vazgecdiler, hem Wolfsburg, hemde Schalke yetkilileri acikladi. Almanyada Transfer saat 00:00'da bitiyor.
                          Yarin Wolfsburg ile masaya oturup anlasabiliriz, ya en azindan kiralasak ne olur Sadri Babaaaaaaaaaaa
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bugün cok manyak Transferler yapdi adamlar, simdi Kahlenbergi alma zamani bence ucuza kapatabiliriz! Yeterki isteyelim, Senol Hocam istesin.
                            klahlenbergi 1.5 milyon euroya transfer edeceğimizi

400 bin euroya satın alma opsiyonu ile kiralayabileceğimizi de biliyorum

ama olmadı bekletildi vazgeçildi

bu tarz bi adamı bu şartlarda neden alınmadı anlamadım

hayırlısı diyelim artık

seneye 4-5 milyon euro verip alırız

Yorum

• ulan cildiricam simdi ha suraya bak insan disina ciktik artik son saatleri bekliyoruz bi umut diye olamaz ya ulan allah varya sizin topunuzui yönetim yapanin ben nedim haykirmak istiyorummmm

su teooooooooooooooooooooo ne oldu bilen yokmu beyler

Yorum

• Gerçekten neden futbolcu almadığımızı artık hiç anlamış değilim.Daha önce Şenol Hocanın yabancıyı tribüne göndermek istemediğini düşünürdüm ama , zaten tribünden inmiyor ki yabancılar.Anlamak gerçekten zor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X