Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oğuzhan;

OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 kisi?
      Egemen, Giray, Cale,Selcuk, Colman, Ceyhun, Ferhat

Songdan verim aldik, pesinden Alanzinho, Engin, Jaja, Burak vs

Karadenizspora göndermis oldugumuz oyunculardan verim alamadik birde Gökhan ve Tjikuzudan

Yönetimi begenmeyebilirsiniz sncak Transferde basarisiz oldugunu söylemek yanlis

Cok begendigimiz Kayserispor yönetimi bile her yil yabancilarinin yarisini yeniliyor
      yanlislik olabilir ama sadri sener ilk iki yil transferleri bunlar birde 5-6 tane altyapidan gelende var
      1Unterhaching'ten Ceyhun
      2 Dinamo Zagrep'ten Cale,
      3Germinal Ba'dan Colman
      4Nec Nijmegen'den Sami
      5oftas Giray Kaçar'ı
      6 Bursaspor'dan Egemen
      7Vestel Manisaspor'dan Selçuk'u
      8-9Çanakkale Dardanelspor'dan Buğra ve İsmail
      10Altınordu'dan Yakup
      11ZAFER YELEN HANSA ROSTOCK
      12ISAAC PROMİSE GENÇLERBİRLİĞİ
      13RIGOBERT SONG GALATASARAY
      14TONY SiLVA LILLE
      15FATiH ALTUNDAĞ HAMBURG
      16NECDET KABA A.SEBATSPOR
      17ZAFER AYDOGDU A.SEBATSPOR
      18ABDULAZIZ SOLMAZ PAZARSPOR
      19SELÇUK YILDIRIM ARSINSPOR
      20 MUSTAFA YUMLU ARSINSPOR
      21 EREN GÖRÜR PAZARSPOR
      22 Faty Papy sierro
      23 masstrict bruls
      24 drago gabric
      25 razundra tjikuzu
      26 murat tosun
      27 sezer badur
      28 omer aysan
      sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Gaziantep B.B.'den Serdar Deliktaş'ı kaçırmayalım derim. Büyük yetenek var. Bank Asya 1. Lig topçusu değil.

Yorum

• Oğuzhan transferi ne aşamada ?

Yorum

• İlk olarak Burak Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gaziantep B.B.'den Serdar Deliktaş'ı kaçırmayalım derim. Büyük yetenek var. Bank Asya 1. Lig topçusu değil.
            Benimde bu sene dikkatimi çeken futbolculardan bir tanesi.Çok hareketli bir futbolcu.Süper Lige transfer olmadan transfer edersek bence ucuza alabiliriz
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Estağfirullah hocam ne haddime. İzlemeye gerek yok zaten. İyi bir oyuncuymuş gibi bir his var içimde
              Muhammed Abi sizin içinizde öyle bir his varsa doğrudur o zaman

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benimde bu sene dikkatimi çeken futbolculardan bir tanesi.Çok hareketli bir futbolcu.Süper Lige transfer olmadan transfer edersek bence ucuza alabiliriz
                iyi olabilir belki ama süper ligdeki sertliklere dayanabileceğini düşünmüyorum
                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iyi olabilir belki ama süper ligdeki sertliklere dayanabileceğini düşünmüyorum
                  O futbolcuyu bizim maçda izledim.Ligdeki maçlarda çok dikkatimi çekmişti.Bir de kupada oynadığımız maçda da iyi bir performans sergiledi.G.b.b. takımının 2-3 tane genç oyuncusu bence Süper Lig seviyesinde futbolcular.Ama Serdar gerçekden iyi bir futbolcu

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oğuzhan;

Doğum günün kutlu olsun Tunahan

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

O futbolcuyu bizim maçda izledim.Ligdeki maçlarda çok dikkatimi çekmişti.Bir de kupada oynadığımız maçda da iyi bir performans sergiledi.G.b.b. takımının 2-3 tane genç oyuncusu bence Süper Lig seviyesinde futbolcular.Ama Serdar gerçekden iyi bir futbolcu

hasan ahmet sarı'yı tercih etmeliyiz bence.alınacaksa muhammet demir
                      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

hasan ahmet sarı'yı tercih etmeliyiz bence.alınacaksa muhammet demir
                        Abi Muhammet ve Hasan Ahmet Sarı'da benim tercihim olur tabii ki o konu başka.Ama Serdar'da bence bize iyi bir transfer olur

Yorum

Abi Muhammet ve Hasan Ahmet Sarı'da benim tercihim olur tabii ki o konu başka.Ama Serdar'da bence bize iyi bir transfer olur
                          tamam olabilir doğru diyorsun ama bende elimizdeki hasan hüseyinleri kullanmamız gelecek için daha iyi olacak

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muhammet, Eren ve Oğuzhan süper üçlümüz olacak o zaman. Böyle gençler alacak olmamız sevindirici.
                            Şunlardan birini alsınlar dişimi kırarım..
                            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

tamam olabilir doğru diyorsun ama bende elimizdeki hasan hüseyinleri kullanmamız gelecek için daha iyi olacak
                              Abi bize böyle şu anda takımımızda oynayanlardan örnek verelim bir Egemen gibi , bir Serkan gibi , bir Engin gibi , bir Umut gibi , bir Jaja gibi oyuncular lazım.Önceden bencede geleceğimize sağlama almamız lazım.Kaliteli takımımız var Şükürler olsun ama alternatiflerimiz biraz daha iyi olmalı

Bence gelecek için.Muhammet Demir,Eren Albayrak Bursaspor'dan,Arsenal'dan Oğuzhan,Gaziantepspor'dan Orhan Gülle gibi futbolcular lazım.Böyle bakın sadece Trabzonlu demiyorum.Trabzonsporlu olması bence daha da önemli

Helal olsun takımımızda futbolcularımız elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yeni nesil genclerden bir takim kurarsa senol hoca 1975 deki gibi oluruz ben kaliteli yerli yeteneklerin alinmasini cok istiyorum oguzhan hem trabzonlu hemde hollanda ekolunden geliyor ayriyetende arsenalde yetisiyor bence ne yapip ne edip almaliyiz hatta bu cocuga direk ciddi paralarda verilerek profesyonellige direk girmesi saglanmalidir alinmasi bence imkansiz gibi cunku yeni nesil alamanci tayfasi turkiyede top kosturmaya olumlu bakmiyor
                                sunuda belirtmek isterim vakti zamaninda u17 nuri canerli takim basarili iken bu cocuklari biz alalim diye cok yirtindik ama yonetim her seyi belese getirmeye meyilli oldugundan oturu alamadilar gerci 25 transferde 3 basari saglamis yonetimden dogru cikmasi bozuk saaat misali gibidir Insaallah bu sefer dogruyu yapip bu oguzhan gibi gencleri takima kazandirirlar
                                Şu aşamada bile yönetime giydirmeye çalışıyorsunuz ya aşk olsun yani.
                                Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

Çalışıyor...
                                X