Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oğuzhan'ı alırsak ülke futbolunada bir katkı yapacaz
    bazılarının yapamadığını şenol hocamız yapar

Yorum

• Soner,Muhammet,Oğuzhan,Eren ve Orhan Gülle. Bu futbolcuların tamamı alınsa 2-3 yıl içinde mükemmel bir ortasaha ve hücum hattımız olur. Hasan Ahmet ve Mustafa Yumlu yuda unutmamak lazım

Yorum

• Annan işi de yalan oldu,Schalke kapmış adamı.

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yeni nesil genclerden bir takim kurarsa senol hoca 1975 deki gibi oluruz ben kaliteli yerli yeteneklerin alinmasini cok istiyorum oguzhan hem trabzonlu hemde hollanda ekolunden geliyor ayriyetende arsenalde yetisiyor bence ne yapip ne edip almaliyiz hatta bu cocuga direk ciddi paralarda verilerek profesyonellige direk girmesi saglanmalidir alinmasi bence imkansiz gibi cunku yeni nesil alamanci tayfasi turkiyede top kosturmaya olumlu bakmiyor
          sunuda belirtmek isterim vakti zamaninda u17 nuri canerli takim basarili iken bu cocuklari biz alalim diye cok yirtindik ama yonetim her seyi belese getirmeye meyilli oldugundan oturu alamadilar gerci 25 transferde 3 basari saglamis yonetimden dogru cikmasi bozuk saaat misali gibidir Insaallah bu sefer dogruyu yapip bu oguzhan gibi gencleri takima kazandirirlar
          3 kisi?
          Egemen, Giray, Cale,Selcuk, Colman, Ceyhun, Ferhat

Songdan verim aldik, pesinden Alanzinho, Engin, Jaja, Burak vs

Karadenizspora göndermis oldugumuz oyunculardan verim alamadik birde Gökhan ve Tjikuzudan

Yönetimi begenmeyebilirsiniz sncak Transferde basarisiz oldugunu söylemek yanlis

Cok begendigimiz Kayserispor yönetimi bile her yil yabancilarinin yarisini yeniliyor
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zor yetişen ve transfer piyasası çok yüksek olan türk futbolcularını bu yaşta bulup veya alıp yetiştirmek gerekiyor.
            Uğur Abi Oğuzhan transferinden bilginiz var mı ?
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende sizinle aynı düşüncedeyim. Bu yıl şampiyon olursak inşallah, tıpkı eski günlerdeki gibi bizi kimse tutamaz. Birçok başarılara ambargo koyarız. Bununla beraber eğer Oğuzhan, Eren ve Muhammed hamlesi gelirse hemen ardından Ki Sung atağıda izleyeceğiz gibi geliyor.
              İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Soner,Muhammet,Oğuzhan,Eren ve Orhan Gülle. Bu futbolcuların tamamı alınsa 2-3 yıl içinde mükemmel bir ortasaha ve hücum hattımız olur. Hasan Ahmet ve Mustafa Yumlu yuda unutmamak lazım
              Bu yorumlarda ismi geçen futbolculari okuyunca çok mutlu oluyorum. Bir diger takimlarin transfer politikalarina bakin, birde bizimkine. Insallah bu isimleri kadromuza katmayi basaririz.

Yorum

• Oğuzhan bize gelsinde istediği milli takımda oynasın problem değil.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oğuzhan bize gelsinde istediği milli takımda oynasın problem değil.
                  Siz hiç izlediniz mi Oğuzhan'ı bilmediğim için soruyorum.Nasıl bir futbolcudur bilgisi olan yanıtlayabilir mi ?
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Wolfsburg-Dortmund macinda; Kahlenberg 20. dakika'da oyuna alindi..
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Zigicin Birmingham dan ayrılma durumu varmış. Kiralık olarak değerlendirilebilir.
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zigicin Birmingham dan ayrılma durumu varmış. Kiralık olarak değerlendirilebilir.
                        Yattara her maç asist yapar o adama.
                        YOU'LL NEVER WALK ALONE
                        OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Siz hiç izlediniz mi Oğuzhan'ı bilmediğim için soruyorum.Nasıl bir futbolcudur bilgisi olan yanıtlayabilir mi ?
                          İzlemedim hiç. Ama Arsenal tarafından transfer edilmiş olması, Hollanda Ümit milli takımının kaptanı olması, Hiddink'in bizzat gidip görüşmesi iyi bir oyuncu olduğunu gösteriyor bence.

Yorum

İzlemedim hiç. Ama Arsenal tarafından transfer edilmiş olması, Hollanda Ümit milli takımının kaptanı olması, Hiddink'in bizzat gidip görüşmesi iyi bir oyuncu olduğunu gösteriyor bence.
                            Hocam siz bu oyuncu izleme konusunda tecrübelisiniz, lütfen biraz daha detayli bir arastirma yapabilirmisiniz?
                            Trabzonspor
                            FC Barcelona MSV Duisburg
                            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam siz bu oyuncu izleme konusunda tecrübelisiniz, lütfen biraz daha detayli bir arastirma yapabilirmisiniz?
                              Estağfirullah hocam ne haddime. İzlemeye gerek yok zaten. İyi bir oyuncuymuş gibi bir his var içimde

Yorum

Estağfirullah hocam ne haddime. İzlemeye gerek yok zaten. İyi bir oyuncuymuş gibi bir his var içimde
                                Öyle his varsa kesin iyidir

Yorum

Çalışıyor...
                                X