Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaw anlamamışın işte yorumumu bende aynı şeyi söylüyorum bir cleo, bir jovanovic hamlesi yeterli olacaktı ama sadri başkanın pintiliği tuttu şenol hocamızda her zaman yaptığı şeyi yaptı yine ''olursa olur olmazsa önemli değil B planı var(!)'' moduna girdi sonrasında olan oldu, transfer listesinde brozek kardeşlerin ilk tercih olduğunu mu sanıyorsunuz ? şimdi bana diyeceksiniz şenol hocanın verdiği listeyi mi gördün nasıl bu kadar emin konuşuyorsun ? eminim, adım gibi eminim o transfer listesinde brozekler A planını geçtim B ve C planında bile yer almıyorlardı, transferi erkenden bitirelim diye listenin ortalarında(!) olduğunu düşündüğüm brozek kardeşler transfer edildi..

bu adamlar transfer edildiği gün neler yazıldı çizildi, ''2m € verdik adamlar kötüde çıksa zarar etmeyiz'' gibi enteresan(!) yorumlar yapıldı burada, izlemeden oyuncuyu nasıl değerlendiriyorsun dediler, diyorlar ama işte sorunda bu arkadaş ! ya tutarsa yapmanın sırası mıydı ? ben şampiyonluk görmek istiyorum artık geldim 18 yaşına, bursa nın şampiyonluğunu gördü bu gözler artık daha fazla dayanamam bu takım bu sene şampiyon olmalı...
    Bunu bu yasta görebilen renkdaslarimi görünce seviniyorum. Malum biz bircok seyi gördük ama burda yazinca hemen genc arkadaslar amma da kötümsersiniz diyebiliyorlar.

Ben size durumu kronolojik siralayayim:

1. Yönetim bu takimdan ilkyari itibariyla bir böyle performans beklemiyordu
    2. Geldiklerinden beri transferde bir arastirma yapmadilar
    3. Senol Günes masaya az cok vurunca, (kampa yetissin diye) Brozek kardesler geldi. Senol Hoca´ya denen "senin istedigin adamlari almaya kalkarsak transferler Ocak sonuna sarkar, bak surda ikiz kardesler var"..Senol Hoca ne yapsin simdi???

Sonuc: Zihniyeti ve Vizyonu 90´li yillarda kalmis bir Yönetim bu takimin sampiyon olmasindaki en büyük engeldir!!!

Hatayi ilk yaptiklarinda hata dersiniz, ikincisinde de kaza dersin ama bu ücüncü
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Merkeze bir adam alsak iyi olur gibi

Engin oldugu zaman yine o mevkide oynayabilir ama olmadigi zaman sezere felan kaliyoruz buda sikinti yaratir.

1 hafta sürecte birisini almakta fayda var. Olmasada yinede bu kadro ile Sampiyon olabiliriz oluruzda...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Merkeze bir adam alsak iyi olur gibi

Engin oldugu zaman yine o mevkide oynayabilir ama olmadigi zaman sezere felan kaliyoruz buda sikinti yaratir.

1 hafta sürecte birisini almakta fayda var. Olmasada yinede bu kadro ile Sampiyon olabiliriz oluruzda...
        Engin şüphesiz bu kadronun oyunu değiştirebilecek birkaç yeteneğinden birisi. Zaten sadece hırsı bile takımı ve seyirciyi ateşleyebiliyor. Sezer için aynı şeyleri söyleyemeyiz ama takım oyuncusu diyebiliriz. Sezer bir Engin, bir Jaja veya Colman asla olamaz. Zaten maç çevirebilme yeteneği olmayan bir adamıda son dakikalarda kurtarıcı diye oyuna sokuyorsak ve ondan medet umuyorsak yanlış yapmış oluruz. 17 maçın hepsini alacağız diye şartlanmadık. Mutlaka sekmeler olacaktır. Unutmayınız ki, daha uzuuuun haftalar mevcut. Hemen celallenmenin anlamı yok. Biraz sakin olalım ve desteğe devam edelim. Yarın Bursaspor'un da takılmayacağı belli değil. Haftaya Fenerbahçe'yi evinde yeneriz, yine herşey güllük gülistanlık olur. Bu yüzden sezonun geneline bakarak düşünmek daha mantıklıdır.
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Bugün transfer yapma hakkım olsa Emenike ve Kahlenberg'i takıma bir şekilde kazandırırdım.İleri uçtu aldığı topu götürüp gol yapacak bir adama ihtiyaç var sanki...

Yorum

• yapılması gereken tek transfer avni akere tribünlere transfer...
            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün transfer yapma hakkım olsa Emenike ve Kahlenberg'i takıma bir şekilde kazandırırdım.İleri uçtu aldığı topu götürüp gol yapacak bir adama ihtiyaç var sanki...
              aklimdan geçen de buydu, orta alana Kahlenberg olur veya Anthony Annan olur, ileriye ise Emenike, basacaksin parayi alacaksin bunlari, rahat olacaksin, paraya kiyacaksin, Sezer'e Mehmet'e bel baglamiyacaksin
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gökdeniz Karadeniz'in durumu nedir acaba
                Aksam kanaltürkte haberde röportaji vardi..
                Milli takimi biraktim diyordu genclerin önünü acmak icin .
                Ayrica bir kac yil daha yurt disinda kalmak istiyorum dedi.
                Ama istesek gelirmi gelir bence..

Yorum

• gine basladilar ya yok sampiyon olamiyacagiz felan filan
                  abiler yapmayin ya
                  ben kendim futbol oynuyorum ve futbolculari az da olsa anladim
                  besiktas maci var sonra da fenerbahce maci var
                  oyuncu bu macilari tam olarak aklindan silemez bide 1:0 öne gecmissin futbolcular zanetdiler ki bu maci yürüge yürüge aliriz
                  olmadi atamayana attarlar
                  Ben buraya yaziyorum trabzonspor besiktasi ve fenerbahce yi eze eze yencektir ve SAMPIYON OLACAKTIR
                  LÜTFEN BASKA SITELERIN ALTDAKI BASKA TAKIM TUTANLARIN YORUMUNU OKUMAYIN VE MORALINIZI BOZMAYIN
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Dünkü maçta lider karakterli kaliteli oyuncu eksikliği de çektik. Kimse oyuna ağırlığını koyamadı. Herkes bjk ve feybe maçlarından çekinerek oyunu rölantiyeye aldı, gerekli özveriyi göstermedi. Topu alıp aklıyla pozisyona giren insiyatif alan futbolcu da olmayınca doldur boşaltlara haldır huldur oynamaya başladık. Çok pas hatası yaptık.

Açıkçası bize ne yaptığını bilen gerçek manada kaliteli futbolcular lazım. Bu kadro yükü bir yere kadar çekiyor
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• transfer imkani varken makakula diyorum,birtek umut la olacak is degil kapali defansi acmak icin böyle güclü birine acil ihtiyacimiz var.

Yorum

• Pawel'in performansını görmek gerekir..Forvete transfer istemek için daha erken..Adam daha ısınamadı diyorlar..Ama formsuz bir Pawel'in Formu yerinde olan Umut Bulut'tan iyi olduğunu düşünüyorum...
                        SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                        ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• Dua edelimde Brozek iyi çıksın ve iyi bir ortasaha oyuncusu alalım.

İşimiz çok zor çok...

Yorum

• Kesinlikle Kahlenberg lazım bize....
                            Colman'ın her maçta aynı istikrarı sürdürmediğini hepimiz biliyoruz.Bu şekilde olmaz bu iş..

Yorum

• Şu Alanzinho-Annan takası olsa keşke...

Yorum

• Dünkü maci maalesef bakamadim ama herkes Colmanin cok kötü oldugunu ve yerine adam alinmasi gerektgni diyor, ama benim anlamadigim 2 aydir mac yapmiyan bi adamdan cok süper bi giris beklemek haksizlik olur,hele Colmani bilenler oynadikca acilan bi oyuncu oldugunu biliyoz, yani 2-3 mac sonra anca mac temposunu buluyor...

Dünkü beraberlik sonucu bazi arkadaslarin panik yapmasi dogal bence beklemiyordum A.Gücüne karsi bi puan kaybi ama Feneri yenersek bu maci telafi etmis oluruz zaten ben Fener macinda en az fazla 1 puan hesapliyordumki, elimizdeki puan farkinin kiymetini bilelim...

Senol hoca bu saatden sonra yabanci bi oyuncu aldirtmaz bosuna burda parmaklarinizi yormayin kampa yetisen oyunculari bile daha 1 dk sahaya sürmemis Senol hoca bu saatden sonra gelicek oyuncuyu anca son 3- hafta oynatir ve o zaman kadar bu takimi tasicak oyuncular tasimiz olur yada cökmüs olur...

Yorum

Çalışıyor...
                                X