Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    daha oyuncuları tanımadan nasıl onlardan iyisini alamayacağımızı nasıl söyleyebiliyorsun ?? bize nokta transfer lazımdı bence neyse o oyunculardan daha iyi alabileceğimiz 10 larca oyuncu vardı

yorumumda ''asıl anlatmak istediğimi'' anlayamamışsın, bir daha oku yorumumu lütfen
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Adamlar sabah aldığı futbolcuyu akşam maça çıkarıyor.Biz sanki taraftar hiç futboldan anlamıyormuş gibi sudan laflarla yok hazır değil muhabbetiyle uyutulmaya çalışıyoruz.Yok abi Pawel Brozek için mantıklı düşünürsek ilk devre her maçta oynamış neredeyse o zaman o adam kesinlikle gerekli fizik,kondisyona sahiptir şu an kimseyi kandırmayalım.Teofilo,Jaja hem aynı senaryoları yaşadık.Hiç oynatmadan,1 yıl boyunca bir türlü hazır olamayan Musampa'yı göndermiş takımız.Şu maç kadroda olsaydı çift forvete dönme şansımız olurdu bugün ama yok yani.

Yorum

• bu sene böyle giderse şampiyon olamayacağız benim inancım felan kalmadı bugün ki oyunu gördükten sonra insanlar konuşurlardıda inanmazlardım trabzon hep ilklerde yükselir sonra düşer meğer doğruymuş deplasmanda 3 tane attığımız takımı şu an mali sıkıntı çektiği halde ve üstelik kendi sahmızda nası oluyorda bu kadar sıkıntı çektirebiliyor bize bugün tüm oyuncular yürüyodu sahada ben böyle iğrenç bir lig görmedim ve bizim 3-4 tıl beraber oynuyor dediğimiz adamlar daha doğru dürüst verkaç yapamıyorlar dün beşiktaşı izledim kadroyu daha yeni kurmuşlar ama sanki 30 yıldır beraber oynuyorlarmış gibiydiler bizimkilerden daha iyi oldukları kesin jaja dünyada gördüğüm en iğrenç oyunculardan biri o nasıl top sürmektir öyle ceylan gibi sekiyor topa hakim felan değil varsa hızı var oda çok belli olacak kadar değil forvette umut tek kaldı ileriye atılan toplarda umut bos ceza sahasına 2 kez ortaladı orta da kimse yoktu yattara artık ölmüş yaptığı takıma kattığı bir şey yok su takımda birtek glowacki ve umutu beğendim birde serkanı diğer hepsi berbattı ben anlamıyorum şampiyonluk bu kadar yaklaşmışken ne yapmaya çalışıyor bunlar yabancılardan hiçbir hayır yok bize gidip jaja yı aldık jaja ortasaha oyuncusu olmadığını bize birkez daha göstermiş oldu ve bizim bir ortasahaya ihtiyacımız olduğunu bildiği halde bu yönetim gidip şu ortasahaya misimovici getirmiyor buraya yazıyorum jaja ortasahada oynadığı sürece bu takım şampiyon felan olamaz adam 2 gol attı havaya girdi o ne hareketlerdi öyle doğru da yapsa bari neyse diycem tribüne oynadı bugün jaja çok uyuz oldum adam lar verkaç yapmıyor ya adam pası veriyo sonra da yürümeye başlıyor nasıl bir oyundur eğer biz böyle oynarsak beşiktaş bizden alır şampiyonluğu buraya yazıyorum ben desteğimi gene vereceğim inşallah böyle bir şeyle bir daha karşılaşmam
        İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
        bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ...

Biz sanki taraftar hiç futboldan anlamıyormuş gibi sudan laflarla yok hazır değil muhabbetiyle uyutulmaya çalışıyoruz..

....

Çook anlıyoruz çok..

Şu mesajla bile çok anlıyoruz..

Biz futbolu yazan kişileriz ya..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yorumumda ''asıl anlatmak istediğimi'' anlayamamışsın, bir daha oku yorumumu lütfen
            ben anladım ne demek istediğini ama yabancı oyuncu alacaksan bu oyuncu kalitesini tescillemiş birisi olması gerekmezmi niye boşuna dolduruyoruzki kontejanı bizim aradığımız alternatif forvet değil tekniği yüksek vuruşları güzel hızlı bir futbolcu baros gibi mesela böyle bir futbolcu lazımdı ama neyse hayırlısı bu takım gökdenizlerden fatihlerden zamanında 30 milyon euro kazandı ama bir tane bile 10 milyonluk adam alınmadı yerlerine ne güzel iş bu ya
            bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• 4 sezondur aradığımız santraforu hala bulamamış olmamız tuhaf
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben anladım ne demek istediğini ama yabancı oyuncu alacaksan bu oyuncu kalitesini tescillemiş birisi olması gerekmezmi niye boşuna dolduruyoruzki kontejanı bizim aradığımız alternatif forvet değil tekniği yüksek vuruşları güzel hızlı bir futbolcu baros gibi mesela böyle bir futbolcu lazımdı ama neyse hayırlısı bu takım gökdenizlerden fatihlerden zamanında 30 milyon euro kazandı ama bir tane bile 10 milyonluk adam alınmadı yerlerine ne güzel iş bu ya

yaw anlamamışın işte yorumumu bende aynı şeyi söylüyorum bir cleo, bir jovanovic hamlesi yeterli olacaktı ama sadri başkanın pintiliği tuttu şenol hocamızda her zaman yaptığı şeyi yaptı yine ''olursa olur olmazsa önemli değil B planı var(!)'' moduna girdi sonrasında olan oldu, transfer listesinde brozek kardeşlerin ilk tercih olduğunu mu sanıyorsunuz ? şimdi bana diyeceksiniz şenol hocanın verdiği listeyi mi gördün nasıl bu kadar emin konuşuyorsun ? eminim, adım gibi eminim o transfer listesinde brozekler A planını geçtim B ve C planında bile yer almıyorlardı, transferi erkenden bitirelim diye listenin ortalarında(!) olduğunu düşündüğüm brozek kardeşler transfer edildi..

bu adamlar transfer edildiği gün neler yazıldı çizildi, ''2m € verdik adamlar kötüde çıksa zarar etmeyiz'' gibi enteresan(!) yorumlar yapıldı burada, izlemeden oyuncuyu nasıl değerlendiriyorsun dediler, diyorlar ama işte sorunda bu arkadaş ! ya tutarsa yapmanın sırası mıydı ? ben şampiyonluk görmek istiyorum artık geldim 18 yaşına, bursa nın şampiyonluğunu gördü bu gözler artık daha fazla dayanamam bu takım bu sene şampiyon olmalı...
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• inşallah ama böyle oynamaya devam edersek zor gibi gözüküyor oyuncular uyarılmalı sahada koşan oyuncu yoktu umut ileride boş kalıyordu defanstan ileriye yavşa çıkıyorduk paslarımız kısır döngü içerisindeydi şu takımda guti gibi ortada hiçbirşey yokken adamı pozisyona sokabilecek bir pasörümüz olmalı quaresma gibi tek başına lıp gidebilecek 1 e 1 de şans bırakmayan bir adam lazım aslında bunları başarabilecek oyuncularımız var ama neden yapamıyorlar tembelliklerinden mi acaba yattara toplasan bugün 1 km koşmamıştır sahada boş boş dolanıyor enerjisini tüketmiyor eskiden öyle değildi gene defansa pek yardıma gelmezdi ama yürümezdide boş alanlarda ara koşular yapıp kendine pozisyon çıkarırdı pozisyon çıkaramasa bile topu ayağına aldığında karşısındakini sağa yatır sola yatır derken ceza alanına kadar getiriyordu yattara eski formuyla oyanayacak olursa bu ligin en değerli oyuncusu olur yattara bir çok şeyi başarabilecek kapasitede ama neden her maç bir patlama beklediğimiz halde neden bizi hayal kırıklığına uğratıyor anlamış değilim colman da öyle ilk geldiğinde mükemmel paslar veriyodu ben onu 2 -3 yıla kadar dünya çapında en iyi pasörlerden biri olacağına inanıyordum tam tersine dahada kötü ye gitti bu takımda gelişme kaydeden oyuncular defans mevkiinde oynayanlar ve umut oldu ve birde onur selçuk gene iyi ama üstüne daha koyabilirdi geri kalan hiçbir oyuncumuz üstüne koymadı tersine yeteneklerini ziyan ettiler ben alanzinho yu gs macında izlediğimde bu adam robinho yu geçecek diyordum ama o da nafile üstüne katmak yerine oda kendine yazık etti teofilo , barış memiş , tolga yı söylememe gerek yok zaten yattara colman alanzinho nun akılları başlarına gelirse ligi yerinden sallarlar kadromuz yeterli ama potansiyeli yok

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    4 sezondur aradığımız santraforu hala bulamamış olmamız tuhaf
                    Sol kanatta bulamadık malasef!

Yorum

• Gerçekten düşünüyorum da Mehmet Çakır bu takıma neden alındı?
                      Bu hafta Ceyhunu tribüne gönderildi nedeni Mehmetin kadroya alınmasıydı.
                      -----------------------------------------------------------------------
                      Genel olarak söylüyorum devre arasına lider girmiş bir takım olarak çok kötü bir transfer politikası yaptık.
                      2 tane kaliteli 'direk' oynayacak adam alıp hiçbunları yaşamaya gerek olmayacaktı.
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• burak yılmaz ve umt bulut ikisinden biri mutlaka yedek olmalı çok kaçırıyorlar şampiyonlukta kaçacak bunlarla olmaz ikisindenbiri fazla enginsiz trabzon düşünemiyorum engin bence bu takımın en iyi oyuncusu mehmet çakır yada piotr ve powel mutlaka hızlandırılmalı eğer sorunlarımızı çözebileceklerse acilen kadraya alınmalılar

Yorum

• Şu maça bakarak Teoyu aradığımı söylüyorum , adam resmi 6 maçta , 7 gol atıp da gitmişti

Tam da ısındığı zamanda mı desek , niye gitti hala anlamadım , ama bu maçta olsa bence gol atardı
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• forvet almıyoruz zorla forvet yapmaya çalışıyoruz !

Yorum

• Bir de anlamadığım şey adamları ne bekletip duruyoruz
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Gökdeniz Karadeniz'in durumu nedir acaba
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X