Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman'sız oynamayı öğrenmeye başladık .

Ancak acilen Selçuk'un halefi bulunmalı . Bu açıdan bakınca Orhan'ı bir adım önde gördüm ama tabi bu demek değildir ki Soner hakkında olumsuz görüşteyim . Sonuçta gencecik çocuklar mental olarak Trabzonspor'un içerisinde bulunabilecek yapıdaysalar , iyi bir hocanın elinde bir kaç yılda çok değerli oyuncular haline gelirler .

Yorum

• 2.yarı şampiyonluk yarışını kazanbilmemiz için ne demiştik;
      Ortasahaya colman-selçuk ikilisine alternatif----------(sezer !!!)
      Forvet mevkisinede gol vuruşu iyi olan biri-------------(pawel !!!)
      Manisa maçında yine bu mevkilerde sıkıntı çektik ve çekmeyede devam edeceğiz gibi...

Yorum

• Bence Manisa maçı müthiş bir kazanım oldu .
        xx
        Serkan-xx-xx-Cale
        Selçuk-Colman-Engin
        xx-Jaja-xx

Yorum

• İlk olarak DePaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2.yarı şampiyonluk yarışını kazanbilmemiz için ne demiştik;
          Ortasahaya colman-selçuk ikilisine alternatif----------(sezer !!!)
          Forvet mevkisinede gol vuruşu iyi olan biri-------------(pawel !!!)
          Manisa maçında yine bu mevkilerde sıkıntı çektik ve çekmeyede devam edeceğiz gibi...
          Haklısınız.Yeni transferlerin ikinci yarı ilk on biri zorlayacaklarını düşünmüyorum.

Bu adamlar güya oynarken geldiler,diri olmaları gerekiyor ama iki haftadır idman yedikleri halde fizik olarak yetersiz deniyor.

Aradaki puan farkına güvenerek yapılan bu transferlerin amacını anlayamıyorum.Kaliteli oyuncu,özellikli oyuncu kendini belli ederdi.Belki erken konuşuyor olabilirim ancak ne Umut ne de Cale bu performanslarıyla zaten formayı bırakmazlar...

Başlarda yöneticiler kaliteli oyuncudan bahsediyordu.Jovanovic'lerden buralara geldik.Başkan diyor ya kriter nedir.Aynen öyle başkan bu transferdeki kriter nedir...

Atmaca gibi takımız eyvallah da gol için yine on tane pozisyona girmek gerekiyor.Rahat maç izleyemeyecek miyiz...

Yorum

• Keşke Cem Karacan'ı kiralasaydık Selçuk'a alternatif olması açısından. Satın alma opsiyonlu tabi ki.
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bloglardan okuduğum kadarıyla ... Yapacağım yorumlar kendi futbol görüşüm üzerinden olmayacaktır . O jenerasyonun içinde Bundesliga'da varolma mücadelesi veren bir çok genç kardeşimizi takip ediyorum , gördüğüm kadarıyla aynı ilgi alanına sahip başka forumda başka futbolseverlerde var .

Sonuçta şu gerçektir ki Alman altyapı sistemi çok değerli bir okuldur . Üstelik bu okulda Türklere çok sık çifte standart uygulanır . Ayrıca bu altyapı sistemi içinde anormal yetenekli bir çok Türk genci özel hayatları sporcu olmaya müsait olmadığı için , ruhsal olarak zayıf karakterli olduğu için doğal olarak yükselemiyor eleniyor .

Bu sistemin içinde başarıyla geçen Türk gençleri ise benim nazarımda Türkiyede yetişen meslektaşlarına göre çok daha yatırıma değer futbolculardır . Evvelden beri söylerim , iç piyasada milyon eurolar dökmek yerine bu gençlere yönelmek (kimine göre üşüşmek) bu gençlere şans vermek sağlam bir takım olgusu için daha mantıklıdır .

tam benim görüsüm. bravo!!!
              „Choose a lazy person to do a hard job.
              Because a lazy person will find an easy way to do it.“
              BILL GATES

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Engin Baytar mı Sezer Öztürk mü ?

Eğer böyle bir seçim durumu varsa , Şenol hoca farklı kriterleri de devreye sokacaktır . Benim görüşüm bu yönde .
                Şenol Hoca bu durumda Engin'i seçerdi. Yani cevabına yönelik sanırım Orhan en azından toprak
                DRAGO GABRIC

Yorum

• arkadaşlar bu eren işi kesinmi ben hiçbir gazetede ve internet sayfasında böyle bir haber görmedim.bursanın aldığı miller daha önçe nerede oynuyordu.bu aralar işimin yoğunluğu sebebiyle fazla bilgi alamıyorum transferler hakkında.bilgi verirseniz sevinirim
                  imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• Eren transferi her an bitebilir
                    17 Ocak 2011

Trabzonspor'da hedef Bursaspor'un kadro dışı bıraktığı eren Albayrak.

Ümit Milli takımlarda yeteneğini defalarca ispatlamış, Bursaspor alt yapısının en değerli oyuncularından Eren Albayrak Trabzonspor'la anlaşıyor.
                    Sene sonu sözleşmesi bitecek olan Eren, Bursaspor'da şans bulamadığı için sözleşmesini yenilemiyordu.
                    1991 doğumlu genç sol kanat oyuncusunun peşinde bir çok takım bulunmasına rağmen seçimini Trabzonspor'dan yana yaptı.
                    Eren Albayrak haber61.net’e verdiği roportajda Trabzonspor’a gelmek istediğini ancak 13 Aralıkta yapılacak kongreyi beklediğini belirtmişti.
                    1.78 boyundaki sol kanat oyuncusunun sezon sonu itibariyle Trabzonspor forması giymesi bekleniyor. Ancak Bursaspor kongresini bekleyen Trabzonspor yönetimi transferini devre arası yapabilmek için yoğun çaba gösteriyor.
                    Eren Albayrak, Erzurumlu anne babanın İstanbul doğumlu iki oğlundan biri.
                    Amatör futbolcu olan ağabeyinin izinden yürüdü ve onu geçti.

Öğretmen olan anne-babasının Bursa'ya tayini üzerine Bursaspor'un altyapısına girdi. Yetenekleri erken keşfedildiği için 13 yaşında profesyonel yapıldı ve kimseyi yanıltmadı.

Bülent Korkmaz döneminde Bursaspor'un A takımına yükselen ve U18 Milli Takımında da oynayan Eren Albayrak, Bursaspor'dan ayrılmak istediğini açıkladı. Ertuğrul Sağlam tarafından da ikna edilemeyen futbolcu kadro dışı bırakıldı.
                    Kaynak:Haber61

Yorum

• Alanzinho--Annan takası ve Jovanoviç transferi harika olur gelecek sene şampiyonlar ligini de düşünürsek. .

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alanzinho--Annan takası ve Jovanoviç transferi harika olur gelecek sene şampiyonlar ligini de düşünürsek. .
                        Sezon sonu düşünülebilir. Olaki başarısızlıkta bir dahaki sezon istenilen başarı alınamaz...
                        DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon sonu düşünülebilir. Olaki başarısızlıkta bir dahaki sezon istenilen başarı alınamaz...
                          Sezon sonu bu transferleri bence yapamayız... Mesela Annan'ı sezon sonu bize yedirmezler keza Jova'da bizi tercih etmeyebilir kanımca. .

Aslında benim endişem şampiyonlar liginden ziyade kalan son 17 maç içindir. .

Yorum

• Eren kesin geldimi?
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• anlamadım eren kesin mi geldi ???

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sezon sonu bu transferleri bence yapamayız... Mesela Annan'ı sezon sonu bize yedirmezler keza Jova'da bizi tercih etmeyebilir kanımca. .

Aslında benim endişem şampiyonlar liginden ziyade kalan son 17 maç içindir. .

jova mı bizi tercih etmez biz mi onu, nereye gidecekmiş beyefendi sanki liverpool dan ayrıldıktan sonra o kalitede bir ekipte forma giyebilecek, naz yapacak durumda değil...

şampiyon olursak transfer işi bizim için çocuk oyuncağı olur bursa bu fırsatı kullanamadı ama biz en kalitelisinden en az 2 yıldızı çok rahat trabzon a getiririz.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X