Adı Trabzonspor ile anılan Bursasporlu Eren Albayrak’a haber61.net ulaştı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim hic ama hic calismiyor :hırr
Ronaldinho'yu Flamengo'ya kaptirmisiz:hııhAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS.a bir gelişme var mı?
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAleykümselam bildiğim kadarıyla bir gelişme yokAnd you'll never walk alone!
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir gelişme olur inşallah ben sadece Kahlenberg'i istiyorum bilgi için çok sağol abi
Hayırlısı olsun bakalım bizler de bekliyoruz
Yorum
-
Az önce bir donercide Serkan caligin babası ile karşılaştım. "neden Trabzonspor'a gelmedi" yahu sorusuna sinirlendi.
"Fenerbahçe istedi, Beşiktaş istedi, Adnan sezgin ayağımıza geldi, Trabzonspor hiç istemedi. Hatta bizi dinlemediler bile. Bizde isterdik cocuklugundaki formayı giysin."
Bu iste bir sakatlık var, aynı karalama kampanyası Özer icinde yapılmıştı.
Muhammet demiri, Orhan gülleyi kaçırmasak bari...
Sent from my iPhone using TapatalkTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
arkadaşlar. beklenen transferin askıda olması ve hala daha orta sahaya beklediğimiz transferin yapılmamış olması beni tedirgin etmekte ve transfer yapmayacağımız düşüncesini belirtmektedir... başka haber kaynaklarını burda lanse etmek istemem ama taka gazetesinde şöyle bir başlık var..."transfere gerek varmı " ?? diye.. bu haber yalan olabilir ama bana mantıklı geldi...
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce bir donercide Serkan caligin babası ile karşılaştım. "neden Trabzonspor'a gelmedi" yahu sorusuna sinirlendi.
"Fenerbahçe istedi, Beşiktaş istedi, Adnan sezgin ayağımıza geldi, Trabzonspor hiç istemedi. Hatta bizi dinlemediler bile. Bizde isterdik cocuklugundaki formayı giysin."
Sent from my iPhone using Tapatalk) Serkan ile aynı kefeye onu hayatta koymam. Özer konusunda Ankaspor'la anlaşmadığımızı biliyorum ama eğer anlaşsak bile Özer'in fenere gideceğinden adım gibi eminim. Çünkü onun zaten kafasında İstanbul vardı.
33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce bir donercide Serkan caligin babası ile karşılaştım. "neden Trabzonspor'a gelmedi" yahu sorusuna sinirlendi.
Sent from my iPhone using TapatalkAnd you'll never walk alone!
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu mesajın büyük bir ironi olduğunu düşünüyor ve bu ironiye alkışlarımı, bu ironiyi ortaya seren zekaya da takdirlerimi gönderiyorum.İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaptırmasak bile biz alamayacaktık zaten abi.Bu söylediğin biraz saçma olmuş
Yorum
-
Rosenborg'ta Anthony Annan'ın, Noel tatilden dönmesi Trabzonspor ile Norveç ekibi arasındaki Alanzinho-Annan takasını yeniden gündeme getirdi. Annan'a karşılık, Alanzinho + para isteyen Norveç ekibinin, bugün Bordo-Mavili ekibe yeni tekliflerini ilettikleri iddia edildi.
Bu arada Aftonposten'e konuşan teknik direktör Janne Jönsson, "Kahvaltıda bizle ayrılmasını istediğim oyuncularla uzun bir sohbet ettim. Bizim isteklerimizle onların istekleri uygun düştü. Sanırım biz de onlar da isteklerine sahip olacaklar" dedi.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Özer zamanında Trabzon'un tenezzül etmediği bir oyuncudur. Pafda oynasın denmistir kendisine. Aynı oyuncunun verdigi röportajlarda Trabzonspor'u ne kadar sevdiği de anlaşılıyor.
"gerekirse(Ankara'da ) pafa git, biz sana para ödemeyiz" denmiş bir futbolcunun başka takıma gitmesi çokda anormal değil. Fenere gitmesini yadirgayabiliriz ayrı mesele.
Özer Trabzonspor'u zamanında çok istemistir emin ol
Sent from my iPhone using TapatalkTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
Akadaşlar haber koyarken kaynak eklemeyi unutmayın. Bizimde haberin inandırıcılığı konusunda bi fikrimiz olsun.En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 13:59.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
Yorum