Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herhalde haberi okumadiniz

Fener degil haber'de Trabzonspor geciyor.

Heeycanlanmadiniz mi ?

Yorum

• Akşam forumda dönen muhabbetleri okudum, herkes Selçuk un neden kupa maçı kadrosuna alınmadığı ve Trabzona gönderildiğini irdelemiş. Genel kanı Şenol Hocanın Selçuğa tavır aldığı, Sezeri.Barışı vs. yerine hazırladığı yönünde.

Arkadaşlar bu adama sakatlığı nedeniyle özel program uygulandı,takımla çalışamadı bile. Şenol Hoca kupa maçı için neden riske etsin Selçuğu.

Hemen asıp kesmeyelim lütfen

Yorum

• iyi de bu eleman forvet oynuoyr, işimize yaramaz takım zaten tek santrafor oynuyor bence gereksiz. Şu an için sadece 1 tane rta saha elemanına ihtiyacımız var kahlenberg olursa harkulade olur.. inşallah da olur.
        Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
        Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• Demba Ba'yı dünya futbolunda tanımayan çok az futbolsever kaldı . Trabzonspor açısından tam bir biçilmiş kaftan , bölgesinde Avrupanın belli başlı oyuncularından . Asıl önemlisi , Jaja'dan daha önemli bir futbolcu . Büyük transfer olur , ancak haberin ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır .

Yorum

• Herkesi aldık Demba Ba kaldık.Kesinlikle yalan haber

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Uydurma Haber olduğu her halindne belli.
              - Trabzonspor'un takibindeymiş hadi canım...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkesi aldık Demba Ba kaldık.Kesinlikle yalan haber
                Trabzonspor'a önerilmiş olabilir .

Demba Ba'nın uzun zamandır takımdan ayrılmak istediği biliniyor , hatta hatırlarsın Westham'a gidebilmek için antremanlara çıkmamıştı , hocasıyla ağız dalaşına girmişti vesaire ... Hoffenheim için ciddi bir sorun kaynağı ve elden çıkarılmak isteniyor .

Ben de Trabzonspor'un bu futbolcu ile ilgilendiğini düşünmüyorum .

Ancak Fenerbahçe ilgileniyor olabilir . Haberi bu açıdan önemsemek gerek . Niang ve Dia ile aynı milli takımda oynuyor .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'a önerilmiş olabilir .

Demba Ba'nın uzun zamandır takımdan ayrılmak istediği biliniyor , hatta hatırlarsın Westham'a gidebilmek için antremanlara çıkmamıştı , hocasıyla ağız dalaşına girmişti vesaire ... Hoffenheim için ciddi bir sorun kaynağı ve elden çıkarılmak isteniyor .

Ben de Trabzonspor'un bu futbolcu ile ilgilendiğini düşünmüyorum .

Ancak Fenerbahçe ilgileniyor olabilir . Haberi bu açıdan önemsemek gerek . Niang ve Dia ile aynı milli takımda oynuyor .
                  Mevzu aynen Jaja'nın bize transfer olma mevzusu gibi duruyor. Bencede Fenerbahçe'ye yakın olabilir Senegal'li olması sebebiyle.

Yorum

• Hoffenheim demişken onların 2007'de ki transfer atağıda oldukça ilginç. Aynı transfer döneminde Carlos Eduardo, Chinedu Obasi, Demba ba, Luis Gustavo, Vedad Ibisevic, Isaac Vorsah'ı aldılar. Bu oyuncuların hiçbirisinide kimse tanımıyordu büyük ihtimal o zaman. Ancak bu kadar isabetli transfer olabilir bir arada. Bu senede Reading'den aldıkları ismi garip İzlandalı oyuncu parladı. Birkaç seneye daha büyük bir takımın yolunu tutar.

Yorum

• - Transfer kadar önemli İki şey , 1.Tesis , 2.Stad'dır...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Muhammed , bu isimlerin hemen hepsi ile sorun yaşadılar . Hoffenheim futbol ekibi futbolcu yetiştirme konusundaki yeteneklerini yıldız olan futbolcuyu takımda tutma konusunda sergileyemiyor . Hoffenheim kulübü şimdiye kadar iyi geldi , ancak futbolcular Avrupa transfer borsasında isimleri üst sıralara çıktıkça sorun yaşıyorlar , süreci yönetemiyorlar .

Hoffenheim her anlamı ile çok iyi bir ders . Trabzonspor'un yakından takip etmesi gereken kulüplerden biri .

Yorum

• Fenerin Demba yı alması tabiki büyük ihtimal. Sezon sonu Semih olmayacak,Gökhan Ünal geri çağrılmayacak,Güiza gönderilecek, brezilyalılarla vedalaşılacak. Senegal ve Afrika üzerine kurulabilirler takımlarını

Yorum

• İstatistik olarak ve gelişim göstermek açısından iyi bir oyuncu Demba Ba ancak bu kalibredeki adamlar kendi ligleri içerisinde bile sıçrama yapıp bi üst takımlara gidemiyorsa yada avrupa'da ki bu santrafor sıkıntısına rağmen gözde bir kulübe yelken açamıyorsa sorunları olduğuna işarettir bu soru işaretlerini bizim takımlar gidermek zorunda mıdır?
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Sabah okuduğum Eren Albayrak transferinin doğru olmasını ümit ediyorum. Muhammet Demir'i de bekliyorum. Trabzonspor için rol model Porto olmalıdır. bu yönde hamleleri hızlandırmalıyız!
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Eren Albayrak , pek çok açıdan Volkan Şen'den daha değerli daha ciddi potansiyele sahip futbolcu . Bu forumda 17-18 yaşından bu yana adı dillerde , Muhammet ile birlikte transferinin gerçekleştirilmesi kulübün belki 15-20 milyon tl tasarrufunu sağlayacaktır . Heyecanla bekliyoruz . Üst yapıda transfer çalışmaları sürerken arka planda gelecek yılların kadro tasarımı da hız kesmemeli , hatta bana göre daha çok önemsenmeli , daha çok kaynak ayırılmalı .

Yorum

Çalışıyor...
                                X