Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    neden abi vallahi 12 yaşındayım abim çorluda telefon numarasını vereyim açın sorun senin 12 yaşında kardeşin var mı yok mu diye

) Sen beni bu zor günümde güldürdün Allah'ta seni güldürsün

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sezer badur diyorum var ya hani sivastan almıştık,sivas 2 sene şampiyonluğa oynarken taş gibi oynayan,hala hatırlamadıysan bizi 3-0 yendikleri maçı bulup bir yerden izlersen sezeri yakından görme fırsatın olabilir..
      sezerin mayası tutmadı bizde bana kalırsa.Ben şu haliyle Barış'ı koyarım oraya sezeri koymam.
      Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok abi valla 12 yaşındayım Sağol Ben sadece içimden geleni yazıyorum...
        sende sağol,öpüyorum gözlerinden.
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bana inanılmamasının tek sebebi forum'a benim yaşımda kayıt olan yok.
          Forum'a girmeyi ben abimden istemiştim
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            senin gülmene bir nevi ben sebep oldum,
            Allah benide güldürsünmü
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İki çok değerli sol çizgi futbolcusu . Her ikisi de henüz sözleşme yenilemedi . Muhtemelen bir iki haftada gelecekleri netleşir .

Urby Emanuelson
              Sylvain Marveaux

Gelecek vaad eden bilinen bir yetenek alınmıyorsa , büyük bonservis bedelleri altına girmek günümüz futbolunda son derece gereksiz dahası hatalı bir transfer yöntemi . Bunun yerine takımın maaş bütçesini yükseltmek , hem takımın yükselen değerlerini takımda tutabilmek hem de Avrupanın kalburüstü futbolcularını kulübe kazandırabilmek için daha yerinde bir strateji olur .
              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 08.01.2011, 14:51.

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah benide güldürsünmü
                Tabiki güldürsün zaten ben güldürecek bir şey yapmadım ki... sadece yorumumu yazdım

Yorum

• İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sezerin mayası tutmadı bizde bana kalırsa.Ben şu haliyle Barış'ı koyarım oraya sezeri koymam.
                  hocam sezerin mayası tutmadı çünkü hoca ona hiç şans vermedi..ben sezerin şu kupa maçlarında oynadıktan sonra formayı vermeyeceğini düşünüyorum..ama yeter ki yerinde oynasın..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İkinciyle 5 , 3. ile arada 9 puan fark var . Takım %90 ihtimal ile gelecek yıl şampiyonlar liginde . Bu gerçekten transfer çalışmalarına yardımı olacak bir puan avantajı .
                    abi bu söz için çok çok erken değil mi?
                    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tam da transfer döneminde kullanılası bi koz...

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah benide güldürsünmü

Allah hepimizin yüzünü güldürsün İnşallah,özellikle Mayıs sonunda

Yorum

• Utaka'nın eşi Konya'ya gelmek istememiş. Marcin Robak ile ilgileniyorlarmış şimdi. Bir ara yazılmıştı Robak'ın ismi sanki burada ?

Yorum

• Ben maçı izledim ama sizede sormak istiyorum Bu oyunculara puan verseniz kaç verirdiniz (10 üzerinden)
                            Onur:
                            Tayfun:
                            Mustafa:
                            Ferhat:
                            Giray:
                            Glowacki:
                            Mehmet:
                            Serkan:
                            Sezer:
                            Ceyhun:
                            Engin:
                            Zafer:
                            Burak:
                            Umut:

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olasılıklar üzerine konuşuyoruz .

Futbolcuya sunulan mali tablonun eşit olduğunu varsayıyorum :

Bir takım 9 puan fark ile lider diğeri ise liderin 19 puan gerisinde olsun . Sizce hangisi daha ikna edici ve kariyer hedeflerine uygun ? %90 ihtimalle şampiyonlar ligi mücadelesi verecek takım mı yoksa gelecek yıl ne olacağı meçhul bir takım mı ?

Transfer çalışmaları kendi içinde bir sürekliliğe sahip olmalı . Bu çalışmalar yapılırken elbette gerçekçi biçimde kulübün gelecek yıllarda hangi seviyede mücadele vereceği de hesaba katılmalı ki o mecralarda süreklilik sağlasın .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İki çok değerli sol çizgi futbolcusu . Her ikisi de henüz sözleşme yenilemedi . Muhtemelen bir iki haftada gelecekleri netleşir .

Urby Emanuelson
                                Sylvain Marveaux

Gelecek vaad eden bilinen bir yetenek alınmıyorsa , büyük bonservis bedelleri altına girmek günümüz futbolunda son derece gereksiz dahası hatalı bir transfer yöntemi . Bunun yerine takımın maaş bütçesini yükseltmek , hem takımın yükselen değerlerini takımda tutabilmek hem de Avrupanın kalburüstü futbolcularını kulübe kazandırabilmek için daha yerinde bir strateji olur .
                                Abi bunlar imkansız hedefler değil mi sence? Bize gelene kadar bizden daha iyi onlarca kulüp teklif vermez mi bunlara?

Yorum

Çalışıyor...
                                X