Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyler Baskan kesinlikle yurt disinda mi?

kendisini uzun zamandır mikrofonlara konuşurken görmedik, yurt dışında olduğu kesin
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Bahtiyar Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok böyle bisey arkadas, macar gazetelerinde bu haberlerin ciktigi dogru ancak macar gazeteleri de kaynak olarak bir sirp spor sitesini gösteriyorlar. Gazetelerde cikan haberler üzerine kulübün baskani da oyuncunun menajeride böyle bir teklif almadiklarini söylediler. Ayrica ligimizde onun gibi onlarca adam var. Mümkün degil girayi kesmesi..
      Sanıyorum ki, Serkan için alternatif oluyor kendileri. Zaten Giray'ı kesemez, kan çıkar. Giray Ömer AYSAN'ı maç içinde dövecekti nerdeyse. Kesmeye kalkarsa facia olur...
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ula transfer duyumu var dediler geldik! nedir durum?

Meltem Tvden duyumlar var diyorlar panpa

Sanırım beklemeye devam edeceğiz

Resmi sitede :

2010-2011 Futbol Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Ocak 2011 tarihinde başlayacak. Transfer dönemi 1 Şubat 2011'de sona erecek.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Şeklinde açıklama var.

Yani beklemeye devam.
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Neyse ben kaciyorum, herkese iyi geceler.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bobby Zamora düşünceleriniz
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Sadri Başkan Londra'da ise kesin Carlton Cole'la veya Bobby Zamora'yla anlaşmaya çalışıyordur.
              YOU'LL NEVER WALK ALONE
              OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aman abi sakin yatirma sene sonu toplu yatirirsin
                transfere para lazım diye ödemek te istiyorum ama ödeyince takım birden düşüşe geçiyorvala takım böyle iyi giderse beni üyeliktende atarlarDemedi demeyin

Yorum

• bende uyumaya gidiyorum, belki rüyamda Elmander gelir
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mermi gibi değilmi?
                    Valla Adil abi aynen öyle Normalde videolardan oyuncu beğenmem ama, bu gol vuruşlarından oluşmayan ve uzun süreli bi video olduğu için baya bir fikir verdi bana...

Alınsa hayır demem

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla Adil abi aynen öyle Normalde videolardan oyuncu beğenmem ama, bu gol vuruşlarından oluşmayan ve uzun süreli bi video olduğu için baya bir fikir verdi bana...

Alınsa hayır demem
                      Kimden bahsediyorsunuz abi , ben kaçırdım galiba.
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Sadri Şener zor transferlerde yurtdışına bizzat kendi gider. Alanzinho, Teofilo örnekleri. Yoksa Jaja için bir telefonla özel uçak yollatıp getirdi adamı stada.

İstedikten sonra ve kolaysa yollar uçağı getirir adamı Ama başkanın yurtdışı seferleri ayrı bir heyecan katıyor.

Mesela yabancı sitelerde başkanın videolarını görmek Gerek Alanzinho gerekse Teofilo seferlerinde mesela.

Yorum

• Sadri Şener'in kızı veya oğlu Londra'da okumuyo mu?

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sanıyorum ki, Serkan için alternatif oluyor kendileri. Zaten Giray'ı kesemez, kan çıkar. Giray Ömer AYSAN'ı maç içinde dövecekti nerdeyse. Kesmeye kalkarsa facia olur...
                            Kendi takiminda stoper oynuyor

Yorum

• Gözlerim ağrıdı yahu..

Bi oyuncu alsak da rahatlasak azıcık..
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• sol kanada perotti derdim fiyatı 15 milyon euro keşke onun gibi bi kanat futbolcumuz olsaydı forvete almeria daki kalu uche fena değil sol kanat için pasquale foggi çok iyi bence alınmalı, piatti de çok iyi bence bizim takım sola ve forvete alacağı transferler yabancı olmalı cleo güzel seçim ama 5 milyon avro üstüne çıkılmaz onun yerine emenike yi al uche yi al bence kesinlikle bir kanat oyuncusu almalıyız foggia mükemmel bir oyuncu sol kanat için alınmalı
                                İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                                bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X