Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bjk valenciadan Manuel Fernandes' i aldı.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Semih ?

Yapmayın beyler, niçin Semih ?

- Devre arasında ülke içinden transfer yapmayacağız dediğimiz için mi ?

- Umut - Burak gibi değil, nokta santrafor aradığımız için mi ?

- Jaja kalitesinde forvet beklediğimiz için mi ?

Semih'i bu üç maddenin hangisine uydurdunuz ?
      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Semih Şentürk'ten mi bahsediyorsunuz.

Hani 27 yaşında olandan.

Genç demişsiniz birde
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ntv'de Cleo'dan bahsediliyordu, bizim takım için. Ben o adamı Fm'de almıştım çok iyiydi ama gerçekte hiç izlemedim yine de duruşu tam bir forvet edasında.
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ntv'de Cleo'dan bahsediliyordu, bizim takım için. Ben o adamı Fm'de almıştım çok iyiydi ama gerçekte hiç izlemedim yine de duruşu tam bir forvet edasında.

Partizan'lı Cleo mu ??

İşte bu be o kadar maili boşa atmamışım demek Nerdeyse hergün klübe Cleo ve Jelen ile ilgili mail atıyordum
            Dallas Mavericks
            .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• "Trabzon Teofilo'nun alternatifi buldu
              Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor sorunlu golcüsü Teofilo Gutierrez'in alternatifini buldu...

Teofilo'nun geri dönüşüne izin vermeyen Şenol Güneş, Partizan'ın Brezilyalı golcüsü Cleo'yu kadrosunda görmek istiyor.

Sürpriz bir kararla ülkesi Kolombiya'ya dönen Teofilo Gutierrez'den umudu kesen Trabzonspor yönetimi, Partizan'ın Brezilyalı golcüsü Cleo için girişimlere başladı. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de hücum bölgesine yapılacak bir takviyenin sinyallerini veriyor.

Habertürk'ün haberine göre, ligdeki iyi gidişini sürdürmede geniş bir kadro yapısının önemini iyi bilen Güneş, Portekiz'de de forma giyen Brezilyalı golcü Cleo'nun transfer edilmesi için yönetime rapor verdi. Partizan formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde etkili bir performans sergileyen 25 yaşındaki oyuncu için belirlenen bonservis bedeli ise 3.5 milyon avro.

Cleo geçtiğimiz sezon Partizan formasıyla 40 maçta 22 gol kaydetmişti. Geride kalan 13 maçta da 6 gol kaydeden Brezilyalı oyuncunun 4 yıllık sözleşmesi bulunuyor"

Yorum

• Yokmu Gürcistandan topçu

Yine gitmeyelim uzaklara
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İşte Cleo

İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Trabzon Teofilo'nun alternatifi buldu
                  Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor sorunlu golcüsü Teofilo Gutierrez'in alternatifini buldu...

Teofilo'nun geri dönüşüne izin vermeyen Şenol Güneş, Partizan'ın Brezilyalı golcüsü Cleo'yu kadrosunda görmek istiyor.

Sürpriz bir kararla ülkesi Kolombiya'ya dönen Teofilo Gutierrez'den umudu kesen Trabzonspor yönetimi, Partizan'ın Brezilyalı golcüsü Cleo için girişimlere başladı. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de hücum bölgesine yapılacak bir takviyenin sinyallerini veriyor.

Habertürk'ün haberine göre, ligdeki iyi gidişini sürdürmede geniş bir kadro yapısının önemini iyi bilen Güneş, Portekiz'de de forma giyen Brezilyalı golcü Cleo'nun transfer edilmesi için yönetime rapor verdi. Partizan formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde etkili bir performans sergileyen 25 yaşındaki oyuncu için belirlenen bonservis bedeli ise 3.5 milyon avro.

Cleo geçtiğimiz sezon Partizan formasıyla 40 maçta 22 gol kaydetmişti. Geride kalan 13 maçta da 6 gol kaydeden Brezilyalı oyuncunun 4 yıllık sözleşmesi bulunuyor"
                  Arkadaşlar işte Cleo'nun bazı golleri ;

En son kml61ts tarafından düzenlendi; 03.12.2010, 11:27.

Yorum

• Arkadaşlar ben Cleo'yu çok izledim.Hava toplarında etkili,güçlü kuvvetli ve teknik bir forvet.Aradığımız tip bir oyuncu.Brezilya asıllı Sırp vatandaşı kendisi.Geçen seneden bu yana takipteyim Cleo'yu.Bir ara Arsenal ilgilendi kendisi ile ama olmadı transfer.Bu arada Cleo transferi için Partizan en az 4M ister gibi geliyor.Gelirse süper olur.
                    Dallas Mavericks
                    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Neymiş bu Cleo öyle. Tamam bunu alalım, kaç paraysa verelim alalım. Fena etkiledi.
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• TEO gider CLEO gelir isimleri de andiriyor isallah huylari andirmaz.... CLEOGOOOOL güzel olur....

Yorum

• cale'nin gitmesi lazımya bi gün atlayacağım sahaya öldürecem onu dayaktan

Yorum

• Cleo iyi topçu umarım alırız
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Aradigimiz ADam norvecde Mol takiminda oynuyo bence saglam forvet Baye Djiby Fall

Yorum

• Bu Cleo´ya türkü bile yapmislar anlasilan Altdaki videonun müzigini dinleyin

Yorum

Yükleniyor...
                                X