Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Achile Emana tam bir transfer efsanesi oldu ülkemizde.
    Onu bilmem de , dün Jaja'nın oynatılmak istendiği bölge ve görevleri Emana için biçilmiş kaftan .

Jaja'yı daha önde kullanmak gerek . Yoksa korkarım bu futbolcumuzun moralsizliği kalıcı hale gelecek .

Yorum

• takip edilen bir forvetse dembele nin bir kaç maçta izlendiğini yazmıştı gazeteler. ee komşu komşunun forvetine muhtaçtır dimi

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onu bilmem de , dün Jaja'nın oynatılmak istendiği bölge ve görevleri Emana için biçilmiş kaftan .

Jaja'yı daha önde kullanmak gerek . Yoksa korkarım bu futbolcumuzun moralsizliği kalıcı hale gelecek .
        Maç başlığına yazdığım bir mesaj...

Jaja konusunda "bu ülkeye böyle oyuncu gelmedi daha" kadar iddialıyım. Yanlız saha içinde ki mimikleri ve vücut diline bakarsam, bir memnuniyetsizlik seziyorum onda. Artık oynadığı mevkiden mi memnun değil, daha başka bir sıkıntı mı çekiyor bilmem. Üstüne titrememiz gerekiyor ne olursa olsun.

Yorum

• Genç isim büyük ihtimalle Benteke'dir veya Deniz Yılmaz..

Yorum

Aslında Pele'nin bir kaç gömlek iyisi (hatta sıklet diyelim ) İspanya ikinci liginde oynuyor . Sevilla şehrinin diğer takımında . Vallahi ne yalan söyleyeyim , başkan bir Endülüs havası almaya gitse ne güzel olur
            Hocam Josip Brezovec hakkında detaylı bir bilgin var mı ? Geçen sene İlhan Cavcav çok döndü etrafında bu oyuncunun ama alamadılar. İyi bir defansif orta saha oyuncusu olduğu söyleniyor ve tam bir duran top ustasıymış bu sene attığı 4 golün tamamı serbest vuruştan videolardan topu iyi kullandığı belli ama devamlılığı, gücü nasıl bilmiyorum.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• Rusya da lig bitmek üzere, bu ligden biri mi düşünülüyor acep

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rusya da lig bitmek üzere, bu ligden biri mi düşünülüyor acep
                Gökdeniz'i altı aylığına kiralasak ? gibi bir hayalim var.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gökdeniz'i altı aylığına kiralasak ? gibi bir hayalim var.
                  Abi durduk yere şampiyon yapacan bizi ya

Yorum

• Antep'in 61 numarası Orhan Gülle'yi izledim Ankaragücü maçında çok beğendim potansiyeli yüksek bir oyuncu.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Medyada geçen hiçbir ismi almadık biz. Yine öyle olur diye düşünüyorum.Süpriz bekliyorum.

Lukaku olmasın.
                      En son Atakan tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 18:04.
                      Més Que Un Club

Yorum

• gökdenize gerek yok bence..zaten geniş kadro var..alanzinho oynamıyor,yattara 20-25 dk oynuyor..gökdeniz geldimi iyice karışır orası..gerek yok bence
                        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Bu saatten sonra burada 2. sınıf topcuların yazılması çok gülünç.

Korkarım yönetimde bu vizyonda ise Olası şampiyonlukda şampiyonlar liginde hiçbirşey yapamayız.

Artık kendini kanıtlamış oyunculara yönelmeliyiz.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam Josip Brezovec hakkında detaylı bir bilgin var mı ? Geçen sene İlhan Cavcav çok döndü etrafında bu oyuncunun ama alamadılar. İyi bir defansif orta saha oyuncusu olduğu söyleniyor ve tam bir duran top ustasıymış bu sene attığı 4 golün tamamı serbest vuruştan videolardan topu iyi kullandığı belli ama devamlılığı, gücü nasıl bilmiyorum.
                            Açıkçası söz konusu Hırvatistan ise Brezovec Trabzonspor ayarında bir takım için tercih edilebilir mi , ciddi kuşku duyarım .

Gençler için iyi bir transfer hedefi olabilir . Bir Avustralyalı vardı adını anımsayadım , belki onun yapamadığı etkiyi Brezovec gösterebilir .

Hırvatistan lafı açılmışken , MUTLAK SURETLE bu ülke federasyonu ile ilişkiler geliştirilmeli . Bu ülkeden bir takım ile -ki 5-6 takım var- ortak futbolcu altyapısı ve finansal destek anlaşması imazalanmalı.

Hırvatistan sadece hıvat gençler için değil , Sırp ve Boşnak gençler içinde uygun bir ortam .

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu saatten sonra burada 2. sınıf topcuların yazılması çok gülünç.

Korkarım yönetimde bu vizyonda ise Olası şampiyonlukda şampiyonlar liginde hiçbirşey yapamayız.

Artık kendini kanıtlamış oyunculara yönelmeliyiz.
                              Neye göre ikinci sınıf ? Size göre mi ?

O halde bu başlığın size özel bir başlık olmadığını hatırlatmakta fayda var .

Yorum

Açıkçası söz konusu Hırvatistan ise Brezovec Trabzonspor ayarında bir takım için tercih edilebilir mi , ciddi kuşku duyarım .

Gençler için iyi bir transfer hedefi olabilir . Bir Avustralyalı vardı adını anımsayadım , belki onun yapamadığı etkiyi Brezovec gösterebilir .

Hırvatistan lafı açılmışken , MUTLAK SURETLE bu ülke federasyonu ile ilişkiler geliştirilmeli . Bu ülkeden bir takım ile -ki 5-6 takım var- ortak futbolcu altyapısı ve finansal destek anlaşması imazalanmalı.

Hırvatistan sadece hıvat gençler için değil , Sırp ve Boşnak gençler içinde uygun bir ortam .
                                Doğrudur Hırvat U21'de iyi potansiyel var İspanya maçlarını izlemiştim 2 maçta da başa baş mücadele ettiler şanssız bir şekilde yenildiler. Bu oyuncuları nasıl yetiştiriyolar onları araştırmak lazım bir de dikkatimi çeken şey Hırvat ve İspanya U21 takımları kendi A Milli takımlarıyla aynı düzende ve aynı oyun anlayışıyla sahaya çıkıyorlar ben İspanya U21'i izlerken sanki İspanya A Milli Takımı'nı izler gibiydim sadece isimler değişikti aynı şey Hırvatistan için de geçerli. Bu sistemle U21'den A Takıma çok rahat oyuncu katıyorlar bir sistem oturtmuşlar bu olay bizde yok malesef.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Çalışıyor...
                                X