Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezer kesinlikle yeterli değil,Zafer heralde oynatılmayacak,böyle olunca orta alana takviye şart oğlu şart.Farabi'nin de dediği gibi takım yapımıza uygun ama en az Selçuk ve Colman kadar yetenekli bir ortsa saha parasına puluna bakmadan alınmalı.Artı Muhammet.
    Sol bek,Sol açık ve Sağ açığı sezon sonu alsak ta olur.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ortasahaya mutlaka bir oyuncu alınacaksa , daha çok Serkan'ın futbol karakterinde yırtıcı , takımına tempo katabilen en önemlisi ve Colman-Selçuk'tan farklı olarak içeri katedebilen bir oyuncu alınması gerekir düşüncesindeyim .

Takımımız orta alan isimlerinin savunma niteliklerinden bağımsız listesi :
      Colman , yüksek pas yüzdesi , uzun isabetli paslar , cepheden isabetli şutlar.
      Selçuk , yüksek pas yüzdesi , uzun isabetli paslar , mesafesiz isabetli şutlar.
      Ceyhun , uzun isabetli paslar , hava topu etkinliği , mesafesiz isabetli şutlar.

Sezer ve Barış ta takımın pres gücü ve sertliğini arttıran , diğer yandan hücumda etkili şut çıkarabilecek isimler . barış görece daha iyi bir pas kabiliyetine sahip .

Bir türlü kazanmayı başaramadığımız Zafer de Colman'a benzer niteliklerde .
      A2 de ki yıldız adayımız papy de nitelik olarak bu gruptan çok farklı değil .

Umudum , Engin Baytar'ın Şenol Güneş tarafından kanatta değil , takımın tam ortasında görev verilmesi .

Ortasahaya takviye yaparken , eldeki kadro iyi analiz edilmeli .

ek: jaja'nın şu an aldığı görevler , Şenol hocanın bu yöndeki arayışlarını da gösteriyor olabilir . Ancak şu haliyle Jaja'nın vereceği katkıın çok azına yetindiğimiz gerçeği de var . bu durum oyuncuyu da demoralize ediyor .
      Olcan Adın nasıl Serdar?

Yorum

• Lewandowski olamaz sanmıyorum o genç isim. Bu isim yerli mi, yabancı mı ?

Yerli ise akıla gelen ilk isim Muhammet Demir, Yabancılardan ise aklıma ilk Dembele'nin ismi geliyor adı geçen tek isim olduğu için.

Birde yukarıda yazılmış adı geçen Brezilyalı genç forvet diye.. Nerde geçti öyle bir muhabbet ?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olcan Adın nasıl Serdar?
          İyi bir futbolcu ama benim takım için öngördüğüm kriterlere uymuyor .

Eğer o nitelikte bir oyuncu aranıyorsa hiç düşünülmeden Gökdeniz'e gidilmeli .

Bana kalsa, önceliği takımı süratlendirmeye ve güçlendirmeye verirdim . İkisinden biri eksik ilerlememeli .

Gelecek yıl aksilik olmazsa şampiyonlar liginde oynayacağız . Belki teknik kapasite olarak bizden çok üstün takımların karşısına çıkacağız . Başa baş mücadele edebilmenin yolu fiziksel olarak bu takımlara üstünlük sağlayabilmekten geçiyor .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyi bir futbolcu ama benim takım için öngördüğüm kriterlere uymuyor .

Eğer o nitelikte bir oyuncu aranıyorsa hiç düşünülmeden Gökdeniz'e gidilmeli .

Bana kalsa, önceliği takımı süratlendirmeye ve güçlendirmeye verirdim . İkisinden biri eksik ilerlememeli .

Gelecek yıl aksilik olmazsa şampiyonlar liginde oynayacağız . Belki teknik kapasite olarak bizden çok üstün takımların karşısına çıkacağız . Başa baş mücadele edebilmenin yolu fiziksel olarak bu takımlara üstünlük sağlayabilmekten geçiyor .
            eğer fiziki kapasite diyorsun kabul buna ne olcan uyar ne de Gökdeniz ... İbb'de böyle bir oyuncu yok mu ? (bana onlardan 2-3 oyuncu almalıyız gibi geliyor)

Yorum

• Eğer Zafer ve Sezer uzun vadede kadroda düşünülmüyorsa , bu futbolcuların yerine önerebileceğim isimlerden biri İ.B.B'den Mahmut olabilir . Bir savunma oyuncusunun çok üzerinde oyun zekasına sahip ve yakında hayli büyük bonservis değerlerine ulaşabilir .

Siz sormadan ben cevabını yazmaya başlamışım . İbb baz alınıyorsa , Gökhan'ı da (Süzen) hayli beğeni ile takip ettiğimi itiraf etmem gerek . İyi bir hocanın elinde ligin en önemli yerli futbolcularından biri olabilir .
              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 16:38.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lewandowski olamaz sanmıyorum o genç isim. Bu isim yerli mi, yabancı mı ?

Yerli ise akıla gelen ilk isim Muhammet Demir, Yabancılardan ise aklıma ilk Dembele'nin ismi geliyor adı geçen tek isim olduğu için.

Birde yukarıda yazılmış adı geçen Brezilyalı genç forvet diye.. Nerde geçti öyle bir muhabbet ?
                İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takip edilen "çok iyi" bir forvetle anlaşıldığını duydum....Nereli, kim hiç bir bilgim yok...Ha pardon gençmiş bir de
                Dün akşam Erdal abi yazmıştı ama isim falan vermedi o da bilmiyormuş..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• ivan de souza veya gökhan süzen mutlaka takıma katılmalı.Kerem seraş Sezer badur takası da iyi olur

Yorum

• Nasıl yani çok iyi , genç bi forvetle mi anlaşmışız ?

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl yani çok iyi , genç bi forvetle mi anlaşmışız ?
                      Çok iyi , genç , 190cm lik bir forvet le mi anlaşmışız ?

Artık kulaktan kulağa Lukaku'ya kadar gider konu

Yorum

• Sanırım siyahiymiş..

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• dembele olsun diye dua ediyorum ortasahaya ise eskisehirden peleyi isterim ama mesele onu bizim bulmamızdı....

Bu arada benim gözüm hep Hürriyete gidiyor ama....
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dembele olsun diye dua ediyorum ortasahaya ise eskisehirden peleyi isterim ama mesele onu bizim bulmamızdı....

Bu arada benim gözüm hep Hürriyete gidiyor ama....
                            Aslında Pele'nin bir kaç gömlek iyisi (hatta sıklet diyelim ) İspanya ikinci liginde oynuyor . Sevilla şehrinin diğer takımında . Vallahi ne yalan söyleyeyim , başkan bir Endülüs havası almaya gitse ne güzel olur

Yorum

• Achile Emana tam bir transfer efsanesi oldu ülkemizde.

Yorum

• İsmi mübarek bi isimmi..

Bu konuda çok ince mesajlar çıkar.. Takibe devam..
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Çalışıyor...
                                X