Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gecen yaz Basel Deniss Rakels diye bir oyuncunun peşindeydi Letonya'dan ama alamadılar gecenlerde bakmıştım sözleşmesi devre arasında sona eriyormuş 92 doğumlu forvet, kanatlarda da oynayabiliyormuş bu sene Letonya liginde 25 maçta 18 gol atmış ve gol kralı olmuş gecen yıl da 14 maçta 9 gol atmış santrafor olmamasına rağmen bu istatistiği yakalaması dikkat çekiyor hakkında da baya olumlu seyler söyleniyor bence araştırılmaya değer bir oyuncu kesinlikle Letonya A Milli Takımı'nda da oynuyor.

Leistungsdaten aktuelle Saison von Deniss Rakels (Zaglebie Sosnowiec) ➤ Einsätze ➤ Tore ➤ Vorlagen ➤ Karten ➤ Alle Wettbewerbe

İyi tespit. Yaşı için iyi istatikleri var, takip etmemiz gerek

Bu arada Anthony Ujah da son maçta 3 gol birden atmış. Bir başka takip etmemiz gereken isim
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 10:43.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Harmeet Singh ismi de ortasaha için düşünülmeli
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kazserıden mehmet eren dıyorum baskada kımseyı demıyorum teo yu falan verelım onlara sezer falan kım olursa su mehmet erenı allaım senol hocanın elınde bu adam mıllı takıma kadar yükselır tam bızım takıma uygun efendı teknık hızlı ıkı ayagınıda kullanabılıyor ıstıkrar takım oyununu ıyı oynayabılıyor ne rarsan var adamda
        Dostum bizim takımda çok mehmet eren var. Mehmet ereni napacazki. Tamam iyi bir oyuncu ama o kadar işte. Ben 3 sene önce alınmalı diyorum ama o zamanlar engin, burak filan yoktu bizde üstelik bir de gabriç var.

Bize bir sol bek diyorum. Ayrıca bu glovacki konusunda da sanırım sorun var. Adam çok maç oynamıyor sürekli sakat. Böyle sürecekse bence bir defans oyuncusu ama çok kaliteli bir defans oyuncusu alınmalı.

Yorum

• Mehmet Batdal'a yazık oluyor. Baros yokken bile oynayamıyorsa bu adamı niye aldılar. Yada bu Batdal Gs'ye niye gitti..
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yekta nedir arkadaş ya? 2 puanı olan takımın orta sahasından bahsediyoruz.Sezer Badur şampiyonluğa oynayan bir takımın ilk 11 oyuncusuydu.Bir karşılaştırma yapın Sezer bu kadar yetersizken Yekta kim? Ondan mı medet umacağız.
            su forumda yorum kalitesi ni cok onemseyenlerden biri olarak boyle bi yorumu neye dayanarak yazdigini cok merak ediyorum inanki?

eger Kasimpasa nin son 2 sezon maclarini izleyerek bu yorumu yaptiysan bildiin bisi war diip ozur dileyecegim.

ben izlemis biri olarak Yekta en yetenekli degerli orta saha oyuncularindan biri oldugunu dusunuyorum

gelelim senin yorumuna.. kume dusen Manisa nin kotu Selcuk u da topcu deildi ama fadime nine okudu onu adam oldu yorumu cikar senin mantiiinla bakarsak

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet Batdal'a yazık oluyor. Baros yokken bile oynayamıyorsa bu adamı niye aldılar. Yada bu Batdal Gs'ye niye gitti..
              ohhh, iyi oldu.

bizi tercih etmeyenler sürünmeye devam ediyor...
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Erdal abi Dün izlenilen genç Forvetle anlaşıldı gibisinden bir şey yazmıştı kim olabilir bu forvet?

Bence bize Burak'ın yerine Cangele tarzı hem adam eksiltebilen Hem skor katkısı yüksek bir oyuncu lazım,Direk forvet oyuncusuna gerek yok şimdilik...
                En son Bekir tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 13:55.

Yorum

• devre arasında takımı komple değiştirelim olmazsa. bu cale hazımsızlığını anlamakta güçlük çekiyorum dün takımın en iyisi idi. tam bir görev adamı. geldiğinden beri colmanla şu ana kadar ki en yararlı iki yabancımızdan biri sezonda 30 maçın altına düşmüyor. daha ne istiyorsunuz allah aşkına yattara gibi 1 maç oynayıp 20 maç yatmasını mı geçiniz efendim.
                  sezer badur ne kadar şans buluyor da hemen sattınız yapmayın adam sivasta sonradan girip maçın kaderini değiştiren bir isimdi. beşiktaşa attığı golü ne çabuk unuttnuz sivasta oynarken. kaldı ki iyi bir profesyonel ve en önemlisi alman alt yapısı var. öyle adam harcamak kolay. silmek de. yekta ondan kat kat üstün aman aman bir oyuncu değil. ben devre arasında gabriç geri gelsin teofilo geri dönsün sadece colman ve selçuğun yanına teho weeksi istiyorum yattara türk vatandaşı olduğu için adam tam bizlik. onun dışında iyi giden takımdan cale satalım insua gibi biri düşer o zamn ağlarız hep beraber. gabriç ve teofilo oynamalı bu takımda kesinlikle. ve de şuan bursada kadro dışı kalan iki isim muhammed ve eren de devre arası kadroya dahil edilebilir. ve bir ön libero teho weeks ve bir de papy kupa maçlarında denenmeli

Yorum

• Lewandovski ismi sadece benim mi aklıma geliyor Erdal abinin verdiği haberden sonra ?
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lewandovski ismi sadece benim mi aklıma geliyor Erdal abinin verdiği haberden sonra ?
                      milliyetini söyleyemediği için benim aklım 2 isim geldi, biri bulgaristanı kasıp kavuran dembeleydi sanırım diğeride muhammed demir

Yorum

• Şu anda bir oyuncuyla anlaşmanız için ya oyuncunun bulunduğu ligde maçlar bitmiştir ya da o oyuncu takımında kadroya giremiyordur. Bizim yönetim ligler bitmeden kolay kolay bir oyuncuyla anlaşmaz bence.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• Lewandowski transferi imkansız gibi Dortmund 5 Milyon Euro verdiği oyuncuyu takıma alışmaya başlamışken neden satsın??

Bence ya Dembele'dir ya da diğer ismi geçen Brezilyalı forvettir..

Yorum

• Antalya'dan Uğur İnceman düşünülebilir. Bizim oyun sistemimizde çok iş yapacağı kanaatindeyim.Bakmayın eziktaş macerasına, çok iyi bir sistem ve takımda çok faydalı olabilir.

Yorum

• Ortasahaya mutlaka bir oyuncu alınacaksa , daha çok Serkan'ın futbol karakterinde yırtıcı , takımına tempo katabilen en önemlisi ve Colman-Selçuk'tan farklı olarak içeri katedebilen bir oyuncu alınması gerekir düşüncesindeyim .

Takımımız orta alan isimlerinin savunma niteliklerinden bağımsız listesi :
                              Colman , yüksek pas yüzdesi , uzun isabetli paslar , cepheden isabetli şutlar.
                              Selçuk , yüksek pas yüzdesi , uzun isabetli paslar , mesafesiz isabetli şutlar.
                              Ceyhun , uzun isabetli paslar , hava topu etkinliği , mesafesiz isabetli şutlar.

Sezer ve Barış ta takımın pres gücü ve sertliğini arttıran , diğer yandan hücumda etkili şut çıkarabilecek isimler . barış görece daha iyi bir pas kabiliyetine sahip .

Bir türlü kazanmayı başaramadığımız Zafer de Colman'a benzer niteliklerde .
                              A2 de ki yıldız adayımız papy de nitelik olarak bu gruptan çok farklı değil .

Umudum , Engin Baytar'ın Şenol Güneş tarafından kanatta değil , takımın tam ortasında görev verilmesi .

Ortasahaya takviye yaparken , eldeki kadro iyi analiz edilmeli .

ek: jaja'nın şu an aldığı görevler , Şenol hocanın bu yöndeki arayışlarını da gösteriyor olabilir . Ancak şu haliyle Jaja'nın vereceği katkıın çok azına yetindiğimiz gerçeği de var . bu durum oyuncuyu da demoralize ediyor .
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 16:17.

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lewandovski ismi sadece benim mi aklıma geliyor Erdal abinin verdiği haberden sonra ?
                                Yok benim de aklıma geldi tam onu yazmak için girdimki sizin yazdığınızı gördüm bence de Lewandowski olabilir..
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Çalışıyor...
                                X