Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onca yilin verdigi tecrübeden dolayi bi tahminmi, yoksa orda takip edilen bi cok oyuncumu var diyorsunuz ???
    Tahmin sadece.
    İzleyip beğenilen ve yazın alınamayan bir sürü oyuncu var, önce o defterleri açacaklardır.
    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Sol bek ,sağ bek (serkana yedek) , forvet (teofilo gidiciyse)

Lig olarak Almanya ve Portekiz diyorum.
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana arada fred veya cave gelecekmis gibi geliyor. Haden hayirlisi.
        fred ve cave takımlarında oynuyorlarmı durumları ney acaba,
        coşuyorlarsa alamayız,sakat felan sa almamalıyız
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tahmin sadece.
          İzleyip beğenilen ve yazın alınamayan bir sürü oyuncu var, önce o defterleri açacaklardır.
          Suan Belcika liglerine bakiyomda bizim alabilcegimiz ve bizi tatmin edicek bi forvet bulamadim maalesef...
          Polonyadada Brozek kaldi herhalde, ama bizi bi adim öne tasicak bi forvet oralardan bulucagimizi tahmin edemiyom bence yine güclü liglerden suan mutsuz olan forvetlere yelkenmeliyiz...

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fred fred fred fred fred
            Halen daha teofilo faciasindan ders almamisiz.

Devre arasinda güney amerikadan transfer yapmak Trabzonspora ihanettir.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Halen daha teofilo faciasindan ders almamisiz.

Devre arasinda güney amerikadan transfer yapmak Trabzonspora ihanettir.
              Cafer abi Fred ama Avrupa görmüsü Teofilo bira görmemisiydi...

Yorum

• güney amerika'dan oyuncu almayı akıllarına getirmezler sanırım teofilo'dan sonra
                şöyle kalıplı adriano tarzında, bitirici vuruşları iyi bir forvet alsalar.. hatta direk adriano'yu alsalar ya, roma'da oynadığını görmedim ben
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni mi teklif yapılmış Abi ?
                  Evet bu sene Beşiktaş'tan serbest kaldıktan sonra
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Evet. Her sene olduğu gibi bu sene de forvet bekliyoruz
                    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Bence transferde araştırılması gereken oyuncular:

Garra Dembele (Forvet)
                      Harmeet Singh (Ortasaha)
                      Anthony Ujah (Forvet)
                      Oscar Wendt (Sol bek)
                      Tulio Tanaka (Stoper)
                      Ignacio Scocco (Sol kanat)
                      Markus Henriksen (Ortasaha)
                      Deniz Yılmaz (Forvet)
                      Lacina Traore (Forvet)
                      Fabian Ernst (Ortasaha)
                      Oğuzhan Özyakup (Ortasaha)
                      Gökhan Süzen (Sol bek, sol kanat/ortasaha)
                      Mehmet Ekici (Ortasaha)
                      Sebastian Ribas (Forvet)
                      Patryk Malecki (Ortasaha/forvet)
                      Yekta Kurtuluş (Kasımpaşa)
                      Muhammed Demir (Forvet)
                      Şahin Aygüneş (Forvet)

Listeyi genişletiyorum
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 02.11.2010, 11:42.
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ayrıca Avrupa'da yaşayan gençlerimizden almamız lazım. Hasan Ali Kaldırım'ın nasıl birden değerini katladığını gördükten sonra ordan yapacağımız doğru tercihler değer kazanıyor. Bu konuda çekimser kalmamalıyız

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet bu sene Beşiktaş'tan serbest kaldıktan sonra
                          Onu duymuştum da ben şimdi teklif yapıldı zannettim
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Suan forvet adaylarindan en mantiklisi Garra Dembele gibi duruyor adam masallah gol makinas ve Bulgaristanda bi oyuncuya vericegin bonservisi bedelide kalburüstü vericegin vasat bi oyuncunun bonservisini gecmicekdir herhalde...

Garra Dembele nasil bi forvet onu arastirmak lazim sadece sprintermi yoksa top saklam özelliig varmi duvar olabiliyormu, bunlar aradiigmiz özellikler...
                            Teofilodan gelicek paraylan alabilenecek bi oyuncu herhalde...

Yorum

• Alanzinho ve Cale'nin gitmesi gerek. Takımdaki sorunlu bölgelere transfer gerek. Sol kanat, sol bek, orta saha (Alternatif olarak), bir de forvet.
                              Alanzinho gidince de hayalimdeki gibi Belçika'dan, Anderlecht'ten Boussoufa ! Hayali bile güzel.

Tabi bunların devre arasında yapılmasını beklemek hayal kırıklığı getirir. Kısa zamanda bu kadar transfer yapılması çok zor. Devre arası ve sezon sonunda bekliyorum bu hamleleri.
                              En son Burak Aksoy tarafından düzenlendi; 31.10.2010, 12:03.

Yorum

• Şu ayrımı yapsın artık transfer komitesi, bize forvet değil "santrafor" lazım.
                                .

Yorum

Çalışıyor...
                                X