Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yine mi yahu.

Bıktım Fatih Tekke'den.

Aynen katılıyorum.

Fatih'i falan istemiyorum.Hasan Ahmet Sarı oynasın gerekirse.
    Dallas Mavericks
    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yine mi yahu.

Bıktım Fatih Tekke'den.
      bıktım bu tekkeden yaaa adam hep sorun ins gelmez yoksa bu takımdaşlık ruhu fatih tekke ile birlikte kaybolur
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen katılıyorum.

Fatih'i falan istemiyorum.Hasan Ahmet Sarı oynasın gerekirse.
        Aynen harfi harfiyen katılıyorum

Hem genç hemde gelecek vadeden bir futbolcu

Bir de aldık mı ALLAH'ın izniyle Muhammet ve Eren'i de Bursaspor'dan tamamdır
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Gökhan Süzen 23 Sol bek

Bu sezon 7 macda görev aldi. 1 gol 2 asisti var.

7 macin 6si ilk 11. birinde 2. yarinin basinda oyuna girdi. bu sezon 572 dk. oynadi.

Yorum

• Sol kanat için ibre tanıdık isimlere yönelir. Aynı şekilde forvet ve Sol bek içinde.

Sol açık ; Malecki
            Forvet ; Brozek, ... ... ... vs vs
            Sol bek ; P.Brozek

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gylfi Sigurdsson; Bu oyuncuyu tanıyan var mı? Hoffenheim'da oynuyormuş. İskoçya-İzlanda u21 maçında dikkatimi çekmişti.Çok iyi oynayıp, çok güzel 2 gol atmıştı.
              Bu oyuncu dün Hoffenheim-Hannover maçında ilk 11 çıkıp 2 gol atmış. Zaten hemen kendini belli ediyor.Nerden bulup nasıl aldıysa Hoffenheim, helal olsun
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sol kanat için ibre tanıdık isimlere yönelir. Aynı şekilde forvet ve Sol bek içinde.

Sol açık ; Malecki
                Forvet ; Brozek, ... ... ... vs vs
                Sol bek ; P.Brozek

Evet ilk akıllara gelecek isimler Polonyalı'lar olacaktır.Bu kadar Polonya'lı oyuncu hastasıyız ama aklımıza hiçbir zaman İreneusz Jelen gelmiyor.Alacağımız adamın illa ki Wisla'da mı oynaması lazım.
                Dallas Mavericks
                .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Bobadilla inanilmaz diziplinsiz bir oyuncu fayda gelmez...
                  Ya Konan ise daha cok umut bulut tipinde bir oyuncu cok mücadele ediyor inanilmaz yani o yönden ama pek golcu degil (hannoverliyim stada giderim zaman zaman)...
                  Gekas ceza alan golcusu 1 milion euroya gitti frankfurta simdi kaca patlar bilemem ayrica diziplin gibi sorunlarida olmayan birisi...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu oyuncu dün Hoffenheim-Hannover maçında ilk 11 çıkıp 2 gol atmış. Zaten hemen kendini belli ediyor.Nerden bulup nasıl aldıysa Hoffenheim, helal olsun
                    Adamlar 20 yaşında daha 1. Ligde oynamamış oyuncuya 5.2 Milyon Euro para verip almışlar Hem de İngiltere 2. Liginden..
                    Aynı şeyi Trabzonspor'da yapabilicek bir şahıs yoktur herhalde...

Yorum

• Beşiktaş'tan kovulacak Fatih Tekke bize gelirse bizim için çok kötü olur. Takımdaki tüm dengeleri ve iyiye gidişi bozabilir.

Maçı izlediğim kadarı ile küfürü bilemem ama kızmakta son derece haklı adam Tekke'ye.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adamlar 20 yaşında daha 1. Ligde oynamamış oyuncuya 5.2 Milyon Euro para verip almışlar Hem de İngiltere 2. Liginden..
                        Aynı şeyi Trabzonspor'da yapabilicek bir şahıs yoktur herhalde...
                        İyi para vermişler ama ilerde fazlasıyla geri alırlar. Eğer biz bu oyuncuyu 100 bin € falan alsaydık, 1 maç bile oynamadan yollardık. Buna eminim.
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Arsenal li Oguzhana biz ve PSV talipmisiz.

çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            su an telegolda kasimpasa maci sonrasi yektaya teklif etmisiz diyorlar. Erman toroglu da soruyor, yekta o macta nasil oynadi diye. Yahu bu adamlar hep iyi yolda oldugumuzda ve mac önceleri cikiyorlar
                            Biz Yekta ile geçen sezon sonuda ilgilenmiştik. hatta anlaşmıştık diye de çıkmıştı, imzaya gelecek deniliyordu yeni değil ki bu
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Fatih olayını bazıları iyi irdelesin...Ey gidi Tekke camianın tamamı senin üzerine titrerdi....
                              Cok sevilirdin...Sonuna bak....

Bize gelmesimi....Geciniz efendim bir kalemde geciniz.....

Tarihimizin en sorunsuz takımı....Neden kendi ayagımıza kursun sıkalım....

Ona yeni camiasında basarılar....Eeeee artık o Besiktaslı...
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• oguzhanin gelmesi bana cok zormus gibi geliyor ama gelirse cok süper bir is yapmis oluruz

Yorum

Çalışıyor...
                                X