Alex-Fernandao aşkımızın Fernandao'su nerelerde ve performansı nasıl arkadaşlar varmı bilen ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
@Birtan
Maicousel Mayis 2011 e kadar sakatmis yan baglarini yirtmis herhalde yani hic ugrasmaya degmez, sonucda anca bidahaki sezon ve sakatlikdan sonraki toparlanma faslida uzundur...
Fred ile Semihle halen ilgilendigimizi düsüniyonmu acaba ???
Hele Semih olayi bence bitmisdir, sonucda Fenerde arada birde olsa sans buluyor ve menejeri sözlesmesi bitince Avrupaya gidebilir muhabbeti yapiyordu...
Yorum
-
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlex-Fernandao aşkımızın Fernandao'su nerelerde ve performansı nasıl arkadaşlar varmı bilen ?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Forveti besleyecek Orta Saha ve Forvet Arkalari var... ama atacak has Forvet yok... Teo nun yerine öyle bir oyuncu alinmali... glowacki, cale, colman, yattara, alanzinho, jaja bunlari belki lazim oldugunda ayni anda ilk 11' de oynatabilme adina yerli bir oyuncu olmasi iyi olur... yani yerli bitirici forvet lazim bize... ben semih i begenmiyorum... iyi oyuncu olabilir... sizlerin görüslerine saygi duyarim... ama ben sahsen bizde is yapacagini düsünmüyorum... ki gelmezde... onun icin yerli bitirici forvet lazim... Adaylarim: Sahin Aygünes, Muhammet Demir, Ömer Sismanoglu ve Iskender Alin... Umutun yedegi olarak bu isimler bence iyi... özellikle sahin ile muhammet üzerinde durulmali... =)En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 28.10.2010, 11:12.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForveti besleyecek Orta Saha ve Forvet Arkalari var... ama atacak has Forvet yok... Teo nun yerine öyle bir oyuncu alinmali... glowacki, cale, colman, yattara, alanzinho, jaja bunlari belki lazim oldugunda ayni anda ilk 11' de oynatabilme adina yerli bir oyuncu olmasi iyi olur... yani yerli bitirici forvet lazim bize... ben semih i begenmiyorum... iyi oyuncu olabilir... sizlerin görüslerine saygi duyarim... ama ben sahsen bizde is yapacagini düsünmüyorum... ki gelmezde... onun icin yerli bitirici forvet lazim... Adaylarim: Sahin Aygünes, Muhammet Demir, Ömer Sismanoglu ve Iskender Alin... Umutun yedegi olarak bu isimler bence iyi... özellikle sahin ile muhammet üzerinde durulmali... =)
Muhammet cidden cok iyi olur ama bence yetmez bir de yabancı alınmalı...
Sol bek ve forvete yabancı ve Muhammet yeterli transfer olur..ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArabistan'da bir yerdeydi bir ara
Yorum
-
Yine yeni yeniden Semih
Teo defteri kapanınca Trabzon'da yeni arayışlar da kaçınılmaz oldu. Yurt içi ve dışındaki takipler hızlandırılırken, Türkiye piyasasında Trabzonspor'a en yakın adayın yine Fener'in nöbetçi golcüsünün olduğu konuşuluyor.
Karadeniz ekibinde hücum konusunda son dönemde yaşanan hareketlilik bir türlü dinmiyor. Neredeyse her ana ve ara transfer döneminde bu bölgeye ya takviyeler oluyor ya da eldeki oyuncuların durumu rahatsızlık yaratıp gündem teşkil ediyor. Buna son örnek kısa bir süre önce Umut Bulut paralelinde yaşanmış, teknik heyet onun Toulouse’a transferine kırmızı ışık yakmıştı. Şimdi Teofilo olayının patlak vermesiyle Şenol Güneş’in kararı daha bir anlamlı hale geldi. Ancak Kolombiyalı’nın sürpriz ayrılışı yeni bir arayışı da kaçınılmaz kılıyor. Zira şu an kadroda direkt forvet özelliklerine sahip tek isim Umut Bulut olarak görülüyor. Onu orta alandan destekleyecek, gol beceresi yüksek çok oyuncu bulunmasına rağmen alternatif için çalışmalar başlamış durumda.
İki patron da hemfikir
Sadece transfer döneminde değil, normal süreçlerde de çalışmalarını sürdüren izleme komitesinin üyelerine ‘rapor hazırlığı yapın’ mesajı iletildiği edinilen bilgiler arasında. Ancak Karadeniz ekibinde söz konusu golcü olduğunda ön plana yine tek isim çıkacak gibi duruyor. O isim de Semih Şentürk’ten başkası değil. Sarı-Lacivertli kulüpte Niang’ın yediği olan, Güiza’nın iyileşmesinin ardından Gökhan Ünal ile birlikte kulübeye hapsolması beklenen milli oyuncu, bilindiği gibi hem teknik direktör Şenol Güneş’in hem de başkan Sadri Şener’in üzerinde hem fikir olduğu bir futbolcu. Şener’in, yakın dostu olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kapısını çalması bekleniyor.
FANATİK
yine başladı semih haberlerikarşılığında ''takas'' la kadromuzdaki önemli bir futbolcuyu vermemek koşuluyla ben bu transfere olumlu bakıyorum...
bence semih bizde iş yapar...
heee kaliteli bir golcü ''jaja'' gibi paatt diye alınırsada bişey demeyiz, yeterki ne olduğu belirsiz bir adama yine paraları saçmayalım şampiyonluğa doğru yelken açmış gidiyoruz Allah aşkına belkide kaderimizi belirleyecek şu forvet transferinde hata yapmayalım... son 2 transferi 12 den vurduk, aynen devam.."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Çok gizli plan
Trabzonspor yönetimi şu sıralar çok gizli bir planı hayata geçirebilmek için sabırsızca bekleyişe geçti. Bordo-Mavili yönetim, Bursaspor ve Ankaragücü’nün 3 genç isminin işini bitirmek için gizli bir plan yaparken, bu oyuncuların Futbol Federasyonu’ndaki sorunlarının çözümünü beklediğinin altı çizildi. Bundan 3 yıl önce Herta Berlin’den Ankaraspor’a getirilen, burada oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki sol bek Uğur Demirkol, Bursaspor’un sözleşme talebine olumsuz yanıt verdikleri için kadro dışı bırakılan Muhammet Demir ve Eren Albayrak’ı renklerine katmak için gün sayıyor. Uğur Demirkol geçen transfer mevsiminde de gündeme gelmiş ama bonservisi nedeniyle alınamamıştı. Genç milli takımların tüm kategorilerinde oynayan Uğur, kulübüyle yaşadığı sorun nedeniyle Ankaragücü’nün şu andaki kadrosunda yer almıyor.
UÇK’nın Kararları Bekleniyor
Ankaragücü ile bağlarını büyük oranda kopardıktan sonra kulübünün de parasını ödemediği Uğur’un, serbest kalmak için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na (UÇK) başvuruda bulunduğu bildirildi. Bordo-Mavililerin almayı çok istediği diğer iki isim Bursaspor’un 18 yaşındaki süper forveti Muhammet Demir ve 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Eren Albayrak’ın da UÇK’ya başvurduğu biliniyor. Trabzonlu olan ve FİFA tarafından gelecekte dünyanın en iyi 20 futbolcusundan biri olarak gösterilen Trabzonlu forvet Muhammet Demir, geçen sezon da gündeme gelmiş ama sözleşmesi bir yıl daha uzatıldığı için alınamamıştı. U17 Milli takımının kaptanlığını yapan, şimdi U19 Milli takımında oynayan Muhammet, 34 4 kez genç milli forma giyip, tam 31 gol kaydetti. Bu futbolcunun babası ve amcasıyla da uzun süredir görüşüldüğü ve her konuda anlaşıldığı ifade edildi.
Serbest Kalırlarsa İmza Var
Trabzon’un Araklı ilçesinde doğan daha sonra Ereğli’ye taşıyan Muhammet Demir’in Fatih Tekke’nin çok daha gölcüsü olduğu ve gelişimini tamamladığı takdirde müthiş bir yıldız olacağı da vurgulanıyor. Eren Albayrak da, henüz 19 yaşında olmasına rağmen sol kanat olarak U15, U16, U17, U18, U19 milli takımlarında 88 kez forma giydi ve Ümit Milli takımda da 4 kez oynadı. Bu futbolcunun da geleceğin en önemli sol kanatlarından biri olacağı belirtiliyor. Hem Uğur Demirkol, hem Eren Albayra ve hem de Muhammet ile ilgili Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun vereceği karardan sonra Trabzonspor yönetiminin harekete geçip resmi imzaları attırması bekleniyor. Sadri Şener başkanlığındaki mevcut yönetiminin bu 3 futbolcunun işini bitirmesi halinde göreve geldikleri tarihten itibaren belki de en yararlı transferleri bitirmiş olacağına da işaret ediliyor.
Günebakış
Yorum
-
Bir devletin çok gizli belgelerine ulaşıp medyada yayarsanız en azından okkalı bir hapis cezası alırsınız. Trabzonspor'un çok gizli planlarına ulaşıp medyada yayarsanız hiçbirşey olmaz, üstüne rating tiraj yaparsınız :I. Olan Trabzonspor'a oluyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum