Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teofilo kesin gitti mi yahu Cavenaghi yi alabilir miyiz ki?Mallorcaya kiralık gitmişti en son değil mi?
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• emenıke alınmalı bence

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tuncay, Boghossian, Muhammet, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldirim, Aykut, Hursut, Özgür Cek
        Boghossian şuan ki temposuyla Trabzonspor'da oynayamaz zaten Avusturya Ligi'nde de varlık gösteremiyor Salzburg'da çıkardığı kötü perfomanstan dolayı yedek kalıyor alışma sorunu çektiği kesin yoksa kaliteli oyuncu ilk geldiği zaman kalitesini göstermişti. Boghossian'ın vatandaşı Sebastian Ribas'ı düşünmek lazım tam bizim ilacımız olacak bir forvet 1.90 boyu var hava toplarında etkili, ağır değil, fizik gücü yüksek, sert ve etkili şutları var özellikle uzaktan attığı şutlarla göze batan bir isim, hareketli oyun yapısıyla bizim takımda iş yapar diye düşünüyorum 2 yıldır Fransa Ligue 2'de iyi işler yapıyor sözleşmesi bu sene sona eriyor diye bliyorum yaşı da henüz 22. İzleme komitemizin Dembele ve Ogunjimi'yi izlediğini öğrenmiştik eğer olumlu rapor verirseler devre arasında bu isimler gündeme gelir diye düşünüyorum.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• Bu Dembele'nin istatistikleri ilginc adam 10 lig macinda 14 gol atmis. Avrupa ligindede toplam 9 macta 7 gol atti bu sezon. Kendim izlemedim ama etkileyici istatistikleri var, yasida genc sayilir. Arastirilmali..
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Teo olayından sonra yine forvet transferi konuşulmaya başlanmış. Bizdeki bu forvet sevdası bitmez. Emenike'yi alırız inşallah. Arkadaya da bi Cernat offf.
            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Boghossian şuan ki temposuyla Trabzonspor'da oynayamaz zaten Avusturya Ligi'nde de varlık gösteremiyor Salzburg'da çıkardığı kötü perfomanstan dolayı yedek kalıyor alışma sorunu çektiği kesin yoksa kaliteli oyuncu ilk geldiği zaman kalitesini göstermişti. Boghossian'ın vatandaşı Sebastian Ribas'ı düşünmek lazım tam bizim ilacımız olacak bir forvet 1.90 boyu var hava toplarında etkili, ağır değil, fizik gücü yüksek, sert ve etkili şutları var özellikle uzaktan attığı şutlarla göze batan bir isim, hareketli oyun yapısıyla bizim takımda iş yapar diye düşünüyorum 2 yıldır Fransa Ligue 2'de iyi işler yapıyor sözleşmesi bu sene sona eriyor diye bliyorum yaşı da henüz 22. İzleme komitemizin Dembele ve Ogunjimi'yi izlediğini öğrenmiştik eğer olumlu rapor verirseler devre arasında bu isimler gündeme gelir diye düşünüyorum.
              Bize tempolu Santrafor lazim degil bu yüzden söyledim onu
              Zira Boghossian Makukuladan azicik daha teknik gerisi ayni
              Batuhan ile ayni diyebilirim stil olarak

Belki Teo ile takas bile olabilir
              Biz 2,1 milyon € ödedik onlar 2,5
              Teo birazda olsa kendini kanitladi
              Belki kabul ederler
              En son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 02:17.
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                teo yu 2-3 milyon dolara sat
                ceyhun u semih sentürk len takas et
                alanzinho ve biraz para ya anthony annan i al
                ve son olarak muhammet demir de transfer et
                alin size sampionluk
                Maksat Transfer olsun . Şampiyonluk hikaye...

250.000 tl ye ikinci ligden bir oyuncu ,
                kontratı bitmiş iki tane görev adamı ,
                Fizik gücü yüksek ve süratli bir iki yabancı
                Altyapıya destek .

Al sana başka bir şampiyonluk kadrosu .

Bu iş transferle olsadı fener bjk ve gs nin son yıllarda yaşadıkları kepazelikler yerine şampiyonluk puan bandını 85 civarına taşıması ve avrupa kupalarında nal toplamak yerine puan toplamakla meşgul olurlardı .

Şampiyonluğu getiren faktörlerden belkide sonuncusu kadro ile ilgili olanıdır .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maksat Transfer olsun . Şampiyonluk hikaye...

250.000 tl ye ikinci ligden bir oyuncu ,
                  kontratı bitmiş iki tane görev adamı ,
                  Fizik gücü yüksek ve süratli bir iki yabancı
                  Altyapıya destek .

Al sana başka bir şampiyonluk kadrosu .

Bu iş transferle olsadı fener bjk ve gs nin son yıllarda yaşadıkları kepazelikler yerine şampiyonluk puan bandını 85 civarına taşıması ve avrupa kupalarında nal toplamak yerine puan toplamakla meşgul olurlardı .

Şampiyonluğu getiren faktörlerden belkide sonuncusu kadro ile ilgili olanıdır .
                  yazıda bir çelişki var.son cümle ilk yazılanlarla bariz çelişiyor.
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emenike bize ilac olamaz,bizim tercihimiz beyaz bir forvet olmali.

hhhahhahahahahahahahaah

Yorum

• Emenike şu an döktürüyor ve herkesin gözünde,hem yurt içi hem yurt dışı.Tüm rakiplerimizi bertaraf edip alabilmemiz 4-5 milyon euroya bakar ki bizi baya baya aşar,Hasan Ali'de olduğu gibi.
                      Alabilme olasılığımız olanları konuşsak daha iyi olur gibime geliyor.Umut gidecekse Muhammet'e asılalım,Teo gittiyse Avrupadan Emenikenin yarı parasına ve en az onun kadar yetenekli golcüler var onlara yönelelim.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Pontus Farnerud hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Fotomaç yazmış Stabaek tarafından bize önerilmiş diye. Baktım Videolarına da fena bir oyuncu değil.

Yorum

• Metalistten bir rica da daha bulunup, Marko Devic alınmalıdır bence

Yorum

• Jaja'yı sattılar Devic'ide verip Hücum gücünü bitiremezler göz göre göre..

Yorum

• Burda herkes Kayseri'den futbolcu almayı yazıyor. Şu an bildiğim kadar Kayseri borçsuz kulüplerden biri. Paraya ihtiyaçları yok.Takım istif üstündeyken elindeki iyi futbolcuları neden satsınlar...

Bizde araştırıp bulmalıyız. Tabi gençleri alınca da oynatma cesaretini göstermeliyiz...
                              BMN|KOCAELİ

Yorum

• önce sol bek ve orta saha bulalım,forvet acil değil
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

Çalışıyor...
                                X