İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kaptan olsaydin adam olsaydin trabzona gelirdin bos mukaveleye imza atardin olur biterdi. parayami ihtiyacin var senin bu saatten sonra fatih bey?? o paranin fazlasini sana verirdi yonetim. yonetimin sucuda olsa sen bu hareketi yapmayacaktin.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bunu neden yapmadığını hiç anlamadım zaten...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatihe nolmus be zayiflamis bayagi---- HER ZAMAN HER YERDE FORZA TRABZON ----
Yorum
-
İlk olarak sindoma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet haklısın ama karakter olarak7Cngz_61
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah askina yapmayin yahu, bu takim icin kaptanlik yapmis, 60 kusur gol atmis, kupalarin kazanmasina katkida bulunmus bir ismi gidip kimlerle kiyaslyorsunuz... Ayiptir, gunahtir...
Yorum
-
efsane olmak senol gunes olmak kolay degil. arkadasin dedigi gibi ozerden farkin kalmadi benim gozumde.
zamaninda huseyin bos mukaveleye imza atmisti, bunu yapanda coktur trabzonda, para hersey degil fatih bey!!!. senol gunesten sonra en takdir ettigim futbolcu tolga zengindir. helal olsun sana tolga hep bos mukaveleye imza atti,hemde yillardan beri yedek kaleci ve hic bir zaman sesini cikartmadi.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah askina yapmayin yahu, bu takim icin kaptanlik yapmis, 60 kusur gol atmis, kupalarin kazanmasina katkida bulunmus bir ismi gidip kimlerle kiyaslyorsunuz... Ayiptir, gunahtir...ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
Yorum