Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih, Özer Hurmacı kadar Trabzonsporludur artık...

Keşke bu işlere hiç girmeseydi...Trabzonspor'un yeni Şenol Güneş'i olurdu...
    Allah askina yapmayin yahu, bu takim icin kaptanlik yapmis, 60 kusur gol atmis, kupalarin kazanmasina katkida bulunmus bir ismi gidip kimlerle kiyaslyorsunuz... Ayiptir, gunahtir...

Yorum

• maku manisayla anlaşmış
      Trabzon'un Ayvalık ilçesinden

Yorum

• bu fatih tekke avatarlarınıda kullanmasak diyorum forumda.adam artık beşiktaşlı , bide günah çıkarır gibi trabzonsporluyum diyor.O kadar da değil Tekke bir daha bu şerefli takımı ağzına alırken üzerine giydiğin formaya dikkat et.

Yorum

• neyse sivası yenince hiçbişeyin adı anılmaz, bizim futbolcuların dışında,

Yorum

• kaptan olsaydin adam olsaydin trabzona gelirdin bos mukaveleye imza atardin olur biterdi. parayami ihtiyacin var senin bu saatten sonra fatih bey?? o paranin fazlasini sana verirdi yonetim. yonetimin sucuda olsa sen bu hareketi yapmayacaktin.
            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
            Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Zaten artık mersinliler izler onu 33 numara giyiyomuş baksana

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben bunu neden yapmadığını hiç anlamadım zaten...
                - Hani Bize Niye Gelmedi Demiyorum , Sürekli Rusyada Sıkıldığını Söylüyordu , Rusya Yaşantısı'da Tahminim Manevi Olarak ( Rusların Sokaklarda Rahat Olması )Tekkeyi Rahatsız Ediyordu , Neden Rusyada Kaldı Onu Anlayamamıştım..
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• tekke düştü kelle göründü...
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fatihe nolmus be zayiflamis bayagi
                    evet haklısın ama karakter olarak
                    ---- HER ZAMAN HER YERDE FORZA TRABZON ----

Yorum

• İlk olarak sindoma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet haklısın ama karakter olarak
                      ççç ççç
                      7
                      Cngz_61

Yorum

• maku manisa damı yuh

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah askina yapmayin yahu, bu takim icin kaptanlik yapmis, 60 kusur gol atmis, kupalarin kazanmasina katkida bulunmus bir ismi gidip kimlerle kiyaslyorsunuz... Ayiptir, gunahtir...
                          Tamam sana hak verdim...Ogün ve Abdullah'ın Trabzonsporluluğu kadardır diyelim de orta yolu bulalım...

Yorum

• efsane olmak senol gunes olmak kolay degil. arkadasin dedigi gibi ozerden farkin kalmadi benim gozumde.
                            zamaninda huseyin bos mukaveleye imza atmisti, bunu yapanda coktur trabzonda, para hersey degil fatih bey!!!. senol gunesten sonra en takdir ettigim futbolcu tolga zengindir. helal olsun sana tolga hep bos mukaveleye imza atti,hemde yillardan beri yedek kaleci ve hic bir zaman sesini cikartmadi.
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                            Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet türkiye kupası 2 tane bizim bu çocuklar da iki tane kupa kaldırdılar ben colmancıyım umutcuyum teocuyum...
                              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Basket maçımız var onu izleyin beyler

Yorum

Çalışıyor...
                                X